Салат з капустою та червоною квасолею

Авторadmin

Салат з капустою та червоною квасолею

Зміст:

Салати з червоною квасолею, 20 смачних ідей

Несподівано прийшли гості ? Подай на стіл апетитний салат з червоною квасолею! Він не тільки простий у приготуванні, але і дуже корисний. Розповідаємо 20 кращих рецептів!

1. Салат з червоною квасолею і помідорами

Ситна квасоля з класичним тандемом – помідор і базилік.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі , 3 помідори, 2 гілочки петрушки, 50 мл оливкової олії, сушений базилік, мелений перець, сіль.

Приготування: наріж помідори і петрушку, а квасоля промий. Все змішай, додай спеції, сіль і масло.

2. Салат з червоної квасолі, шинки і цибулі

Нарізану цибулю можна промити холодною водою, щоб прибрати гіркоту.

Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 1 ріпчаста цибуля, 200 г шинки, 80 мл майонезу, сіль, мелений чорний перець, зелень.

Приготування : Наріж цибулю, шинку і зелень. Змішай все з промитої квасолею, посолити і поперчити. Заправ салат майонезом.

3. Салат з червоної квасолі, кукурудзи і сухариків

Підійдуть сухарики з білого або чорного хліба.

Тобі знадобиться: Банка консервованої червоної квасолі, банка консервованої кукурудзи, 3 стебла зеленої цибулі, 100 г сухарів, 1 варене яйце, 3 ст.л. майонезу, 2 зубчики часнику, мелений перець, сіль.

Приготування : Кукурудзу і квасолю промий. Подрібни яйце, зелена цибуля і часник. Все змішай, додай сіль, перець і майонез. Перед подачею присипаючи салат сухариками.

4. Салат з червоною квасолею, ковбасою і помідорами

Нарізай всі інгредієнти для салату приблизно однаково розміру.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 2 помідори, 200 г ковбаси, 1 цибуля, полпучка зелені, 1 варене яйце, 100 мл майонезу, сіль і мелений чорний перець за смаком.

Приготування: Наріж ковбасу, помідори, цибуля, зелень і яйце. Змішай все з промитої квасолею. Додай сіль, перець і майонез.

5. Салат з червоної квасолі, помідорів і солодкого перцю

Використовуй перець різних кольорів, щоб салат вийшов яскравим.

Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 2 солодких перцю, 2 помідори, 1 ріпчаста цибуля, полпучка зелені, 2 зубчики часнику, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець і морська сіль.

Приготування: Промий квасоля. Наріж перець, цибулю, помідори і зелень. Змішай всі продукти в широкому салатнику, видави через прес часник. Додай сіль, мелений перець і масло.

6. Салат з фети, червоної квасолі і овочів

Фету можна замінити бринзою або моцарелою.

Тобі знадобиться: 150 г сиру фета, банка консервованої червоної квасолі, 2 огірки, гілочка помідорів чері, 1 цибуля, полпучка базиліка, 1 болгарський перець, жменю винограду, 3 ст.л. оливкового масла, пластівці червоного перцю, сіль.

Приготування: Наріж овочі, сир і виноград, базилік порви руками. Змішай все з промитої квасолею, посолити, поперчити і заправити салат олією.

7. Салат з червоною квасолею і солоними огірками

В залежності від розміру огірків, їх можна нарізати брусочками, кубиками або шайбами.

Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 2 солоні огірки, 200 г маринованих шампіньйонів, 1 ріпчаста цибуля, 5 стебел петрушки, 2 зубчики часнику, 3 ст.л. майонезу, сіль, чорний перець.

Приготування: Наріж огірки, гриби і цибулю, подрібніть часник і зелень. Змішай все з промитої квасолею, посолити і поперчити. Заправ майонезом перед подачею.

8. Салат з маринованими грибами і червоною квасолею

Використовуй готові гриби або попередньо замаринуй свіжі.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 200 г маринованих грибів, 3 стебла зеленої цибулі, полпучка петрушки, 2 ст.л. майонезу, 2 ст.л. сметани, сіль і мелений чорний перець за смаком.

Приготування: Квасоля і гриби промий, додай подрібнені зелень і цибулю. Посолити, поперчити і заправити салат соусом зі сметани і майонезу.

9. Салат з червоною квасолею, руколою і тунцем

Тунець швидко розвалюється, тому слід перемішувати його в салаті дуже акуратно.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 50 г руколи, 1 банка консервованого тунця, 1 цибуля, 3 ст.л. оливкового масла, велика сіль, пластівці червоного перцю.

