Зміст:
- 1 Таблиця калорійності продуктів
- 2 Скільки у вареному стегенці калорій
- 3 Скільки калорій у вареному курячому стегні?
- 3.1 Знайдено 24 пов’язаних запитань та відповідей
- 3.1.1 Чи можна їсти курячі стегенця на дієті?
- 3.1.2 Чому курячі стегенця такі дешеві?
- 3.1.3 Чи можна їсти курячі стегенця щодня?
- 3.1.4 Чому курячі гомілки такі дешеві?
- 3.1.5 Яку курку краще їсти?
- 3.1.6 Чому курячі крильця дорожчі за гомілки?
- 3.1.7 Чи шкідливі курячі стегенця для холестерину?
- 3.1.8 Що здоровіше груди чи стегно?
- 3.1.9 Стегна чи груди здоровіші?
- 3.1.10 Куряча гомілка – це стегно?
- 3.1.11 Скільки курячих стегенець я повинен з’їсти?
- 3.1.12 У курячих гомілок чи стеген більше м’яса?
- 3.1.13 Яка частина курки найдорожча?
- 3.1.14 3 шматки курки забагато?
- 3.1.15 Чи я схудну, просто вживаючи курку та рис?
- 3.1.16 Чи здорові курячі гомілки?
- 3.1.17 Яка найдорожча нарізка курки?
- 3.1 Знайдено 24 пов’язаних запитань та відповідей
Таблиця калорійності продуктів
Кожен продукт, який ми споживаємо, дає нам життєву енергію, що вимірюється у знайомих для нас калоріях (точніше в кілокалоріях – ккал.). Плануючи своє меню на день чи на тиждень, ми не задумуємось, що бажання тримати себе в формі, періодичне використання дієт, відвідування спортзалу не зовсім поєднується з дуже калорійним харчуванням. Замінюючи висококалорійні продукти на меншкалорійні, ми можемо регулювати свою вагу впродовж тривалого часу і рідше застосовувати жорсткі дієти для схуднення.
Дізнатися калорійність деяких продуктів, ми можемо читаючи етикетки, або ж використовуючи таблицю калорійності продуктів, наведену нижче.
Таблиця калорійності продуктів харчування
Найменування продукту | Калорійність, ккал/100 г |
---|---|
Калорійність овочів та зелені | |
Артишоки | 45 |
Баклажани | 28 |
Зелений горошок | 93 |
Зелений горошок консервований | 41 |
Кабачки | 22 |
Капуста білокачанна | 23 |
Капуста брокколі | 33 |
Капуста брюссельська | 12 |
Капуста квашена | 20 |
Капуста китайська | 16 |
Капуста червонокачанна | 27 |
Капуста кольрабі | 26 |
Капуста цвітна | 18 |
Картопля відварна | 60 |
Кукурудза | 103 |
Цибуля зелена | 20 |
Цибуля ріпчаста | 45 |
Морква | 34 |
Огірки свіжі | 15 |
Огірки солоні | 8 |
Перець солодкий | 19 |
Петрушка | 23 |
Помідори | 15 |
Ревінь | 16 |
Редис | 18 |
Редька | 25 |
Ріпа | 25 |
Салат | 15 |
Буряк | 44 |
листова Селера | 21 |
коренеплоди Селери | 38 |
Гарбуз | 24 |
Кріп | 30 |
Квасоля стручкова | 31 |
Хрін | 49 |
Цвітна капуста | 28 |
Часник | 60 |
Шпинат | 17 |
Щавель | 28 |
Калорійність Фруктів і ягоди | |
Абрикоси | 49 |
Авокадо | 204 |
Айва | 30 |
Алича | 38 |
Ананас | 44 |
Апельсин | 45 |
Кавун | 40 |
Банани | 90 |
Брусниця | 45 |
Виноград | 70 |
Вишня | 25 |
Лохина | 37 |
Гранат | 52 |
Грейпфрут | 35 |
Груша | 42 |
Диня | 45 |
Ожина | 32 |
Суниця | 48 |
Інжир | 56 |
Ківі | 50 |
Кизил | 41 |
Полуниця | 35 |
Журавлина | 33 |
Агрус | 48 |
Лимон | 30 |
Малина | 45 |
Мандарин | 41 |
Обліпиха | 30 |
Персики | 45 |
садова Горобина | 81 |
Горобина чорноплідна | 54 |
Сливи | 44 |
Смородина | 43 |
Черешня | 53 |
Чорниця | 44 |
Яблука | 45 |
Калорійність Горіхів і насіння | |
Насіння | 580 |
Горіхи Волоські | 650 |
земляні Горіхи (арахіс) | 470 |
