Що можна смачно приготувати зі стручкової квасолі

Авторadmin

Що можна смачно приготувати зі стручкової квасолі

Зміст:

Стручкова квасоля: рецепти приготування страв. Як смачно приготувати свіжу заморожену стручкову квасолю і з грибами, овочами, яйцем, часником, свининою, яловичиною, куркою, в клярі?

З спаревой квасолі готують перші страви, гарніри і закуски. Прочитавши статтю, дізнайтеся багато смачних рецептів.

  • Рецепт лобіо з стручкової квасолі по-грузинськи
  • ВІДЕО: Лобіо з зеленої стручкової квасолі
  • Суп із стручкової квасолі: рецепт
  • ВІДЕО: Суп із зеленої квасолі стручковлой
  • Стручкова квасоля заморожена: пісні рецепти. Стручкова квасоля заморожена з яйцем: рецепт. Кольорова капуста, стручкова квасоля рецепти
  • Сручковая квасоля рецепти в мультиварці. Квасоля стручкова: рецепти приготування рагу з овочами.Стручкова квасоля з грибами, печерицями: рецепт
  • ВІДЕО: Рецепт приготування тушкованого м’яса зі стручковою квасолею в мультиварці
  • Куряча печінка з стручкової квасолею: рецепти
  • Свинина зі стручковою квасолею: рецепт
  • Яловичина зі стручковою квасолею: рецепт
  • Фарш зі стручковою квасолею: рецепт
  • ВІДЕО: Готуємо зелену квасолю з фаршем
  • Квасоля стручкова заморожена: рецепти приготування дієтичне для схуднення, для дієти. Брокколі і стручкова квасоля: рецепти . Стручкова квасоля з грудкою: рецепт
  • Смажена стручкова квасоля: рецепт. Стручкова квасоля в клярі: рецепт
  • ВІДЕО: Дуже смачний рецепт спаржевої квасолі в сухарях
  • Стручкова квасоля на гарнір рецепти. Стручкова квасоля зі сметаною: рецепти приготування
  • ВІДЕО: Стручкова квасоля в сметані і з часником
  • Тушкована квасоля: рецепти приготування. Стручкова квасоля з часником: рецепти
  • Страва із стручкової квасолі з картоплею: рецепт
  • Стручкова квасоля: рецепти на пару. Стручкова квасоля з рисом: рецепти
  • Стручкова квасоля з макаронами: рецепти
  • Рецепт: салат із стручкової квасолі
  • ВІДЕО: Яєчний салат із стручкової квасолею
  • Рецепт турши із стручкової квасолі по-вірменськи
  • ВІДЕО: Квашена стручкова квасоля Турша по вірменськи

Смачно просто відварити французьку квасоля і з’їсти її зі сметаною і часником. Але можна і поекспериментувати, використовуючи корисний продукт для приготування перших страв, гарнірів та закусок.

Рецепт лобіо з стручкової квасолі по-грузинськи

Для приготування цієї страви беруть:

  • 1 кг французької квасолі
  • 3-4 зубчики часнику
  • 200 г волоських горіхів
  • 6 помідорів
  • 3 цибулини
  • 0,5 перцю чилі

Першим етапом приготування пряного грузинської страви з овочів буде томатне пюре. Для нього 6 помідорів з невеликою кількістю зерен всередині обдають окропом і очищають від шкірки. Нарізані маленькими кубиками, вони готуються до 5 хвилин, після за допомогою блендера або толокушки для пюре перетворюються на рідку масу.

  • 200 г ядер волоського горіха, 3-4 зубчики часнику і 0,5 перцю чилі подрібнюють блендером
  • 3 великі нарізані півкільцями цибулини обсмажують на рослинному маслі
  • свіжу або заморожену французьку квасоля (1 кг) і варять окремо 3 хвилини
  • у кипляче томатне пюре додають цибулю, масу з перцю, горіхів і часнику, а також стручки квасолі
  • тушкують разом 5-7 хвилин
  • подрібнюють зелень (кінза, базилік, петрушка) і додають в лобіо

ВІДЕО: Лобіо з зеленої стручкової квасолі

Суп із стручкової квасолі: рецепт

Стручкова квасоля добре доповнює перші страви на овочевому, м’ясному і рибному бульйоні. Часто її варять на молоці, тоді супчик виходить дуже ніжним і поживним.

