Для чого п’ють бджолиний пилок

Авторadmin

Для чого п’ють бджолиний пилок

Пилок має різнобічний терапевтичний ефект, він стимулює ріст і відновлення пошкоджених тканин організму, в т. ч. печінки, кровотворної тканини, підвищує гемоглобін в крові, зміцнює капіляри, знижує вміст холестерину в крові.

Бджолиний пилок використовують для профілактики таких захворювань: грип, гастрит, захворювання печінки, ожиріння, діарея, анемія, хвороби серця, гіпертонія, неврози, депресія, астма, простатит.

Тому доцільно приймати квітковий пилок при безсонні, неврозах неврастенії, депресіях, і інших нервових розладах, а також при захворюваннях, пов'язаних з недостатністю ендокринної системи: аденомі щитовидної залози, акромегалії, гіперінсулізму, цукровому діабеті, зобі ендемічному.

Застосування в медицині: Настоянка бджолинного підмору широко використовується в медичних практиках для лікування різних хвороб, включаючи хвороби серця, нирок, тискові регуляції, а також для зняття симптомів захворювань суглобів та хребта.

Денну дозу (1 столова ложка для дорослих і 1 чайна ложка для дітей до 12 років) краще приймати 1–2 рази на день, натще, незадовго до їжі чи під час їжі, змішуючи її з медом і запиваючи теплою водою.

Можна це робити вранці, ввечері, в обід – як буде сприймати його ваш організм. «ВашаПасіка» гадає, що оптимальним вважається необхідність приймати пилок не на порожній шлунок, тобто, після їжі чи з їжею в якості БАД.





Застосування бджолиного (квіткового) пилку пов’язане із певними правилами. Тільки неухильно дотримуючись кожного з них, Ви зможете домогтися …

Про автора

admin administrator