Яка основа для піци краща

Авторadmin

Яка основа для піци краща

Найпоширеніше тісто для піци – дріжджове. Має м'яку та пухнасту текстуру, що робить його ідеальним для тонкої та хрусткої скоринки. Для його приготування потрібно змішати борошно, дріжджі, цукор, сіль та теплу воду.8 серп. 2023 р.

Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто.

Рекомендуємо використовувати такі сорти, як Маасдам, Пармезан і всі види Голландських сирів. Найпопулярніший сорт сиру в Італії – Пармезан. Він вдало поєднується з основними інгредієнтами піци: м'ясом, ковбасою, помідорами, грибами. Це один з відповідних сортів для приготування піци.

На найпочеснішому місці знаходиться піца з різних видів м'ясних начинок: бекон, шинка, пепероні, курка. Решта додаються продукти лише служать доповненням до м'ясної основі. На другому місці знаходиться класичне поєднання сиру з помідорами. Третє місце займає піца з міксом з м'яса, сиру і томатів.

Для такого тіста буде потрібно: 2 склянки пшеничного борошна; один стакан сметани; дві столові ложки вершкового масла; 2 яйця; 1 столова ложка цукру і пів чайної ложки солі. Вам потрібно просіяти борошно, у гірці зробити поглиблення.

Італійське борошно з м'якої пшениці (farina di grano tenero) з позначкою 00 (doppio zero) є ідеальним вибором, коли справа доходить до тіста для піци.





"Маргарита" – це класична "базова" піца з найпростішим рецептом начинки. Вона складається з трьох інгредієнтів. Крім гармонійного смаку, ця піца символізує італійський прапор: у ній присутні традиційні кольори – червоний, білий та зелений. Рецепт піци «Маргарита» був винайдений …

Про автора

admin administrator