РЕЦЕПТ: Суп з креветками і французької квасолею

  • 300 г стручкової квасолі
  • 1 л води
  • 1 цибулину
  • 1 зубчик часнику
  • 4-5 горіхів мигдалю
  • коріандр
  • 100 г креветок
  • 0,5 л кокосового молока
  • лимон
  1. Стручки французької квасолі відварюють окремо. Їх беруть 300 г на 1 л води.
  2. 100 г заморожених креветок розморожують також окремо.
  3. 1 цибулину дуже дрібно нарізають і до прозорості обсмажують на оливковій олії.
  4. Товчуть у ступці 1 зубчик часнику з 4-5 шт. мигдалю і 1 ч. ложкою коріандру. Отриману масу додають до цибулі і разом з ним обсмажують буквально 1 хвилину.
  5. Доводять до кипіння 0,5 л кокосового молока, додають в нього зажарку і варять чверть години.
  6. У вимкнену основу для супу додають креветки, стручкову квасолю.
  7. Прикрашають суп четвертинками кілець лимона.

РЕЦЕПТ: Суп-пюре зі спаржевої квасолею

  • 700 г французької квасолі
  • 5 картоплин
  • 400 мл молока
  • 20 г масла вершкового
  • житній хліб
  1. 200 г стручкової квасолі варять, як годиться. Вони послужать прикрасою страви.
  2. 5 середнього розміру картоплин очищають, ріжуть кубиками і варять в 1 л води.
  3. 0,5 кг стручків квасолі пропускають через м’ясорубку і додають до картоплі за 3 хвилини до того, як він буде готовий.
  4. Зливають овочевий бульйон, гомогенізують овочі блендером.
  5. Додають в масу з картоплі і французької квасолі 400 мл гарячого молока і 20 г вершкового масла, солять суп-пюре за смаком.
  6. Подають страву з додаванням цілих стручків квасолі та житніми грінками.

ВІДЕО: Суп із зеленої квасолі стручковлой

Стручкова квасоля заморожена: пісні рецепти. Стручкова квасоля заморожена з яйцем: рецепт. Кольорова капуста, стручкова квасоля рецепти

Стручкова квасоля – це прекрасна основа для страви на швидку руку. Вона вважається буквально з усіма продуктами, які можуть бути в будинку, наприклад, з курячими яйцями, свіжими і замороженими овочами.

РЕЦЕПТ: Французька квасоля з яйцями

  • 400 г французької квасолі
  • 1 цибулину
  • 1 помідор
  • 1 болгарський перець
  • 3 яйця
  1. Упаковку (400 г) стручкової квасолі з морозилки варять 3 хвилини, дають їй стекти на друшляку.
  2. На рослинній олії смажать півкільця цибулі (1 цибулина). Якщо є, добре додати також 1 помідор без шкірки, нарізану часточками, і 1 нарізаний соломкою болгарський перець.
  3. 3 курячих яйця, розмішують, але не збивають. Підсолюють їх.
  4. Додають до цибулі (і овочів) стручки квасолі і заливають все яєчною масою.
  5. Смажать до готовності яєць, періодично помішуючи. За бажанням, можна посипати страву тертим сиром або сиром.

РЕЦЕПТ: Французька квасоля, тушкована з кольоровою капустою

  • 1 морква
  • 400 г цвітної капусти і квасолі в стручках
  • 1 цибулину
  • болгарський перець, зелень за бажанням
  1. Для овочевого гарніру необхідно взяти по 400 г замороженої цвітної капусти та замороженої французької квасолі. Їх попередньо відварюють в одній або різних водах. Якщо в одній, спочатку опускають в окріп капусту, а через 3 хвилини – стручки квасолі.
  2. Дрібно рубають 1 цибулину, труть 1 морквину, обсмажують їх на рослинному маслі в сотейнику.
  3. Якщо є болгарський перець, його також пасерувати.
  4. До обсмажених овочів додають суцвіття цвітної капусти і стручки квасолі, гасять всі овочі разом під кришкою 7 хвилин.
  5. Наприкінці до страви додають сіль, перець, зелень.
  6. Для кольору і смаку можна додати до тушкованим овочам томатну пасту або пюре з помідорів.

