Кабачок сушений що приготувати

Авторadmin

Кабачок сушений що приготувати

Страви з кабачків – 20 найсмачніших рецептів, що приготувати з кабачків

З кабачків можна приготувати все, що завгодно – від закусок, супів чи салатів, до запіканок. У будь-якому випадку, вийде дуже смачно та корисно для здоров’я. Ділимося 20 чудовими рецептами!

1. Суп-пюре із кабачків

Суп-пюре з молодих кабачків сподобається маленьким дітям та дорослим гурманам. Ніжна, ароматна і дуже проста у приготуванні страва.

Тобі знадобиться: 5 молодих кабачків, 1 л бульйону, 220 мл вершків, 2 ст. л. олії, 2 часточки часнику, 1 цибулина, 1 морква, 2 середні картоплі, 1/4 житнього хліба.

Приготування: Роздавлену тильною стороною ножа часточку часнику обсмаж разом із подрібненою цибулею на маслі. Робити це найкраще в каструлі, де варитиметься крем-суп. Додай нарізані кубиками картоплю, моркву та м’якоть кабачка, туші хвилин 10, залий бульйоном. Пюруй готові овочі блендером, поступово ввівши розігріті вершки. Провари ще п’ять хвилин, приправ за смаком. Подавай із грінками з житнього хліба.

Сушені кабачки: секрети приготування, покроковий рецепт і відео

Щоб насолоджуватися кабачками цілий рік, їх потрібно заготовити про запас. Як приготувати сушені кабачки на зиму, дізнаємося в покроковий рецепт з фото. Відео-рецепт.

Кабачок — дієтичний овоч, який володіє низькою калорійністю і містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Популярний він в дитячому меню, особливо його часто застосовують для першого прикорму малюка. Тому важливо зберегти урожай кабачків на тривалий період. Звичайно, його можна купити практично в будь-якому магазині в зимовий час року. Однак овочі, вирощені в сезон, відрізняються від «зимових» смаковими якостями і корисними речовинами.

Зберегти кабачок на зиму можна кількома способами: заморозити або засушити. Як плоди заморожувати, ми вже докладно говорили, а в цій статті дізнаємося останній варіант заготовки. Самостійна сушка кабачків будинку — чудовий спосіб зберегти якісно і смачно продукт на зиму без втрати цінних вітамінів і мікроелементів. Сушать кабачки по-різному. Це роблять на відкритому повітрі в сонячний спекотний день, в електросушарці, в духовці. Для сушіння відбираються кабачки молочної стиглості або добре достигли, без плям і пошкоджень. За таким же способом можна заготовити не тільки кабачки, але і баклажани. Після сушіння овочі зберігаються щільно утрамбованными в скляні банки, сухі полотняні мішечки або картонні ящики.

  • Калорійність на 100 г — 24 ккал.
  • Кількість порцій — з 18 кг свіжих кабачків залишається 3,5 кг сушених плодів
  • Час приготування — 8-10 годин

Інгредієнти:

Розпродаж Лалафанфан. Акція – 599 грн. Лідер Продажів 2022

Розпродаж Лалафанфан. Акція – 599 грн. Лідер Продажів 2022

100% Оригінальні каченята Лалафанфан

Каченя Лалафанфан Розвиток дрібної Моторики та Сенсорних відчуттів у ваших малюків. Доставка по Україні. Оплата замовлення поштою при отриманні. Термін доставки 1-4 дні.

Звичайна ціна: 749 грн Ціна сьогодні: 599 грн

Ваша вигода 150 грн

Що приготувати з кабачків? ТОП-15 рецептів

Що приготувати з кабачків? Багато різноманітних страв. Цей овоч вдало поєднується з іншими овочами та м’ясом. Легкий, ніжний та дуже корисний.

Що приготувати з кабачків швидко?
Що приготувати з молодих кабачків?
Що можна приготувати зі свіжих кабачків?
Що приготувати з тертих кабачків?
Що приготувати з кабачків на вечерю?

Відповіді на ці питання ви знайдете в даній статті.

Що приготувати з гарбуза та кабачка?

Досить вдале поєднання кабачка та гарбуза. Спробуйте приготувати оладки, і вони стануть вашою улюбленою стравою.

Оладки з кабачків та гарбуза

Хочете приготувати не тільки смачну, а ще й корисну легку страву? Тоді вам неодмінно потрібно спробувати оладки з кабачків та гарбуза.

Для приготування вам знадобиться:

· Кабачок – 200 грам

· Гарбуз – 200 грам

· Борошно пшеничне – 3 ст. л.

Приготування

1. Кабачок і гарбуз промити та очистити. Натерти на середній тертці.

2. Додати яйце, борошно, спеції та добре перемішати.

3. На попередньо розігріту та змащену соняшниковою олією пательню викласти тісто столовою ложкою, формуючи круглі або овальні оладки.

4. Смажити по 2 хвилини з кожної сторони на середньому вогні до золотистого кольору.

Що приготувати з кабачків дієтичне?

Якщо ви хочете приготувати дієтичну страву, то неодмінно маєте спробувати рулетики з кабачків.

Рулетики з кабачків

Для приготування вам знадобиться:

· Кабачок – 300 грам

· М’який вершковий сир – 150 грам

Приготування

1. Кабачок промити та нарізати слайсами уздовж.

2. Викласти на пергаментний папір та запекти при температурі 180 градусів 10 хвилин. Остудити.

3. М’який вершковий сир змішати з подрібненою зеленню та спеціями.

4. На кабачок викласти невелику кількість сиру, добре розправити та сформувати рулетики.

Що приготувати із сушених кабачків?

Сушений кабачок – це гарний варіант заготовки на зиму. Його можна використовувати в салати, смажити або тушкувати.

Яєшня з сушеним кабачком

Для приготування вам знадобиться:

· Кабачок сушений – 50 грам

Приготування

1. Зелень помити та дрібно нарізати.

2. Яйця розбити в глибоку миску, додати спеції, зелень і ретельно перемішати вилкою.

3. Вилити яйця на розігріту пательню.

4. Зверху викласти сушені кабачки та накрити кришкою.

5. Смажити 3 хвилини, після чого перевернути та смажити ще 2 хвилини.

Що можна приготувати з кабачків та фаршу?

Смажені кабачки з фаршем

Вас може зацікавити Смажені кабачки

Кожен задається питанням, що можна готувати з кабачків. Рекомендуємо вам спробувати кабачки з фаршем. Страва легка у приготуванні та ситна.

Для приготування нам потрібно:

· Кабачок – 350 грам

· Цибуля ріпчаста – 80 грам

· Сир твердий (найкраще смакуватиме пармезан, але можна взяти будь-який)- 200гр

Приготування

1. Кабачок промити та нарізати кружальцями товщиною 1 см. За допомогою ножа вирізати середину.

2. Цибулю очистити та дрібно нарізати.

3. Змішати цибулю та фарш. Додати спеції та добре перемішати.

4. Нафарширувати кабачки фаршем.

5. Помістити, на змащене олією деко, в духову шафу і випікати 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.

6. За 10 хвилин до завершення випічки верх “пеньочків” змазати соусом (майонез із подрібненим часником), покласти кільця помідорів, розрізані товщиною по 5 мм і присипати тертим сиром.

Всі перелічені вище страви можете пекти у духовці, смажити на пательні або готувати на пару у мультиварці. Смачного!

Про автора

admin administrator