Зміст:
- 1 Салати з червоною квасолею, 20 смачних ідей
- 1.1 1. Салат з червоною квасолею і помідорами
- 1.2 2. Салат з червоної квасолі, шинки і цибулі
- 1.3 3. Салат з червоної квасолі, кукурудзи і сухариків
- 1.4 4. Салат з червоною квасолею, ковбасою і помідорами
- 1.5 5. Салат з червоної квасолі, помідорів і солодкого перцю
- 1.6 6. Салат з фети, червоної квасолі і овочів
- 1.7 7. Салат з червоною квасолею і солоними огірками
- 1.8 8. Салат з маринованими грибами і червоною квасолею
- 1.9 9. Салат з червоною квасолею, руколою і тунцем
- 1.10 10. Салат з тунця і червоної квасолі
- 1.11 11. Салат з червоної квасолі і яловичини
- 1.12 12. Салат «Захоплення»
- 1.13 13. Салат з червоною квасолею і пекінською капустою
- 1.14 14. Салат зі смаженою кукурудзою і червоною квасолею
- 1.15 15. Салат з червоною квасолею і морквою по-корейськи
- 1.16 16. Салат з пекінської капусти і червоної квасолі
- 1.17 17. Салат з буряком і червоною квасолею
- 1.18 18. Салат «квасолевий асорті»
- 1.19 19. Салат з червоною квасолею і киноа
- 1.20 20. Салат з редискою і червоною квасолею
- 2 Салат з червоної капусти
Салати з червоною квасолею, 20 смачних ідей
Несподівано прийшли гості ? Подай на стіл апетитний салат з червоною квасолею! Він не тільки простий у приготуванні, але і дуже корисний. Розповідаємо 20 кращих рецептів!
1. Салат з червоною квасолею і помідорами
Ситна квасоля з класичним тандемом – помідор і базилік.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі , 3 помідори, 2 гілочки петрушки, 50 мл оливкової олії, сушений базилік, мелений перець, сіль.
Приготування: наріж помідори і петрушку, а квасоля промий. Все змішай, додай спеції, сіль і масло.
2. Салат з червоної квасолі, шинки і цибулі
Нарізану цибулю можна промити холодною водою, щоб прибрати гіркоту.
Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 1 ріпчаста цибуля, 200 г шинки, 80 мл майонезу, сіль, мелений чорний перець, зелень.
Приготування : Наріж цибулю, шинку і зелень. Змішай все з промитої квасолею, посолити і поперчити. Заправ салат майонезом.
3. Салат з червоної квасолі, кукурудзи і сухариків
Підійдуть сухарики з білого або чорного хліба.
Тобі знадобиться: Банка консервованої червоної квасолі, банка консервованої кукурудзи, 3 стебла зеленої цибулі, 100 г сухарів, 1 варене яйце, 3 ст.л. майонезу, 2 зубчики часнику, мелений перець, сіль.
Приготування : Кукурудзу і квасолю промий. Подрібни яйце, зелена цибуля і часник. Все змішай, додай сіль, перець і майонез. Перед подачею присипаючи салат сухариками.
4. Салат з червоною квасолею, ковбасою і помідорами
Нарізай всі інгредієнти для салату приблизно однаково розміру.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 2 помідори, 200 г ковбаси, 1 цибуля, полпучка зелені, 1 варене яйце, 100 мл майонезу, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: Наріж ковбасу, помідори, цибуля, зелень і яйце. Змішай все з промитої квасолею. Додай сіль, перець і майонез.
5. Салат з червоної квасолі, помідорів і солодкого перцю
Використовуй перець різних кольорів, щоб салат вийшов яскравим.
Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 2 солодких перцю, 2 помідори, 1 ріпчаста цибуля, полпучка зелені, 2 зубчики часнику, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець і морська сіль.
Приготування: Промий квасоля. Наріж перець, цибулю, помідори і зелень. Змішай всі продукти в широкому салатнику, видави через прес часник. Додай сіль, мелений перець і масло.
6. Салат з фети, червоної квасолі і овочів
Фету можна замінити бринзою або моцарелою.
Тобі знадобиться: 150 г сиру фета, банка консервованої червоної квасолі, 2 огірки, гілочка помідорів чері, 1 цибуля, полпучка базиліка, 1 болгарський перець, жменю винограду, 3 ст.л. оливкового масла, пластівці червоного перцю, сіль.
Приготування: Наріж овочі, сир і виноград, базилік порви руками. Змішай все з промитої квасолею, посолити, поперчити і заправити салат олією.
7. Салат з червоною квасолею і солоними огірками
В залежності від розміру огірків, їх можна нарізати брусочками, кубиками або шайбами.
Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 2 солоні огірки, 200 г маринованих шампіньйонів, 1 ріпчаста цибуля, 5 стебел петрушки, 2 зубчики часнику, 3 ст.л. майонезу, сіль, чорний перець.