Сручковая квасоля рецепти в мультиварці. Квасоля стручкова: рецепти приготування рагу з овочами.Стручкова квасоля з грибами, печерицями: рецепт

РЕЦЕПТ: Рагу з французької квасолі з овочами і куркою

  • 500 р філе курки
  • 1 цибулину
  • 300 р помідорів
  • 1 морква
  • 400 г квасолі спаржевої
  1. 0,5 кг курячого філе ретельно миють, нарізають кубиками і обсмажують у змащеній маслом чашу мультиварки в режимі «Випічка».
  2. Додають до напівготового м’яса нарізану півкільцями одну велику цибулину і терту на крупній тертці одну велику моркву.
  3. Через 3 хвилини всипають в чашу мультиварки заморожену або свіжу стручкову квасолю, сіль, перець і четвертинки помідорів (300 г).
  4. Ставлять прилад в режим «Гасіння» на 40 хвилин.
  5. Подавати страву можна зі сметаною.

РЕЦЕПТ: Печериці і стручкова квасоля

  1. В мультиварці, яка зберігає корисні властивості спаржевої квасолі та грибів, обидва продукту готують разом в режимі «Гасіння». За бажанням попередньо обсмажують цибулю, але цього можна і не робити.
  2. Готують заправку для страви – змішують 1 ст. ложку соєвого соусу з 1 ст. ложкою води, 0,5 ч. ложки меду, сіллю і перцем.
  3. Подають французьку квасоля з печерицями під заправкою і посипаній 2 ст. ложками кунжуту.

ВІДЕО: Рецепт приготування тушкованого м’яса зі стручковою квасолею в мультиварці

Куряча печінка з стручкової квасолею: рецепти

З курячої печінки готують окремо гарнір і м’ясне теплу страву або закуску. Потрібно не пересмажити печінку, щоб вона не розпалася на пластівці і не зіпсувала презентацію страви.

  • 1 цибулину
  • 500 г печінки курячої
  • 300 г стручків квасолі
  • 3 ст. ложки сметани
  1. 1 цибулину ріжуть півкільцями і зарумянивают на соняшниковій олії.
  2. До цибулі додають нарізану соломкою моркву.
  3. 0,5 кг вимоченої протягом півгодини і вимитої курячої печінки додають до овочів і смажать 7 хвилин.
  4. Туди ж відправляють попередньо відварену французьку квасоля. Сіль з перцем – за смаком.
  5. Через 3 хвилини страву заправляють 3 ст. ложками сметани і подають до столу.

Свинина зі стручковою квасолею: рецепт

Жирне м’ясо – не саме корисне доповнення до дієтичної стручкової квасолі. Але ж це настільки смачно, що іноді можна себе побалувати!

  • 500 г свинини
  • 500 г французької квасолі
  • 1 цибулину
  • 3 ст. ложки соєвого соусу
  1. Шматочки свинини з найменшою кількістю жиру (0,5 кг), обсмажую з цибулею на рослинному маслі приблизно 20 хвилин.
  2. Додають до м’яса, 3 ст. ложки соєвого соусу, сіль і перець, смажать ще 20 хвилин.
  3. В цей час відварюють 0,5 кг французької квасолі, додають її до м’яса, тушкують разом 2 хвилини, не більше.

Яловичина зі стручковою квасолею: рецепт

  • 400 р яловичини
  • 1 цибулину
  • 3 зубчики часнику
  • 400 г французької квасолі
  • зелень
  1. 400 р яловичини ріжуть брусочками, як на бефстроганов.
  2. Викладають її в один шар на сковороду і обсмажують, поки не випарується вся рідина.
  3. Додають до м’яса, 1 цибулину, нарізану півкільцями, 3 зубчики давленого часнику, сіль і перець, смажать все разом 10 хвилин.
  4. Додають у страву 400 г приварених стручків квасолі і нарізані кільцями або півкільцями помідори (2-3 штуки).
  5. При подачі доповнюють страву зеленню.

