Скільки часу потрібно гасити свиняче серце

Авторadmin

 Скільки часу потрібно гасити свиняче серце

Свиняче серце замочити в холодній воді на 10 хвилин. Зрізати згустки крові і жили, варити цілком 1,5 години . На початку варіння необхідно знімати піну, раз в півгодини міняти воду на свіжий окріп. шматочки свинячого серця варити 50 хвилин.

Свиняче серце розрізати вздовж на 4 частини і відварити у підсоленній воді з долаванням горошин духмяного перцю та лаврого листа. Варити 1,5 години на середньому вогні. Готове серце остудити та нарізати соломкою. Моркву натерти на крупній терці.

Перед тим, як починати готувати, важливо з'ясувати, скільки варити курячі сердечка. Кухарі радять готувати сердечка не менше 30 хвилин. Незалежно від того, будете ви їх варити, смажити чи тушкувати, середній час приготування – 35-40 хвилин в залежності від кількості субпродукту.

Готуємо свинячий субпродукт у каструліСкільки часу варити легке свиняче, залежить від способу його приготування. Так, якщо варити його на вогні в каструлі, то для цілого продукту знадобиться близько півтора-двох годин, а шматочки будуть готові через 40-45 хвилин.





На свиняче серце вагою в 0,5 кг нам знадобиться 7 склянок води, половина чайної ложки солі, кілька горошин запашного перцю і пара листочків лавра. Маніпуляція проводиться в кілька етапів: 1. Наливаємо в каструлю 4 склянки води, поміщаємо в неї основний компонент і ставимо на …

Про автора

admin administrator