Готуємо в автоклаві

Авторadmin

Готуємо в автоклаві

Тушонка в автоклаві

Тушонка може зберігатися в холодильнику досить тривалий час, не втрачаючи при цьому смаку та харчових властивостей. Цей продукт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь. Якщо ви не хочете витрачати весь вільний час на приготування їжі, то завжди можна відкрити баночку свинячої тушонки та подати її з будь-яким гарніром. Ще одна перевага закуски в тому, що ви можете переконатися в якості та корисності продукту, чого не можна сказати про магазинні консерви.

Інгредієнти

Свинина 10 кг.
Сіль 10 ч. л.
Чорний перець горошок 100 г.
Лавровий лист 7 шт.

Приготування

Промийте м’ясо та наріжте дрібними кубиками. У банки необхідно налити приблизно по сантиметру води, викласти лавровий перець і трохи горошин перцю.

Далі необхідно заповнити банки доверху порізаної свининою. Коли м’яса наберете до половини, всипте по чайній ложці солі.

Не заповнюйте банки доверху. Зверху має залишитися один сантиметр порожній, щоб кришки не підірвали.

Далі все банки потрібно закатати стерилізованими заздалегідь кришками. У вас повинно вийти приблизно 20 банок.

Помістіть всі банки в автоклав на чотири години і десять хвилин. Тиск повинен бути приблизно 1,5 АТ.

В кінці плавно спустіть повітря і залиште на 10 хвилин. Перемістіть готову тушонку в холодильник або льох.

Зберігати м’ясо потрібно при температурі не вище 15-ти градусів Цельсія. Подавайте до столу разом з картоплею або рисом.

Рецепти в автоклаві

Втомилися стояти біля плити кілька годин щодня? Просто не вистачає часу на приготування в робочі дні? При цьому громадське харчування точно не для вас? Тоді ловіть чудовий лайфхак.

Тушонка з яловичини в автоклаві готується настільки просто і легко, що найважче в цьому процесі – нарізати шматочками свіже м’ясо однакового розміру для рівномірного приготування.

Тушонка зі свинини в автоклаві – це смачна і дуже ситна заготівля, яка позбавить вас тривалого процесу приготування основної страви, тому як просто відкривши баночку і виклавши вміст.

Тушонка з курки в автоклаві – це не тільки дуже смачний продукт, але ще й корисний, оскільки готується він у власному соку з використанням солі та натуральних спецій.

Домашня тушонка в автоклаві в скляній банці – це проста в приготуванні та дуже смачна заготівля, яка завжди «прийде на допомогу», коли у вас немає часу на приготування.

Тушонка в автоклаві в домашніх умовах – це простий спосіб заготовити соковите та натуральне м’ясо у власному соку без будь-яких домішок та хімікатів. Для приготування кулінарам знадобиться лише.

Щоб борщова заправка вийшла ще більш насиченою і смачною, спробуйте приготувати її в автоклаві. Ви заощадите масу часу і будете на 100% впевнені, що ваші закрутки збережуться.

Про автора

admin administrator