Фарш зі стручковою квасолею: рецепт

  • 1 цибулина
  • 1 мокровь
  • 1 яйце
  • 0,5 кг фаршу
  • 400 г квасолі в стручках
  • 4 ст. л майонезу і сметани
  • 300 г сиру
  1. 1 цибулину, 1 морква чистять, миють, дрібно нарізають і змішують з 0,5 кг м’ясного фаршу і 1 збитим курячим яйцем.
  2. Фарш солять і рівним шаром викладають на деко, попередньо змащений рослинним маслом.
  3. Зверху рівним шаром викладають 400 г свіжої або замороженої бланшированою квасолю в стручках.
  4. Змішують по 4 ст. ложки сметани і майонезі, сумішшю промащують запіканку.
  5. У духовці при 180 градусах випікають блюдо приблизно півгодини, після дістають і посипають 300 г тертого твердого сиру.
  6. Ставлять запіканку в духовку ще на 15 хвилин.

ВІДЕО: Готуємо зелену квасолю з фаршем

Квасоля стручкова заморожена: рецепти приготування дієтичне для схуднення, для дієти. Брокколі і стручкова квасоля: рецепти . Стручкова квасоля з грудкою: рецепт

Котрі худнуть на правильному харчуванні або дієті відмінно підходять поєднання французької квасолі з птицею і овочами. Мало калорій, багато білка і вітамінів – ось що потрібно, щоб скидати вагу без шкоди для здоров’я.

РЕЦЕПТ: Куряча грудка зі спаржевої квасолею

  • 1 курячу грудку
  • 2 зубчика часнику
  • 300 г французької квасолі
  • 2 ст. ложки соєвого соусу і мед для заправки
  1. Одну курячу грудку ріжуть навпіл або беруть дві філейні частини. Натирають їх спеціями, сіллю і часником. Протягом 35-40 хвилин випікають загорнутими у фольгу в духовці.
  2. Свіжу або заморожену спаржеву квасолю відварюють, охолоджують крижаною водою. Дають стекти. Після обсмажують на вершковому маслі.
  3. В якості заправки до страви змішують 2 ст. ложки соєвого соусу і 1 ч. ложку меду або беруть нежирну сметану.

РЕЦЕПТ: Салат з французької квасолі з брокколі

На дієті або в розвантажувальний день можна їсти салат з 100 г французької квасолі 100 г брокколі, приготованих на пару, або просто відварених. Його трохи підсолюють, збризкують оливковим маслом і яблучним оцтом. Це блюдо можна також є з нежирним м’ясом або гарніром з круп або злаків.

Дієтичний салат з брокколі і французької квасолі.

Смажена стручкова квасоля: рецепт. Стручкова квасоля в клярі: рецепт

Після того, як стручки французької квасолі буду зварені, їх можна обсмажити. Краще, на вершковому маслі. Тоді вони виходять хрусткими і пружними. Смажать їх протягом 3-5 хвилин. Якщо в кінці процесу додати сметану або вершки, трохи товченого часнику, страва буде називатися «Стручкова квасоля по-французьки».

Хрусткі палички із стручкової квасолі.

В якості теплою закуски під пиво або замість шкідливих чіпсів спаржеву квасолю смажать у клярі.

  • по 150 г борошна і крохмалю
  • 2 курячих яйця
  • 400 г квасолі спаржевої
  • 0,5 л газованої води
  1. Кляр для хрустких паличок готують з 2 курячих яєць, 150 г борошна і 150 г крохмалю і холодної води з газом (скільки візьме» тісто).
  2. Проварені стручки (400 г) умочують в тісто і опускають смажитися до киплячому рослинному маслі, поки вони не придбають золотистий колір.
  3. Щоб закуска хрустіла ще більше, в кляр можна додати кунжутне насіння.

