Оладки з яблуками на молоці

Авторadmin

Оладки з яблуками на молоці

Утримувати.

Ми вважаємо, що ви використовуєте засоби автоматизації для перегляду нашого сайту.

Будь ласка, підтвердіть, що ви людина

Ідентифікаційний номер: #0cf31050-dff6-11ee-8e4a-a64828c1dbfd

Це може статися в результаті наступного:

  • Javascript вимкнено або заблоковано розширенням (наприклад, блокувальниками реклами)
  • Ваш браузер не підтримує файли cookie

Будь ласка, переконайтеся, що Javascript та файли cookie включені у вашому браузері та що ви їх не блокуєте.

Powered by PerimeterX , Inc

Оладки з яблуками -6 рецептів, як приготувати пишні та смачні оладки

Як у нашої бабусі гарні оладки! Ці слова відразу виникають в пам’яті, коли заходить мова про це виріб з тіста. Спогади дитинства настільки сильні, що, здається, в повітрі витає аромат і майже виразно мовою відчувається смак улюбленої випічки. У багатьох будинках сильна традиція по вихідних балувати домочадців пишними оладки з яблуками в поєднанні зі сметаною, згущеним молоком, медом. Для тих, хто нічим таким похвалитися не може і хоче навчитися готувати просте і смачне ласощі, у даній статті представлені рекомендації, як швидко і без особливих турбот створити блюдо, яке сподобається всій родині.

  1. Пишні оладки з яблуками на кефірі
  2. Для приготування оладок з яблуками потрібно:
  3. Порядок дій такий:
  4. Готуємо на молоці
  5. Інгредієнти для пишних оладок з яблуками:
  6. Рецепт на ряжанці
  7. Склад рецепта для оладок на ряжанці:
  8. Алгоритм дій такий:
  9. Пісні оладки з яблуками
  10. Рецепт включає наступні продукти:
  11. Діяти слід наступним порядком:
  12. З додаванням банана
  13. Для приготування знадобляться продукти:
  14. Приготування оладок з яблуками:
  15. Як приготувати з корицею
  16. Потрібні такі складові:
  17. Послідовність дій:
  18. Тонкощі приготування пишних оладок з яблуками:

Пишні оладки з яблуками на кефірі

Кефірний тісто завжди виходить пишним і м’яким. І чим основа жирніше, тим ніжніше виходить випічка. Додавання яблук робить його більш соковитим і наділяє приємною кислинкою.

Для приготування оладок з яблуками потрібно:

  • 0,5 л кефіру;
  • 3 яйця;
  • ¾ Склянки цукру;
  • 1,5 ст. борошна;
  • 3 яблука;
  • 1 ч. л. соди;
  • 1 ч. л солі.

Порядок дій такий:

  • Змішати яйця з цукром у просторій мисці.
  • В яєчну масу влити кефір.
  • В рідку основу всипати просіяне борошно з содою, і замісити тісто.
  • У яблук видалити шкірку і насінні коробки, натерти на тертці.
  • Налити в сковороду тонкий шар масла, розігріти.
  • Викладати столовою ложкою тісто на гарячу сковороду і обсмажувати з обох сторін.

Читайте також: Що приготувати на вечерю — смачні і недорогі рецепти

Досвідчені кулінари рекомендують готувати оладки на кефірі 5-7-денної витримки. Сода, змішана з борошном, вступає в реакцію з кислотою в кефірі, виділяє вуглекислий газ, утворюючи необхідні для підйому тесту бульбашки. Чим вище кислотність продукту, тим сильніша реакція.

Готуємо на молоці

Якщо хочеться, щоб оладки на молоці були повітряними, дріжджове тісто – найкращий варіант. Сухі пекарські дріжджі відразу починають працювати і швидко піднімають опару.

Інгредієнти для пишних оладок з яблуками:

  • молоко – 0,5 л;
  • яйця – 3 шт.;
  • дріжджі – 2 ч. л.;
  • яблука – 3 шт.;
  • борошно – 3 ст.;
  • сода – 0,5 ч. л.

Багато бояться зв’язуватися з дріжджами, вважаючи, що для цього потрібні спеціальні навички або знання. Але нічого складного в поводженні з ними немає. Потрібно підготувати глибокий посуд і почати готувати.