Горіхи Кедрові | 620 |
Мигдаль | 600 |
Фісташки | 620 |
Фундук | 705 |
Калорійність Сухофруктів | |
Родзинки | 280 |
Інжир | 290 |
Кишмиш | 310 |
Курага | 293 |
Урюк | 297 |
Фініки | 290 |
Чорнослив | 220 |
Яблука | 210 |
Калорійність Яйця | |
Яйце куряче 1 шт. | 65 |
Яєчний порошок | 540 |
Калорійність Грибів | |
Гриби білі | 25 |
Гриби білі сушені | 210 |
Гриби варені | 25 |
Гриби в сметані | 230 |
Гриби смажені | 165 |
Опеньки | 20 |
Підберезники | 30 |
Підосичники | 30 |
Калорійність Хліба та здоби | |
Бублики | 312 |
житні коржі | 375 |
Здобна випічка | 300 |
Сушіння, пряники | 330 |
Сухарі пшеничні | 330 |
Хліб Дарницький | 206 |
Хліб пшеничний (білий) | 265 |
Хліб житній (чорний) | 210 |
Калорійність Молочних та кисломолочних продуктів | |
Ацидофілін (3,2% жирності) | 58 |
Бринза коров’яча | 260 |
Йогурт (1,5%) | 51 |
Кефір жирний | 60 |
Кефір (1% жирності) | 38 |
Кефір знежирений | 30 |
Молоко (3,2% жирності) | 60 |
Молоко коров’яче незбиране | 68 |
Молоко згущене з цукром | 324 |
Молоко сухе | 470 |
Морозиво вершкове | 220 |
Кисляк | 59 |
Ряжанка | 85 |
Вершки (10% жирності) | 120 |
Вершки (20% жирності) | 300 |
Сметана (10%) | 115 |
Сметана (20%) | 210 |
Сирки | 380 |
Сиркова маса | 207 |
Сир (18% жирності) | 226 |
Сир нежирний | 80 |
Сир зі сметаною | 260 |
Калорійність тведих Сирів | |
Сир голландський | 357 |
Сир Гауда | 384 |
Сир Ламбер | 377 |
Сир Пармезан | 330 |
Сир Російський | 371 |
Сир ковбасний | 268 |
Сир Рокфор | 352 |
Сир Честер | 398 |
Сир Швейцарський | 335 |
Калорійність Борошна і крупи | |
Горох Зелений | 280 |
Борошно Пшеничне | 348 |
Борошно Житнє | 347 |
Крупа Гречана ядриця | 346 |
Крупа манна | 340 |
Крупа вівсяна | 374 |
Крупа перлова | 342 |
Крупа пшенична | 352 |
Крупа пшоняна | 335 |
Крупа ячна | 343 |
Кукурудзяні пластівці | 369 |
Макаронні вироби | 350 |
Мюслі | 370 |
Вівсяні пластівці | 305 |
Пшоно | 351 |
Рис | 337 |
Соя | 395 |
Квасоля | 328 |
Сочевиця | 310 |
Ячмінні пластівці | 315 |
Калорійність М’яса і птиці | |
Калорійність БАРАНИНИ | |
Грудинка | 533 |
Окіст | 375 |
Відбивна на кісточці | 380 |
Лопатка | 380 |
Спинна частина | 459 |
Калорійність ЯЛОВИЧИНИ | |
Яловичина тушкована | 180 |
Яловичина смажена | 170 |
Яловичий фарш | 118 |
Грудинка | 405 |
Лопатка | 208 |
Мізки | 124 |
Нежирне тушене м’ясо | 200 |
Оковалок | 380 |
Окіст | 308 |
Печінка | 87 |
Нирки | 59 |
Ребра | 446 |
Серце | 82 |
Філе (стейк) | 189 |
Філе (ростбіф) | 381 |
Калорійність СВИНИНИ | |
Нежирне тушене м’ясо | 184 |
Окіст | 543 |
Відбивна на кісточці | 537 |
Печінка | 108 |
Плече | 593 |
Нирки | 80 |
Свиняча ніжка | 431 |
Серце | 90 |
Філе | 264 |
Шийка | 552 |
Шніцель | 252 |
Язик | 208 |
Калорійність ТЕЛЯТИНИ | |
Грудинка | 213 |
Ніжка | 161 |
Окіст | 155 |
Відбивна на кісточці | 188 |
Спинна частина | 210 |
Філе | 158 |
Шніцель | 162 |
Калорійність ПТИЦІ, ДИЧИНИ | |
Гусак | 390 |
Дика птиця, в середньому | 108 |
Індичка | 200 |
Індик | 230 |
Зайчатина | 124 |
Ковбаса варена | 250 |
Ковбаса напівкопчена | 380 |
Корейка | 430 |
Кролятина | 115 |
Курка варена | 135 |
Курка смажена | 210 |
Качка | 405 |
Фазан | 143 |
Курчата | 156 |
Калорійність М’ЯСНИХ ТА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ | |
Шинка | 365 |
В’ялене м’ясо | 264 |
Діабетична Ковбаса | 254 |
Ковбаса Дієтична | 170 |
Ковбаса Докторська | 260 |
Ковбаса Любительська | 291 |
Ковбаса Кров’яна | 452 |
Ковбаса Українська | 404 |
Напівкопчена Краківська | 466 |
Напівкопчена Мінська | 259 |
Напівкопчена Полтавська | 417 |
Напівкопчена Українська | 376 |
Ковбаса копчена | 507 |
Паштет з печінки | 314 |
Ковбаса язикова | 215 |
Сало | 248 |
Салямі | 560 |
Сардельки | 147 |
Сервелат | 484 |
Сосиски | 204 |
Шпик | 215 |
Калорійність РИБИ і морепродуктів | |
Горбуша | 147 |
Ікра зерниста | 250 |
Ікра кетова | 245 |
Ікра минтая | 130 |
Кальмар | 75 |
Камбала | 90 |
Короп | 87 |
Короп смажений | 145 |
Кета | 157 |
Консерви рибні в олії | 320 |
Консерви рибні у власному соку | 120 |
Креветки | 85 |
Краби | 70 |
Лящ | 100 |
Лососина смажена | 145 |
копчена Лососина | 385 |
Макрурус | 60 |
Мідії | 72 |
Минтай | 70 |
Мойва | 157 |
Морська капуста | 16 |
Навага | 44 |
минь | 81 |
Окунь морський | 95 |
Окунь річковий | 82 |
Омар | 82 |
Печінка тріски | 613 |
Раки | 75 |
Салака | 98 |
Севрюга | 137 |
Оселедець атлантичний | 57 |
Сьомга | 219 |
Сиг | 144 |
Скумбрія | 153 |
Сом | 154 |
Ставрида | 119 |
Стерлядь | 320 |
Судак | 72 |
Тріска | 59 |
Трепанг | 35 |
Тунець | 296 |
Вугор річковий | 598 |
Форель | 208 |
Хек | 86 |
Шпроти в олії | 250 |
Щука | 72 |
Калорійність Жирів і масла | |
Жир яловичий топлений | 871 |
Жир гусячий | 930 |
Жир топлений | 930 |
Маргарин вершковий | 745 |
Маргарин бутербродний | 670 |
Маргарин для випічки | 675 |
Олія арахісова | 895 |
Олія кукурудзяна | 900 |
Олія оливкова | 824 |
Олія соняшникова | 900 |
Масло вершкове | 750 |
Олія соєва | 900 |
Масло топлене | 885 |
Калорійність Соусів | |
Кетчуп | 80 |
Майонез | 625 |
Майонез легкий | 260 |
Калорійність Безалкогольних напоїв | |
Апельсиновий сік | 123 |
Грейпфрутовий сік без цукру | 75 |
Колу | 110 |
Кава без молока і цукру | 0 |
Лимонад | 123 |
Мінеральна вода | 0 |
Морквяний сік | 68 |
Овочевий напій | 60 |
Сік із червоної смородини | 125 |
Сік з чорної смородини | 138 |
Яблучний сік | 118 |
Чай без цукру | 0 |
Калорійність Алкогольних напоїв | |
Вино біле | 80 |
Вино червоне | 74 |
Вино яблучне | 37 |
Віскі | 240 |
Вишнева наливка | 300 |
Горілка | 275 |
Джин | 33 |
Лікер | 325 |
Коньяк | 250 |
Пиво | 45 |
Слив’янка | 120 |
Сидр | 40 |
Шампанське сухе | 85 |
Шнапс | 200 |
Калорійність Кондитерських виробів, солодощів | |
Вафлі з фруктовими начинками | 342 |
Вафлі з жировмісними начинками | 530 |
Варення | 294 |
Драже фруктове | 384 |
Зефір | 300 |
Ірис | 387 |
Какао | 416 |
Карамель | 296 |
Цукерки, глазуровані шоколадом | 396 |
Мед | 310 |
Мармелад | 296 |
Пастила | 305 |
Повидло | 270 |
листкове Тістечко з кремом | 544 |
листкове Тістечко з яблуком | 454 |
Тістечко бісквітне з фруктовою начинкою | 344 |
Цукор | 380 |
Торт бісквітний з фруктовою начинкою; | 386 |
Торт мигдальний | 524 |
Халва тахинна | 510 |
Халва соняшникова | 516 |
Шоколад гіркий | 540 |
Шоколад молочний | 548 |
За допомогою нашої таблиці калорійності продуктів ви можете порахувати калорійність будь-якої страви. Для цього потрібно помножити вагу інгредієнтів з рецепту на їх калорійність(взяту з таблиці) та додати всі значення.