ВІДЕО: Дуже смачний рецепт спаржевої квасолі в сухарях

Стручкова квасоля на гарнір рецепти. Стручкова квасоля зі сметаною: рецепти приготування

РЕЦЕПТ: Гарнір з спаржевої квасолі і солодкої кукурудзи до рибі

  • 30 г вершкового масла і 1 ст. л рослинного масла
  • 400 г стручків квасолі
  • 200 кукурудзи
  1. Коли масляна суміш закипить, викладають на сковорідку 400 г напівготових проварених стручків, готують під кришкою 3 хвилини.
  2. З банки з кукурудзою зливають рідину, 200 г кукурудзяних зерен додають до стручків і, солять і перчать, готують разом ще 2 хвилини.
  3. Вимикають сковороду. Додають в суміш овочів 1 ч. ложку лимонного соку і тримають під закритою кришкою 10 хвилин перед подачею на стіл.

РЕЦЕПТ: Французька квасоля з соусом із сметани до курячим котлеткам

  • 400 г стручків квасолі
  • 200 г сметианы
  • 50 г вершкового масла
  • часник
  1. 400 г стручків проварюють і обсмажують на вершковому маслі.
  2. Готують швидкий соус з 200 г сметани, 50 г вершкового плавленого сирка: підігрівають сметану на водяній бані, додають в неї тертий сирок, доводять соус до однорідності. За бажанням додають в нього часник, пропущений через прес.

ВІДЕО: Стручкова квасоля в сметані і з часником

Тушкована квасоля: рецепти приготування. Стручкова квасоля з часником: рецепти

Стручкова квасоля з давленим часником.

Страва із стручкової квасолі з картоплею: рецепт

  • 1 цибулину
  • 1 морквину
  • 0,5 кг картоплі
  • 300 г стручкової квасолі
  1. 1 цибулину і 1 моркву чистять, подрібнюють і обсмажують на олії.
  2. На окремій сковороді зарумянивают 500 г чищеного і нарізаної кубиками картоплі.
  3. З’єднують картопля з овочами і тушкують разом до готовності.
  4. За 3 хвилини до вимикання додають в рагу 300 г відварених стручків квасолі, сіль, перець, улюблені приправи.

Стручкова квасоля: рецепти на пару. Стручкова квасоля з рисом: рецепти

В мультиварці або пароварці можна готувати французьку квасоля з будь-якими овочами, м’ясом, рибою і крупами. Варіант дієтичного обіду – зелені стручки з рисом.

  • 1 склянку рису
  • 300 г французької квасолі
  1. Для приготування страви потрібен деко пароварки без дірочок. Якщо ж він перфорований, пропонується застелити його фольгою.
  2. Пропарюють рис протягом 40 хвилин.
  3. Додають до крупі 300 г стручків зеленої квасолі, свіжої або замороженої, а також сіль, перець, спеції за смаком.
  4. Готують страву ще 20 хвилин.
  5. Для краси і повноти смаку пасерувати 1 моркву і 1 цибулину, додають у готову страву.

Стручкова квасоля з макаронами: рецепти

На ситний обід готують макарони зі стручковою квасолею, курочкою, грибами або рибою. Макарони можна брати будь – ріжки, черепашки, макарони, інше.

  • 200 г будь-яких макаронних виробів
  • 300 г спаржевої квасолі
  • 200 мл вершків
  • 100 г сиру
  1. 200 г макарони відварюють за правилами.
  2. Окремо варять і 300 г квасолі (можна брати овочеву суміш з магазину).
  3. На глибокій сковорідці змішують 200 мл вершків, додають до них 100 г тертого твердого сиру «Старий голландець» або «Пармезан», сіль і перець.
  4. Змішують готові макарони, стручки квасолі, окремо обсмажені шматочки курки, риби або грибів. Поливають блюдо соусом.

Рецепт: салат із стручкової квасолі

  • 300 г яловичого мови
  • 300 г французької квасолі
  • 1 цибуля
  • 1 болгарський перець
  • 50 мл соєвого соусу
  • 1 ст. ложку меду
  1. 300 г яловичого мови ріжуть на красиві брусочки, і маринують в суміші з 1 ст. ложки меду, 50 мл соєвого соусу, меленого червоного і чорного перцю.
  2. Через чверть години обсмажують мову в киплячому маслі.
  3. Коли язик буде майже готовий, до нього на сковороду додають 1 нарізану півкільцями цибулину і 1 великий болгарський перець (соломкою).
  4. Через 5 хвилин туди ж кладуть варену квасолю в стручках (300 г). Всі разом пропарюють під кришкою 2-3 хвилини.
  5. Прикрашають салат рубаною зеленню.