  • Сухі дріжджі розвести в молоці – просто висипати їх і розмішувати до розчинення.
  • З’єднати в окремій мисці яйця, цукор і сіль.
  • Змішати цю суміш з молоком.
  • Просіяти борошно, додати соду, висипати в рідину, перемішати до розчинення грудочок.
  • Залишити на годину до дозрівання. Потрібно періодично підходити і помішувати тісто, щоб воно віддавало зайвий вуглекислий газ. За 15 хвилин до смаження помішування припинити.
  • Яблука почистити, вийняти середину, нарізати кільцями, бланшувати 5 хвилин.
  • Смажити на середньому вогні, вмочаючи яблучні кільця в рідке тісто.

Консистенцію тесту кожна господиня з часом виробляє на свій розсуд – хто-то любить гущі, хтось рідше. Тісто має вийти таким, щоб не стікати, а неквапливо сповзати з ложки.

Рецепт на ряжанці

В основі цього рецепту – улюблений багатьма кисломолочний продукт. Він передає готовому виробу неповторний смак і аромат топленого молока.

Склад рецепта для оладок на ряжанці:

  • плодову сировину – 100 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 2 ст.;
  • ряжанка – 3 ст.;
  • яблука – 2 шт.;
  • цукровий пісок – 200 г;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.

Алгоритм дій такий:

  • Збити яйця з цукром і сіллю до розчинення сухих речовин.
  • Ввести ряжанку в яєчну суміш.
  • Всипати борошно, попередньо просіяне разом з содою.
  • Плоди очистити від шкірки, видалити насіннєві коробки, дрібно нарізати, додати в тісто.
  • Смажити на середньому вогні до красивої скориночки.

Тісто на оладки не любить охолодження. Потрібно заводити таку порцію, яка буде приготована в один прийом. Із залишеного в холодильнику до завтрашнього дня тіста пишних оладок вже не вийде.

Пісні оладки з яблуками

Дієтичне легке блюдо, яке допускається споживати в піст. Оладки стануть гідною прикрасою святкового столу на Яблучний Спас.

Рецепт включає наступні продукти:

  • яблука – 5 шт.;
  • борошно – 200 г;
  • цукор – 100 г;
  • дріжджі – 10 г
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • рослинна олія – 2 ст. л.

Фрукти складають основу тесту для пісних виробів.

Діяти слід наступним порядком:

  • Плоди очистити від шкірки і насіння, нарізати шматочками.
  • Помістити їх у друшляк, занурити в киплячу воду на 5-7 хвилин.
  • Вийняти, по охолодженню розім’яти.
  • У пюре ввести борошно, дріжджі, цукор, сіль, масло і перемішати.
  • Через годину приступити до смаження.

Смажити оладки на олії. Навіть при наявності тефлоновій сковороді без нього оладки не пропечуться, і замість рум’яної скоринки утворюється пригар.

З додаванням банана

Для приготування знадобляться продукти:

  • молоко – 1 л;
  • манна крупа – 2 ст. л.;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • 1 яблуко;
  • 1 банан;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 0,5 склянки;
  • дріжджі – 30 г;
  • сода – 0,5 ч. л.

Приготування оладок з яблуками:

  • З молока, манної крупи і цукру зварити рідку кашу, остудити до кімнатної температури.
  • Вбити в кашу яйця, додати борошно, соду, підсолити.
  • Яблуко і банан почистити, нарізати маленькими кубиками, змішати з тестом.
  • Посмажити з двох сторін до рум’яної скоринки.

Якщо тісто вийшло занадто щільним, рекомендується смажити при закритій кришці. Не потрібно робити їх великими – тесту досить набирати половину столової ложки.

Як приготувати з корицею

Додавання прянощів облагороджує аромат страви. Тут наведено рецепт приготування оладків з вівсяного борошна, корисні властивості якої визначаються низьким вмістом крохмалю, високим вмістом клітковини і жирних кислот, багатством вітамінів і мінералів.

Потрібні такі складові:

  • вівсяне борошно – 300 г;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • молоко – 500 мл;
  • яблуко – 1 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • яйця – 3 шт.;
  • ванілін – 1 п.;
  • мелена кориця – 2 ч. л.