На сайті представлено найповнішу таблицю калорійності продуктів харчування – більше 250 найменувань. Для вашої зручності таблиця розбита на розділи, продукти вказані в алфавітному порядку.
Скільки у вареному стегенці калорій
Співвідношення об’єму талії до об’єму стегон допомагає визначити тип фігури, жирові відкладення та потенційні ризики.
Твої результати
Вага Нормальна вага Зайва вага Ожиріння 1-го ступеня Ожиріння 2-го ступеня Ожиріння 3-го ступеня
Периферичний тип тіла Збалансований тип фігури Тип фігури “прямокутник” Тип фігури “яблуко” Спочатку заповніть обводи шиї, талії та стегон.
Жир накопичується у вашому тілі в основному на стегнах і сідницях. Це не є серйозним ризиком для здоров’я. Такий тип фігури в основному генетично обумовлений. Жир у вашому тілі розподіляється рівномірно. З погляду здоров’я (відповідно до розподілу жиру на тілі) цей тип фігури вважається ідеальним та не спричинює ризиків ускладнень для здоров’я. Жир накопичується в основному на животі. Якщо обхват талії менший за обхват стегон, існує підвищений ризик виникнення проблем зі здоров’ям. У вас надлишкові жирові відкладення в області живота. Ожиріння за типом “яблука” є фактором ризику серцево-судинних захворювань, інсульту, високого кров’яного тиску або діабету 2 типу.
Скільки калорій у вареному курячому стегні?
Одне варене куряче стегно без шкіри та кісток (52 грами) містить (2): Калорії: 109. Білки: 13.5 грам.
Крім того, скільки калорій запечене куряче стегно?
Запечені або смажені курячі стегенця містять Від 150 до 200 калорій на порцію 3 унції, залежно від того, включили ви шкіру чи ні.
Крім того, чи корисні курячі стегенця для схуднення?
Так, жиру на стегні (темне м’ясо) більше, ніж на грудці (біле м’ясо). … За даними Body Ecology, мононенасичені жири — такі, що містяться в курячих стегнах — можуть допомогти в схудненні, контролювати та знижувати шкідливий рівень холестерину і навіть знизити ризик серцевих захворювань та раку.
Також Яка куряча грудка чи стегенця здоровіше?
Приблизно, 3 унції без шкіри куряча грудка може забезпечити 140 калорій, 3 грами жиру і 1 грам насичених жирів. З іншого боку, стільки ж курячі стегна дасть вам в 3 рази більше жиру і 170 калорій. Коли ми говоримо про смак, курячі стегенця є явним переможцем!
Просто так, чому курячі стегенця мають так багато калорій?
Одне варене куряче стегно без шкіри та кісток (52 грами) містить 13.5 грам білка. Це дорівнює 26 грамам білка на 100 грамів (4). Курячі стегенця також містять 109 калорій на стегно, або 209 калорій на 100 грам. … Це відбувається тому ніжки курки більш активні і містять більше міоглобіну.
Чи корисні курячі стегна для схуднення?
Нарізка курки, яку ви повинні з’їсти, залежить від ваших цілей у сфері здоров’я та фітнесу. Хоча всі нарізки курки є чудовим джерелом білка, деякі з них є більш худими. Додатковий жир у стегні, гомілки та крилах може принести користь одним цілям, але заважати іншим. Якщо ви намагаєтесь схуднути куряча грудка це найкращий крій для вас.
Знайдено 24 пов’язаних запитань та відповідей
Чи можна їсти курячі стегенця на дієті?
Більш жирні страви, такі як стегно, гомілка та крила, мають більше калорій, що робить їх кращими для людей, які хочуть наростити м’язи або набрати вагу. Люди, які дотримуються дієти з низьким вмістом вуглеводів або кето-дієт, також повинні їсти більше жиру, і вони також можуть отримати користь від вживання цих скорочень. Загалом, курка – це а чудове доповнення до вашого раціону.