ВІДЕО: Яєчний салат із стручкової квасолею

Рецепт турши із стручкової квасолі по-вірменськи

Вірменська турша – це маринована стручкова квасоля. Страва може бути дуже різним, адже зі стручками маринують будь-які овочі, які є вдома – моркву, капусту, перець, інше.

  • 500 г квасолі в стручках
  • 0,5 л води
  • 30 г солі
  • спеції та часник
  1. На 0,5 л води беруть 30 г солі. Кип’ятять і охолоджують розсіл.
  2. У банку або каструлю викладають стручки квасолі, 1 лавровий лист, 3 товчених зубчики часнику, 3 горошини перцю і подрібнений пучок зелені.
  3. Заливають все це холодним розсолом, накривають марлею і кладуть вантаж.
  4. В ідеалі, турша готується 3 дні, але можна залишати і на ніч.

Стручкова квасоля – 15 простих рецептів приготування

Всі запропоновані в добірці рецепти приготування стручкової квасолі не представляють із себе нічого складного. У кулінарії овоч використовують в супах, її тушкують, запікають, або просто смажать.

Каюсь, довгий час я ігнорувала корисний овоч. Але правду кажуть, якщо не любиш, значить, не вмієш готувати. Довелося сісти на жорстку дієту, і я вперше звернула увагу на зелену квасолю, оскільки всі страви з неї сміливо можна включити в меню для правильного харчування і відмінно підходять для схуднення.

Стручкова квасоля – простий рецепт приготування на сковороді

Це звичайна смажена зелена квасоля, з додаванням часнику. Можна використовувати свіжу або заморожену – смак страви не постраждає. Дуже важливо не переварювати стручки, інакше квасоля стане дуже м’якою. Хрустка смажена квасоля набагато смачніше.

  • Стручкова квасоля.
  • Вершкове масло.
  • Сіль.
  • Часник.

Всі інгредієнти зазвичай беруться «на око», оскільки хтось любить більше часнику або масла. Тут ви зможете відрегулювати страву на свій смак.

Розморозьте овоч, якщо придбали в магазині. Робіть це повільно, без екстриму, на полиці холодильника, або поставивши миску на кухонний стіл. Промивати квасоля в даному випадку не потрібно, доведеться лише нарізати довгі стручки на частини.

Цікаве: Вино з вишні в домашніх умовах: простий рецепт приготування

Свіжі стручки обполосніть, неодмінно промокніть паперовими рушниками. Обріжте кінчики з обох сторін, поділіть навпіл, якщо знадобиться.

Закип’ятіть в каструлі воду, закиньте підготовлену квасолю. На помірному вогні дайте закипіти, накривши кришкою. Проваріть стручки рівно хвилину, потім злийте воду.

Не відварюйте квасоля довго, вона повинна зберегти свій яскраво-зелений колір і залишатися трохи хрусткою.

Добре розігрійте сковороду, розпустіть на ній масло. Масла не шкодуйте, кладіть щедро. Але не переборщіть. Перекладіть відварену квасолю.

Обсмажувати стручки починайте з інтенсивного вогню, потім, коли потрапила рідина випарується, трохи зменшіть – зробіть вогонь помірним. Помішуйте вміст, щоб стручки рівномірно ввібрали в себе вершкове масло.

Відразу посоліть блюдо, роздушіть зубчики часнику і відправте смажитися. Не відходьте від плити, страва вимагає постійного помішування.

Приблизний час обсмажування 1,5-2 хвилинки. У квасолі з’являється вершковий смак часниковий аромат і приємна хрустинка.

Стручкова квасоля – 10 рецептів і страв

Спаржева квасоля містить в собі величезну кількість корисних речовин. Наприклад, фолієву кислоту, магній, залізо і звичайно білок, що надає силу. Цей продукт можна використовувати для приготування численних страв-салатів, супів, гарнірів. Кращі рецепти зі стручковою квасолею підібрані і публікуються далі.

Салат із стручкової квасолі

Склад продуктів: 370 г стручкової квасолі, 1 ст. ложка яблучного оцту, половина великого солодкого болгарського перцю, 240 г маринованої червоної квасолі, фіолетова цибулина, 4 ст. ложки олії, сіль, цукор.