Приготування: Наріж огірки, гриби і цибулю, подрібніть часник і зелень. Змішай все з промитої квасолею, посолити і поперчити. Заправ майонезом перед подачею.
8. Салат з маринованими грибами і червоною квасолею
Використовуй готові гриби або попередньо замаринуй свіжі.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 200 г маринованих грибів, 3 стебла зеленої цибулі, полпучка петрушки, 2 ст.л. майонезу, 2 ст.л. сметани, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: Квасоля і гриби промий, додай подрібнені зелень і цибулю. Посолити, поперчити і заправити салат соусом зі сметани і майонезу.
9. Салат з червоною квасолею, руколою і тунцем
Тунець швидко розвалюється, тому слід перемішувати його в салаті дуже акуратно.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 50 г руколи, 1 банка консервованого тунця, 1 цибуля, 3 ст.л. оливкового масла, велика сіль, пластівці червоного перцю.
Приготування: Промий квасоля, порви руками рукколу, наріж цибулю. Змішай все з тунцем, додай сіль, масло і акуратно перемішати. Присипаючи зверху пластівцями перцю.
10. Салат з тунця і червоної квасолі
Дрібні листя шпинату додавай в салат цілими.
Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 1 банка консервованого тунця, 150 г консервованої кукурудзи, полпучка шпинату, 1 солодкий перець. 3 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений перець.
Приготування: Промий квасоля і кукурудзу, наріж шпинат і солодкий перець. Змішай все з тунцем, посолити, поперчити і заправити олією.
11. Салат з червоної квасолі і яловичини
Яловичину вари в підсоленій воді зі спеціями.
Тобі знадобиться : Півбанки консервованої червоної квасолі, 250 г вареної яловичини, 1 цибуля, 1 солодкий перець, 2 помідори, 2 зубчики часнику, полпучка петрушки, 3 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений перець.
Приготування: Квасоля промий. Яловичину, цибулю, солодкий перець і помідори наріж. Зелень і часник подрібніть. Змішай все у великому салатнику, додай сіль, перець і масло.
12. Салат «Захоплення»
Горішки підсуши на сковорідці пару хвилин.
Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареної яловичини, 1 солодкий перець, 1 помідор, 1 цибуля, жменя волоських горіхів, полпучка петрушки, 3 ст. л. рослинного масла, мелений чорний перець і сіль.
Приготування: Наріж м’ясо, овочі та зелень. Змішай все з промитої квасолею, додай дрібно нарубані горіхи, сіль і перець. Заправ салат олією.
13. Салат з червоною квасолею і пекінською капустою
Якщо замість пекінської капусти використовується білокачанна, тоді наріж її дрібніше і злегка розімніть з сіллю.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної квасолі, 200 г вареного курячого філе, 200 г пекінської капусти, 10 гілочок руколи, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець, морська сіль.
Приготування: Квасоля промий, філе і капусту наріж, рукколу порви руками . Змішай продукти, додай сіль, перець і масло.
14. Салат зі смаженою кукурудзою і червоною квасолею
Кукурудзу можна обсмажити на мангалі, так салат вийде набагато цікавіше!
Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареної курки , 1 качан молодої кукурудзи, 1 гілка помідорів чері, 1 солодкий перець, 1 цибуля, 50 мл рослинного масла, сіль і чорний перець.
Приготування: Кукурудзу обсмажити на сковорідці. Квасоля промий, помідори, перець і курку наріж. Все змішай, поперчити, посолити і заправити салат олією.
15. Салат з червоною квасолею і морквою по-корейськи
Спробуй додати відразу кілька видів масла, наприклад, оливкова і льняна.
Тобі знадобиться: 1 банка консервованої червоної кукурудзи, 200 г гострої корейської моркви, полпучка кропу, 2 ст.л. рослинного масла, сіль і мелений чорний перець.
Приготування: Квасоля промий, зелень подрібни. Все змішай, додай сіль, перець і масло.
16. Салат з пекінської капусти і червоної квасолі
Можеш заправити салат йогуртом, сметаною або майонезом по твоєму смаку.
Тобі знадобиться: Півбанки консервованої червоної квасолі, 200 г пекінської капусти, 1 болгарський перець, полпучка кропу, 200 г шинки, 100 мл майонезу, сіль.
приготування: Наріж капусту, перець, шинку і кріп, квасоля промий. Змішай всі продукти, додай сіль і майонез.
17. Салат з буряком і червоною квасолею
Щоб буряк не забарвила інші інгредієнти, змішай її з маслом.
Тобі знадобиться: 200 г консервованої червоної квасолі, 1 варений буряк, 1 цибуля, полпучка кінзи, 3 ст.л. рослинного масла, мелений перець і сіль.
Приготування: Натри буряк на тертці, квасолю промий, цибулю і кинзу подрібни. Все змішай, посолити, поперчити і заправити салат олією.
18. Салат «квасолевий асорті»
Незважаючи на одноманітність продуктів, салат виходить просто дивовижним!