Послідовність дій:

  • Змішати в мисці борошно, цукор, сіль, соду, прянощі.
  • Окремо збити до однорідного стану молоко і яйця.
  • Очищене яблуко натерти на тертці.
  • З усіх інгредієнтів замісити тісто.
  • Посмажити оладки.

Вівсяні оладки можна готувати з пластівців, і на основі каші з цієї крупи. Вітається додавання в рецепт кориці, ванілі, родзинок, кураги.

Тонкощі приготування пишних оладок з яблуками:

  • Всі інгредієнти повинні бути теплими або кімнатної температури.
  • Кращої якості випічка виходить з пшеничного борошна вищого сорту.
  • Яйця бажано збивати в піну.
  • Для змішування інгредієнтів краще використовувати віночок або міксер на малих обертах.
  • Борошно обов’язково потрібно просіяти для збагачення киснем. Її слід вводити невеликими порціями, промешивать ретельно, до зникнення грудок.
  • Тісто після замішування треба дати постояти, тоді воно дозріє – стане еластичним, насититься бульбашками повітря.
  • Смажити оладки на середньому вогні на сковороді з товстим дном.
  • Масло для смаження краще брати рослинна рафінована.

Впевнені, що наведені в статті рецепти і рекомендації допоможуть вам приготувати чудове блюдо.

Оладки з яблуками: підбірка кращих рецептів

Що тільки ми не готуємо з яблуками: варення, компоти, джеми, пироги, інші десерти. Яблука смажать, сушать для зимових компотів, готують з них пастилу і суфле. А ви коли-небудь пробували приготувати яблучні оладки? Ні, в цьому випадку ці фрукти є не начинкою для готових оладок, а повноцінним інгредієнтом.

  1. Рецепти приготування
  2. Яблучні оладки з грушами
  3. Оладки з яблуками на кефірі
  4. Оладки з яблуками: рецепт на молоці
  5. Яблучні оладки на молоці з корицею
  6. Яблучні оладки з апельсином на манці
  7. Пишні оладки з яблуками на воді
  8. Оладки з гарбуза і яблук
  9. Оладки з яблуками на ряжанці
  10. 5 корисних порад як приготувати смачні оладки
  11. Вибір борошна
  12. Консистенція тіста
  13. Температура продуктів
  14. Добавки
  15. Обсмажування

Рецепти приготування

Напевно, багатьом цей рецепт оладок навіє спогади з дитинства, коли ви прокидалися вранці від неймовірного запаху, доносившегося з кухні, і знали, що ось зараз мама наллє вам склянку молока, покладе на тарілку гірку ароматних оладок з яблуками. Нехай і вашим дітям буде що згадати. Не полінуйтеся, і приготуйте для них це диво за нашими рецептами.

Яблучні оладки з грушами

Інгредієнти:

  • Борошно — 150-170 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Яєчний білок — 2 шт.
  • Кефір — 1 склянка
  • Молоко — ½ склянки
  • Масло вершкове — 1 ст. л.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Яблуко — 1 великий або 2 середніх
  • Груша — 2 шт.
  • Лимонна цедра — ½ ч. л.
  • Сік лимона — 1 ч. л.
  • Розпушувач — ½ ч. л.
  • Сода — ½ ч. л.
  • Ванільний екстракт — 2 краплі
  • Сіль — 1 щіпка
  • Масло рослинне або топлене для смаження

Приготування:

У чашу міксера вбити яйце і всипати цукор. Влити молоко і кефір, збити до однорідності. Додати до суміші розтоплене вершкове масло, ванільний екстракт, лимонну цедру, розпушувач і соду, гашену лимонним соком. Ще раз ретельно перемішуємо.

Яблука очистити і натерти на дрібній тертці. Вмішати в тісто. При включеному міксері порціями всипати борошно. Залишити тісто на 30 хвилин. Окремо збити в щільну піну яєчні білки з дрібкою солі і перед смаженням акуратно підмішати в тісто лопаткою.

Груші очистити і нарізати тонкими скибочками. Нагріти сковороду з рослинним маслом і смажити оладки по 2-3 хвилини. Коли краї тіста зарум’яняться, покласти на кожен оладок скибочку груші і перевернути лопаткою. Смажити ще 1-1,5 хвилини. Готові яблучні оладки подавати теплими, з йогуртом, сметаною, медом.

