Скільки потрібно солі Щоб приготувати пельмені

Авторadmin

Скільки потрібно солі Щоб приготувати пельмені

Тісто для пельменів на воді без яєць: Тісто на домашні пельмені на воді не повинно вийти надмірно липким, важливо дотримуватися пропорції. Інгредієнти: борошно – 500 г; вода – 200 мл; сіль – ½ ч. л. Приготування: попередньо просіяти борошно і утворити з нього в каструлі гірку.21 січ. 2019 р.

Найкраще солити воду до того, як ви відправите пельмені до каструлі. Кількість солі залежить від кількості води. Так, на 1 л рідини вводиться 1 чайна ложка солі. Досвідчені кулінари вважають, що додавати сіль у самому кінці варіння не має жодного сенсу.

У воду треба додати 1 ч. л. солі або ж за смаком як подобається, а ще можна додавати спеції (чорний перець горошком, лавровий листок).

Викладіть пельмені в воду і відразу перемішайте, щоб вони не злиплися між собою. Доведіть воду до кипіння, поки пельмені не спливуть на поверхню. Коли це станеться, зменшіть вогонь і готуйте страву 5-7 хвилин, іноді помішуючи. По закінченні процесу зніміть їх шумівкою, викладіть в тарілку і подавайте зі сметаною.

Додайте холодну воду Як тільки вода з пельменями почала кипіти, долийте в каструлю склянку холодної води. Після цього варіть вироби ще 5-6 хвилин. Пельмені після варіння будуть ідеальної консистенції: щільні і соковиті. Холодна вода також зберігає естетичний вигляд пельменів: тісто не тріскається.

Ми звикли, що фарш неодмінно потрібно посолити – в пропорції 20 грам солі (це приблизно дві чайні ложки) на кожне кіло м'ясного фаршу.





1. При варінні пельменів можна додати зелень, чорний перець, лавровий лист. 2. Улюблене « економне» і швидке блюдо для закуски …

Про автора

admin administrator