Тобі знадобиться: півбанки червоної квасолі, півбанки білої квасолі, 200 г стручкової квасолі, 2 ч.л. лимонного соку, 3 стебла кропу, сіль, мелений чорний перець, 3 ст.л. оливкового масла.
Приготування: Відвари стручкову квасолю до готовності, посолити і змішай з промитої квасолею. Додай лимонний сік, перець, подрібнену зелень і масло.
19. Салат з червоною квасолею і киноа
У середньому, киноа вариться 20-30 хвилин.
Тобі знадобиться : 200 г консервованої червоної квасолі, 200 г вареного киноа, 1 авокадо, гілка помідорів чері, полпучка кінзи, 1 ріпчаста цибуля, 1 ч.л. лимонного соку, 3 ст.л. оливкового масла, мелений чорний перець, морська сіль.
Приготування: Наріж помідори, цибулю і кинзу. Авокадо измельчи і скропи лимонним соком. У салатник сумішей квасоля, киноа, овочі і зелень. Додай перець, сіль і масло.
20. Салат з редискою і червоною квасолею
Свіжий і ситний салат, який точно сподобається всім!
Тобі знадобиться: 200 г редиски, 1 огірок, півбанки консервованої червоної квасолі, 50 г міксу салатів, 2 ст.л. оливкового масла, сіль і мелений перець.
Приготування: Наріж овочі, салат порви руками, квасоля промий під проточною водою. Змішай все, додай масло, сіль і перець. Готово!
Салат з червоної капусти
Салат з червоної капусти — солодкий і терпкий завдяки груші, пікантний через сир з блакитною пліснявою, селеру та горіхи. А свіжості і хрумкості додає червона капуста, яка відмінно поєднується з іншими інгредієнтами. Важливо нарізати її дуже тонко, майже прозоро, щоб вона не була жорсткою. Приготуйте і оцініть це цікаве поєднання!
- Тонко наріжте капусту, грушу та селеру.
- Сир можна додати цілим шматком або нарізати кубиками.
- Викладіть на тарілку листя салату, капусту, грушу та селеру.
- Зверху покладіть кубики сиру, або цілий шматок.
- Додайте горіхи та заправте олією.
Варіації салатів з червоною капустою
Червона капуста чудово поєднується з фруктами та сирами, надає салату яскравий колір, а також багатий смак і хрустку текстуру. Такий салат може бути основною стравою або гарніром. Оберіть для себе варіант, який смакуватиме найбільше:
- Салат з червоною капустою та морквою з апельсиновим дресингом:
Тонко нашинковану червону капусту змішайте з тонко нарізаною морквою. Заправте дресингом, приготовленим з апельсинового соку, оливкової олії, меду, гірчиці і солі.
Суміш червоної капусти з вареною квасолею (чорною, кідні або цілим зерном) заправте тахіні (паста з кунжуту), лимонним соком та часником.
Тонко нашинкуйте червону капусту, додайте сегменти апельсинів, злегка обсмажений кунжут і куркуму. Заправте медово-гірчичним соусом.
Змішайте тонко нашинковану червону капусту з нарізаним авокадо, обсмаженим кунжутом і додайте соєвий соус або медовий дресинг.
Гункани з крабовими паличками – це легка та вишукана страва, яка прикрасить святкову чи романтичну вечерю. Гункани з такою начинкою виходять соковитими.
Де топові чізбургери? Із соусом Бургер Чіз Торчин® — у тебе вдома! Б’ємося об заклад, що ти не вперше відкриваєш для себе цю класику стріт-фуду. Але чізбургер у твоєму виконанні — це точно щось новеньке. Головне тут — не жаліти соусу. Саме він подарує чізбургеру пікантний аромат і сирний смак. Відтворюй наш простий рецепт і збирай друзів на вечір «настолок». Тобі ж треба розділити з кимось цей шедевр? Інгредієнти:
- картопля – 800 г;
- часник – 2-3 зубчики;
- олія соняшникова рафінована – 100 мл;
- соус Бурген Чіз Торчин® – 1 упаковка
Суп з фрикадельками — це неймовірно смачна і ситна страва, яка нагадує про тепло дому і сімейний затишок. Чи є щось краще за гарячий суп із фрикадельками у холодний осінній день?
Смачний, ароматний й простий в приготуванні рецепт борщу з ребрами та буряково-томатною заправкою “Торчин” створений для справжніх поціновувачів класики.
Чи можна приготувати смачну печеню з риби всього з декількох інгредієнтів? Так! Цим рецептом тушкованої риби з овочами та картоплею з нами поділився Євген Клопотенко.
Інгредієнти:
- листкове заморожене тісто — 500 г;
- бекон або шинка — 250 г;
- твердий сир — 200 г;
- жовток — 1 шт.;
- молоко — 1 ст. л.;
- петрушка — 1 пучок;
- соус Торчин® «Тартар» — 1 упаковка;
- соус Торчин® «Барбекю» — 1 упаковка;
- соус Торчин® «Папрік» — 1 упаковка.
Про автора