  • Стручкова квасоля вариться в солоній воді 4-5 хвилин. Далі вона викладається на друшляк.
  • Коли продукт охолоне і з нього стече зайва рідина, можна пересипати квасоля в салатник.
  • Сюди ж додається цибуля, різаний кубиками, і довільно подрібнений солодкий перець. Особливо ефектно в такий закуски виглядає жовтий овоч.
  • У салат засипається маринована квасоля без розсолу.
  • Інгредієнти солятся за смаком і заправляють соусом з оцту, олії та цукру.

Подається салат із стручкової квасолі до столу відразу після виконання.

Спробуйте нові рецепти:

Дивіться також

  • Підлива до гречки — 8 рецептів приготування смачної підливи
  • Гарячі страви – 15 рецептів приготування на святковий стіл, на день народження або на вечерю
  • Соус для голубців – 9 рецептів та варіантів приготування підливи
  • Млинці на дріжджах – 7 рецептів товстих і пухких
  • Що приготувати на святковий стіл – 25 рецептів
  • Страви з м’яса – 35 смачних рецептів приготування вдома
  • Салат з язиком – 15 рецептів смачного приготування в домашніх умовах
  • Курка з грибами в сметанному соусі – 9 рецептів смачного приготування
  • Салат в тарталетках – 12 рецептів смачних і ніжних салатів для тарталеток
  • Гарнір до риби – 7 рецептів приготування
  • Закуски з лаваша з начинкою — 20 рецептів приготування на святковий стіл
  • Що приготувати на вечерю швидко і просто? 38 рецептів та ідей
  • Страви зі свинини — 42 рецепта приготування м’яса
  • Бутерброди на святковий стіл — 29 рецептів та ідей на швидку руку
  • Куряче філе в мультиварці – 9 рецептів приготування
  • Закуски для фуршету – 10 рецептів на святковий стіл
  • Свинячий окіст – 7 смачних рецептів приготування
  • Стегно індички – 7 смачних рецептів приготування
  • Салат з топінамбура – 9 рецептів приготування смачного вітамінного салату
  • Свинина з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування
  • Перші страви – 16 рецептів приготування на кожен день
  • Бутерброди на день народження — 18 рецептів та ідей приготування!
  • Корінь селери – 9 рецептів приготування
  • Начинка для вафельних трубочок – 8 смачних рецептів
  • Салат з вареною ковбасою – 12 смачних і простих рецептів
  • Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом
  • Лангустини – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці
  • Як приготувати печінку кролика – 5 смачних рецептів
  • Дієтичний суп — 14 рецептів приготування
  • Салат з курячих шлунків – 8 рецептів приготування
  • Дайкон: 10 рецептів приготування корисних страв
  • Холодні закуски на святковий стіл — 17 рецептів та ідей приготування
  • Креветочна риба – 7 смачних рецептів приготування
  • Страви в горщиках – 15 рецептів приготування в духовці
  • Заварний крем із згущеним молоком – 8 рецептів приготування домашнього заварного крему
  • Крем з манки для торта – 8 кращих рецептів
  • Маринад для кролика – 8 найсмачніших рецептів
  • Качка, тушкована шматочками – 7 смачних рецептів приготування
  • Макарони з тушонкою – 5 рецептів приготування
  • Гарбуз в мультиварці – 11 рецептів приготування
  • Щука в духовці – 8 рецептів запікання
  • Страви з свинячої вирізки – 9 смачних рецептів
  • Бісквітне печиво – 9 рецептів
  • Обід на швидку руку – 12 швидких і смачних рецептів
  • Підлива з курки – 8 рецептів, як приготувати підливу
  • Рікотта – що це за сир, для чого використовують і з чим його їдять – 6 рецептів
  • Тісто філо – рецепт тіста і 12 варіантів приготування з використанням тіста
  • Брюссельська капуста — 10 рецептів швидкого приготування
  • Качка в мультиварці – 8 рецептів смачного приготування
  • Курячі стегна в мультиварці – 7 рецептів смачного приготування

Про автора

admin administrator