Приготування: Промий квасоля, порви руками рукколу, наріж цибулю. Змішай все з тунцем, додай сіль, масло і акуратно перемішати. Присипаючи зверху пластівцями перцю.

10. Салат з тунця і червоної квасолі

Дрібні листя шпинату додавай в салат цілими.

Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 1 банка консервованого тунця, 150 г консервованої кукурудзи, полпучка шпинату, 1 солодкий перець. 3 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений перець.

Приготування: Промий квасоля і кукурудзу, наріж шпинат і солодкий перець. Змішай все з тунцем, посолити, поперчити і заправити олією.

11. Салат з червоної квасолі і яловичини

Яловичину вари в підсоленій воді зі спеціями.

Тобі знадобиться : Півбанки консервованої червоної квасолі, 250 г вареної яловичини, 1 цибуля, 1 солодкий перець, 2 помідори, 2 зубчики часнику, полпучка петрушки, 3 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений перець.

Приготування: Квасоля промий. Яловичину, цибулю, солодкий перець і помідори наріж. Зелень і часник подрібніть. Змішай все у великому салатнику, додай сіль, перець і масло.

12. Салат «Захоплення»

Горішки підсуши на сковорідці пару хвилин.

Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареної яловичини, 1 солодкий перець, 1 помідор, 1 цибуля, жменя волоських горіхів, полпучка петрушки, 3 ст. л. рослинного масла, мелений чорний перець і сіль.

Приготування: Наріж м’ясо, овочі та зелень. Змішай все з промитої квасолею, додай дрібно нарубані горіхи, сіль і перець. Заправ салат олією.

13. Салат з червоною квасолею і пекінською капустою

Якщо замість пекінської капусти використовується білокачанна, тоді наріж її дрібніше і злегка розімніть з сіллю.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 200 г вареного курячого філе, 200 г пекінської капусти, 10 гілочок руколи, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець, морська сіль.

Приготування: Квасоля промий, філе і капусту наріж, рукколу порви руками . Змішай продукти, додай сіль, перець і масло.

14. Салат зі смаженою кукурудзою і червоною квасолею

Кукурудзу можна обсмажити на мангалі, так салат вийде набагато цікавіше!

Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареної курки , 1 качан молодої кукурудзи, 1 гілка помідорів чері, 1 солодкий перець, 1 цибуля, 50 мл рослинного масла, сіль і чорний перець.

Приготування: Кукурудзу обсмажити на сковорідці. Квасоля промий, помідори, перець і курку наріж. Все змішай, поперчити, посолити і заправити салат олією.

15. Салат з червоною квасолею і морквою по-корейськи

Спробуй додати відразу кілька видів масла, наприклад, оливкова і льняна.

Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної кукурудзи, 200 г гострої корейської моркви, полпучка кропу, 2 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений чорний перець.

Приготування: Квасоля промий, зелень подрібни. Все змішай, додай сіль, перець і масло.

16. Салат з пекінської капусти і червоної квасолі

Можеш заправити салат йогуртом, сметаною або майонезом по твоєму смаку.

Тобі знадобиться: Півбанки консервованої червоної квасолі, 200 г пекінської капусти, 1 болгарський перець, полпучка кропу, 200 г шинки, 100 мл майонезу, сіль.

приготування: Наріж капусту, перець, шинку і кріп, квасоля промий. Змішай всі продукти, додай сіль і майонез.

17. Салат з буряком і червоною квасолею

Щоб буряк не забарвила інші інгредієнти, змішай її з маслом.

Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 1 варений буряк, 1 цибуля, полпучка кінзи, 3 ст.л. рослинного масла, мелений перець і сіль.

Приготування: Натри буряк на тертці, квасолю промий, цибулю і кинзу подрібни. Все змішай, посолити, поперчити і заправити салат олією.

18. Салат «квасолевий асорті»

Незважаючи на одноманітність продуктів, салат виходить просто дивовижним!

Тобі знадобиться: півбанки червоної квасолі, півбанки білої квасолі, 200 г стручкової квасолі, 2 ч.л. лимонного соку, 3 стебла кропу, сіль, мелений чорний перець, 3 ст.л. оливкового масла.

Приготування: Відвари стручкову квасолю до готовності, посолити і змішай з промитої квасолею. Додай лимонний сік, перець, подрібнену зелень і масло.