Оладки з яблуками на кефірі

Оладки і млинці найулюбленіший і ніколи не звичний сніданок. Знайдіть зайві 5 хвилин дрібно нарізати яблука — так вони набагато смачніше! Оладки з яблуками на кефірі вийдуть більш пишними, якщо кефір при приготуванні розігріти до кімнатної температури.

Інгредієнти:

  • кефір — 2 ст.
  • борошно — 2 ст.
  • яйця — 3-4 шт.
  • яблука — 2-3 шт.
  • цукор — 0.5 ст.
  • Сода — 0.5 ч. л.
  • щіпка солі
  • олія для смаження

Приготування:

Яблука помийте, очистіть їх від шкірки і наріжте на дрібні кубики. Якщо немає часу, можна яблука натерти на крупній тертці, але тоді треба буде злити сік, що утворився. Накрийте яблука плівкою, щоб не темніли.

Яйця, цукор і сіль збийте вінчиком. Додайте кефір злегка теплий кефір або хоча б кімнатної температури і перемішайте. Поступово введіть всю борошно, просіваючи. Додайте нарізані яблука. Перемішайте і тільки після цього додайте соду. Консистенція повинна бути, як у густої сметани. Залиште на 5-10 хвилин.

Читайте також: Буженина в домашніх умовах. Соковита і смачна. Рецепти приготування в духовці і мультиварці

На розігріту сковорідку викладаємо ложкою тісто і смажимо з двох сторін по парі хвилин до рум’яності. Викладаючи оладки на тарілку, можна присипати їх цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Оладки з яблуками: рецепт на молоці

Ці смачні оладки з яблуками на молоці дуже просто приготувати, а вони виходять дуже ніжними та смачними. Ніжні шматочки яблук настільки відчуваються в оладки, так і соковитіше вони як-то виходять, ніж звичайні. Якщо ж додати ще і соду в тісто, тоді оладки з яблуками на молоці буквально будуть «рости» на сковороді.

Інгредієнти:

  • яйце,
  • 1-2 яблука,
  • половина склянки молока
  • цукор за смаком (приблизно 2-4 столових ложки),
  • склянка борошна,
  • щіпка соди

Приготування:

Яблука вимийте, витріть його паперовим рушником, потім очистіть шкірку. Наріжте шматочками яблуко. У мисці збийте металевим віночком яйце. Додайте цукор і знову збийте. Потім залийте молоко, додайте соду. Трохи перемішайте.

Всипте борошно, знову перемішайте, тільки в цей раз інтенсивно, розбиваючи всі грудочки. На завершення викладіть в тісто шматочки яблук. На сковороді, додавши трохи рослинного масла, посмажте оладки з яблуками. Вони повинні вийти пишними, легкими і смачними. Подавайте блюдо з молоком, медом, сметаною або ж самим звичайним домашнім джемом з ягід.

Яблучні оладки на молоці з корицею

Дуже зручне блюдо для сніданку або для десерту, коли хочеться приготувати що-небудь швидке і смачне. Завдяки кориці, оладки з яблуками на молоці, виходять смачними і ароматними!

Інгредієнти:

  • 3 середніх яблука
  • лимонний сік — 1 ч. л.
  • 1 склянка борошна
  • сіль — ½ ч. л.
  • розпушувач — 1,5 ч. л.
  • цукор — 1 ст. л.
  • Одне яйце
  • ½ Склянки молока
  • сметана — 1 ст. л.
  • щіпка кориці
  • рослинна олія
  • цукрова пудра (для присипки)

Приготування:

Яблука очистити і натерти на крупній тертці, збризнути лимонним соком, додати щіпку кориці. Просіяти разом борошно, сіль і розпушувач. Змішати яйце, молоко, сметану і цукор. Вилити цю суміш в борошно, перемішати і змішати з яблуками.

Викладати тісто за допомогою столової ложки в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажити з обох боків до золотистої скоринки. Посипати цукровою пудрою для прикраси і додання їм більшої насолоди. Подавати зі сметаною, маслом або фруктовим джемом. Приємного апетиту!

Яблучні оладки з апельсином на манці

Смачні фруктові оладки з приємною кислинкою і апельсиновим ароматом. Готуються з тіста на манній крупі з додаванням борошна. Просто, швидко, нашвидкуруч.

