Скільки часу коптити товстолоба холодного копчення

Авторadmin

 Скільки часу коптити товстолоба холодного копчення

Копчення триває від 6—8 до 12 і більше годин — залежно від температури диму і величини риби. Копчена риба зберігається тиждень-два за спеки і кілька місяців у холодну пору. За кілька годин годин до копчення рибу (вагою 300—500грамів) вительбушити, добре промити і вміру присолити.

Коптити сало в домашніх умовах необхідно орієнтовно 1 годину 40 хвилин при температурі 90 °. У теплу погоду коптильня прогріється швидше і буде достатньо 1 години 20 хвилин. Перед дегустацією доведеться почекати приблизно дві години до повного охолодження.

Змішати два види борошна і обваляти в них рибні стейки. На сковороді розігріти олію і обсмажити товстолобика з двох сторін до золотистого кольору. Потім перевернути стейки, накрити кришкою і смажити 3-4 хвилини.

Температура в коптильні для гарячого копчення має бути не більше 60—90 °З. Залежно від того, що коптити (ніжну рибу або великий шматок свинини), копчення може тривати від 20 хвилин до 1,5 години.

Скільки часу коптити? Час приготування делікатесів буде більшим, що нижче температура диму в коптильній камері. Тобто при холодному копченні делікатеси обробляють кілька діб, а при гарячому копченні готуються доволі швидко – від 40 хв. до 2–3 год.





Зберігати товстолобик холодного копчення можна в холодильній установці до 10 днів. Також можна помістити в морозилку на строк до двох місяців. Якщо відсутня така можливість, м’ясо товстолобика холодного копчення можна загорнути в харчову папір і повісити в добре …

Про автора

admin administrator