19. Салат з червоною квасолею і киноа

У середньому, киноа вариться 20-30 хвилин.

Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареного киноа, 1 авокадо, гілка помідорів чері, полпучка кінзи, 1 ріпчаста цибуля, 1 ч.л. лимонного соку, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець, морська сіль.

Приготування: Наріж помідори, цибулю і кинзу. Авокадо измельчи і скропи лимонним соком. У салатник сумішей квасоля, киноа, овочі і зелень. Додай перець, сіль і масло.

20. Салат з редискою і червоною квасолею

Свіжий і ситний салат, який точно сподобається всім!

Тобі знадобиться: 200 г редиски, 1 огірок, півбанки консервованої червоної квасолі, 50 г міксу салатів, 2 ст.л. оливкового масла, сіль і мелений перець.

Приготування: Наріж овочі, салат порви руками, квасоля промий під проточною водою. Змішай все, додай масло, сіль і перець. Готово!

Салат з червоної капусти

Салат з червоної капусти — солодкий і терпкий завдяки груші, пікантний через сир з блакитною пліснявою, селеру та горіхи. А свіжості і хрумкості додає червона капуста, яка відмінно поєднується з іншими інгредієнтами. Важливо нарізати її дуже тонко, майже прозоро, щоб вона не була жорсткою. Приготуйте і оцініть це цікаве поєднання!

  1. Тонко наріжте капусту, грушу та селеру.
  2. Сир можна додати цілим шматком або нарізати кубиками.
  3. Викладіть на тарілку листя салату, капусту, грушу та селеру.
  4. Зверху покладіть кубики сиру, або цілий шматок.
  5. Додайте горіхи та заправте олією.

Варіації салатів з червоною капустою

Червона капуста чудово поєднується з фруктами та сирами, надає салату яскравий колір, а також багатий смак і хрустку текстуру. Такий салат може бути основною стравою або гарніром. Оберіть для себе варіант, який смакуватиме найбільше:

  1. Салат з червоною капустою та морквою з апельсиновим дресингом:

Тонко нашинковану червону капусту змішайте з тонко нарізаною морквою. Заправте дресингом, приготовленим з апельсинового соку, оливкової олії, меду, гірчиці і солі.

Суміш червоної капусти з вареною квасолею (чорною, кідні або цілим зерном) заправте тахіні (паста з кунжуту), лимонним соком та часником.

Тонко нашинкуйте червону капусту, додайте сегменти апельсинів, злегка обсмажений кунжут і куркуму. Заправте медово-гірчичним соусом.

Змішайте тонко нашинковану червону капусту з нарізаним авокадо, обсмаженим кунжутом і додайте соєвий соус або медовий дресинг.

Гункани з крабовими паличками – це легка та вишукана страва, яка прикрасить святкову чи романтичну вечерю. Гункани з такою начинкою виходять соковитими.

Де топові чізбургери? Із соусом Бургер Чіз Торчин® — у тебе вдома! Б’ємося об заклад, що ти не вперше відкриваєш для себе цю класику стріт-фуду. Але чізбургер у твоєму виконанні — це точно щось новеньке. Головне тут — не жаліти соусу. Саме він подарує чізбургеру пікантний аромат і сирний смак. Відтворюй наш простий рецепт і збирай друзів на вечір «настолок». Тобі ж треба розділити з кимось цей шедевр? Інгредієнти:

  • картопля – 800 г;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • олія соняшникова рафінована – 100 мл;
  • соус Бурген Чіз Торчин® – 1 упаковка

Суп з фрикадельками — це неймовірно смачна і ситна страва, яка нагадує про тепло дому і сімейний затишок. Чи є щось краще за гарячий суп із фрикадельками у холодний осінній день?

Смачний, ароматний й простий в приготуванні рецепт борщу з ребрами та буряково-томатною заправкою “Торчин” створений для справжніх поціновувачів класики.

Чи можна приготувати смачну печеню з риби всього з декількох інгредієнтів? Так! Цим рецептом тушкованої риби з овочами та картоплею з нами поділився Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • листкове заморожене тісто — 500 г;
  • бекон або шинка — 250 г;
  • твердий сир — 200 г;
  • жовток — 1 шт.;
  • молоко — 1 ст. л.;
  • петрушка — 1 пучок;
  • соус Торчин® «Тартар» — 1 упаковка;
  • соус Торчин® «Барбекю» — 1 упаковка;
  • соус Торчин® «Папрік» — 1 упаковка.

Про автора

admin administrator