Інгредієнти:

  • Манна крупа — 1 склянка;
  • Апельсин — сік від 1 плоду;
  • Яблуко — 1 велике;
  • Цукор — 3 столових ложки;
  • Сіль — щіпка;
  • Яйця — 2 штуки;
  • Борошно — 5 столових ложок;
  • Рослинна олія для смаження.

Приготування:

Яблуко натерти на дрібній тертці. У манку віджати сік апельсина. З’єднати з цукром, сіллю і яблучним пюре. Добре перемішати. Додати яйця і ретельно перемішати. З’єднати з борошном і знову перемішати до однорідності.

Дати тісту постояти хвилин 10-15. Розігріти масло в сковороді (шар 0,5 см). Викласти оладки в гаряче масло (1 оладки — 1 їдальня ложка). Коли підрум’яниться, перевернути і обсмажити з другої сторони. Подавати можна з кислуватими джемами або сиропами.

Пишні оладки з яблуками на воді

Пишні і смачні оладки з яблуками можуть скласти сильну конкуренцію будь-якої святкової випічки. Дуже простий рецепт, без дріжджів, на воді без молока або кефіру — ця випічка вражає своїм чудовим смаком при таких мінімальних витратах грошей і сил на її приготування. Такі оладки на воді можна собі дозволити в пост, тут немає ні краплі тваринних жирів, все суто рослинна і дуже пісне.

Інгредієнти:

  • — борошно — 260 гр.;
  • — вода — 180-200 мл;
  • — зелені яблука — 2 шт.;
  • — яйце — 1 шт.;
  • — цукор — 3 ст. л.;
  • — сіль — ½ ч. л.;
  • — сода — ½ ч. л.;
  • — рослинна олія — 1 ст. л. в тісто + для смаження.

Приготування:

Яблука очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці. Перекладаємо натерті яблука в глибоку миску, в якій ми будемо замішувати тісто. Додаємо сіль, цукор, яйце і соду, перемішуємо виделкою або ложкою, кому як зручно. В тісто на оладки кладемо натерті яблука, яйце, цукор і сіль, соду.

Огризки — викидаємо або з’їдаємо з них насіння. Хто не знає — в яблучних насінні величезний запас йоду, вони дуже і дуже корисні для дорослих.

Поступово, у кілька прийомів, додаємо воду і борошно, у мене на 2 склянки борошна пішло менше 200 мл води, яблука були дуже соковитими. Перемішуємо тісто на оладки ложкою до однорідної консистенції, даємо йому постояти хвилин 5-7. Ми додали ще ложку рослинного масла — так оладки не будуть прилипати до сковороди і будуть більш ніжними і повітряними.

Додаємо до яблук борошно і замішуємо тісто на оладки. Нагріваємо як слід сковороду з рослинним маслом і столовою ложкою викладаємо тісто. Пропорції: 1 оладок — 1 столова ложка тесту. Смажимо, уважно спостерігаючи, щоб не згоріли, потім перевертаємо.

Перевертаємо і смажимо оладки з другої сторони до легкого рум’яна. Викладаємо готові яблучні оладки на тарілку один на одного. Приємного апетиту!

Оладки з гарбуза і яблук

В принципі, все оладки готуються однаково, але їх смак легко урізноманітнити, комбінуючи основні інгредієнти між собою або додаючи фрукти, спеції, сир, сухофрукти. Оладки з гарбуза і яблук смачні вийдуть з самої звичайної, трохи солодкуватою або нейтральною по смаку гарбуза і зелених яблук, а потрібний відтінок легко надати додаванням спецій, цукру та інших інгредієнтів.

Пишність оладок з гарбуза з яблуками надає сода. Але при додаванні соди тісто темніє, оладки після смаження не будуть яскраво-оранжевого кольору, враховуйте це і не турбуйтеся, якщо ваші оладки не вийдуть такими сонячними, як хотілося б.

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 350 г;
  • яблуко велике — 1 шт.;
  • яйце велике — 1 шт.;
  • рідкий кефір — половина склянки (120 мл);
  • цукор — 3 ст. л.;
  • борошно — 3-4 ст. л.;
  • сода — 0,5 ч. л.;
  • оцет будь фортеці — 0,5−1ст. л.;
  • кориця мелена — 0,5 ч. л;
  • олія рафінована соняшникова — 4-5 ст. л;
  • сіль — на кінчику чайної ложки.

Приготування:

З гарбуза зрізати кірку, м’яку частину середини з насінням вирізати. Яблуко очистити. Натерти гарбуз з яблуком на крупній тертці. Готуються оладки з гарбузом на кефірі, але додається він у невеликій кількості, тому віджимати сік з тертого гарбуза і яблук не потрібно.

Змішати терту гарбуз та яблуко. Яйце і дві ложки цукру збити, додати в гарбузово-яблучну масу. Влити півсклянки кефіру, все розмішати. Додати просіяне борошно, поки що досить три ложки. Всипати мелену корицю, сіль.

Змішати всі компоненти тесту. По густоті воно буде як дуже густа сметана. Не виключено, що знадобиться трохи більше борошна, ще одна-дві ложки. Довести тісто до потрібної густоти. Перед тим, як починати пекти оладки з гарбуза і яблук, влити в тісто гашену оцтом соду. Зачекайте кілька хвилин і можна випікати оладки.

Налити на сковороду 2 ст. л. олії. Розігріти. Столовою ложкою набирати тісто, викласти на гарячу сковороду у вигляді невеликих лепешечек. Вогонь відрегулювати так, щоб оладки подрумянивались знизу і пропікалися в середині (слабше середнього). Піч, не перевертаючи, поки верх не покриється пухирцями і дірочками і не ущільниться.

Перевернути оладки з допомогою лопатки. Обсмажити з іншого боку до золотистої скоринки. Додати олії, викласти наступну порцію. До столу подавати оладки з гарбуза і яблук гарячими або теплими, з тими ж добавками, які ви любите до звичайних оладушкам: медом, сметаною, варенням, згущеним молоком або з чашкою теплого молока, чаю.

Оладки з яблуками на ряжанці

Інгредієнти:

  • ряжанка — 500 мл
  • цукор — 3 ст. л.
  • борошно — приблизно 250 р.
  • сіль — ¼ ч. л.
  • сода -2/3 ч. л.
  • яблука -2 великих

Приготування:

Яблука почистити, нарізати невеликими кубиками, ряжанку вилити в миску, додати цукор, сіль, соду перемішати і порціями вводити просіяне борошно, я тісто збиваю міксером. Тісто повинно вийти по консистенції як густа сметана. Додати яблука.

Викладаємо тісто столовою ложкою. Смажити на сковороді з рослинним маслом без запаху. Швидко з одного боку і на повільному вогні іншу можна під кришкою пару хвилин… Приємного апетиту!

5 корисних порад як приготувати смачні оладки

Наші поради допоможуть тобі приготувати по-справжньому смачні оладки на сніданок.

Вибір борошна

Оладки зазвичай готують з пшеничного борошна, але їх можна пекти з гречаної, житнього, вівсяного, кукурудзяного або із суміші пшеничного і будь-якого іншого борошна. Борошно слід обов’язково просіяти.

Консистенція тіста

Тісто є головним секретом приготування оладок. Його консистенція повинна нагадувати густу сметану. Після замісу тісто має постояти деякий час при кімнатній температурі (10-15 хвилин). Не залишай в ньому ложку або ополоник. Після того, як тісто постоїть, його вже не треба перемішувати.

Температура продуктів

Кефір або молоко необхідно використовувати кімнатної температури. Тоді молочна кислота і сода будуть краще взаємодіяти.

Добавки

Для посилення аромату в солодке тісто додають ваніль, корицю і лимонну цедру. Також можна додати родзинки, нарізані яблука, банани, курагу. Тільки не треба класти всього багато, інакше це вплине на пишність оладок.

Обсмажування

Для приготування оладок потрібна спеціальна сковорода з антипригарним покриттям або просто велика чавунна сковорода з товстим дном. Сковороду добре розігріти і змастити рослинним маслом. Потім обережно викладати тісто ложкою. Смажити оладки потрібно на середньому вогні, і перевертати, коли на поверхні тіста з’являться бульбашки. Бажано робити це тонкої лопаткою.

Про автора

admin administrator