Чому курячі стегенця такі дешеві?
Стегенця є найлегший з темне м’ясо курки, і оскільки більшість людей воліють купувати біле м’ясо грудки, попит на інше куряче м’ясо менший, а отже, ціни знижуються, щоб перемістити м’ясо.
Чи можна їсти курячі стегенця щодня?
Безпосередньо перед приготуванням видаліть з курячих стегон шкіру та жир, щоб мінімізувати споживання насичених жирів. Щодня їсти 4 шматки ніжки не шкідливо, але не їжте шматочки курячих гомілок щодня.
Чому курячі гомілки такі дешеві?
Коли ви маєте справу з великою компанією, кількість часу, необхідного для упаковки одного відрізка курячого м’яса, помноженого на тисячу, може скласти до значної кількості. З чвертю курячих ніжок ви отримаєте менше м’яса, тому що куряча ніжка має курячу задню частину, яка більше кісток, ніж м’яса.
Яку курку краще їсти?
Темні зрізи, такі як стегно та гомілка, містять більшу калорійність, ніж світліші зрізи, такі як груди. Збереження шкірки або смаження курки також додасть насичений жир. Якщо ви перемикаєте червоне м’ясо на курку, вам захочеться залишитися куряча грудка, оскільки це самий здоровий зріз птиці.
Чому курячі крильця дорожчі за гомілки?
Плоска частина курячого крила значно дорожча за барабан. Як ви бачите, на барабані набагато менше м’яса, ніж на плоскій частині, а на кінчику м’яса практично немає. Тож, по суті, ви платите більше за меншу вагу.
Чи шкідливі курячі стегенця для холестерину?
Кури і корови зберігають жир по-різному і в різних частинах тіла. Наприклад, кури накопичують жир переважно під шкірою і курячі стегенця містять більше жиру і холестерину, ніж м’ясо грудей.
Що здоровіше груди чи стегно?
Існує різниця в харчуванні між курячими грудками і курячі стегна. . Приблизно, 3 унції курячої грудки без шкіри може забезпечити 140 калорій, 3 грами жиру і 1 грам насичених жирів. З іншого боку, така ж кількість курячих стегон дасть вам в 3 рази більше жиру і 170 калорій.
Стегна чи груди здоровіші?
Існує різниця в харчуванні між курячими грудками та куркою стегна. . Приблизно, 3 унції курячої грудки без шкіри може забезпечити 140 калорій, 3 грами жиру і 1 грам насичених жирів. З іншого боку, така ж кількість курячих стегон дасть вам в 3 рази більше жиру і 170 калорій.
Куряча гомілка – це стегно?
Відповідь: Куряча ніжка складається з двох частин: гомілки та стегна. Гомілка – це литкова частина ноги, в той час як стегно є верхньою частиною гомілки.
Скільки курячих стегенець я повинен з’їсти?
Одне куряче стегно дасть близько 3 унцій м’яса (без шкіри чи кісток), тому для великих любителів м’яса розраховуйте на два стегна на людину. Для дітей і тих, хто їсть легкі, має бути достатньо одного курячого стегенця на людину.
У курячих гомілок чи стеген більше м’яса?
Курячі стегенця мають більший вміст м’яса до гомілок, у яких через м’ясо проходить лише невелика стегнова кістка, яку можна легко видалити. Незважаючи на те, що в місцевому продуктовому магазині ви часто побачите стегна з кісткою, частіше можна побачити в продажу курячі стегна без кісток і шкіри.
Яка частина курки найдорожча?
Враховуючи його бажане біле м’ясо та користь для здоров’я, м’ясо курячої грудки без кісток і шкіри є найдорожчим відрізом курки в порівнянні з курячими стегенцями, крильцями та гомілками, і його можна готувати на грилі, запікати, смажити, смажити, готувати на барбекю та варити незліченними способами.
3 шматки курки забагато?
Підсумок: НемаєДоведено, що вживання курки протягом декількох прийомів їжі протягом тижня не зашкодить вам, але дієта, яка не має різноманітних варіантів, може зашкодити. Продукти містять все менше і менше різних поживних речовин, тому важливо змішувати їх незалежно від того, що ви їсте.
Чи я схудну, просто вживаючи курку та рис?
Кожен із цих продуктів має певні переваги, і обидва вони відносно низькокалорійні для середньої порції. Хоча курка та бурий рис можуть бути частиною здорової дієти для схуднення, вони окремо не змусять вас втрачати жирові відкладення.
Чи здорові курячі гомілки?
Курячі ніжки і стегна – це відмінне джерело багатьох поживних речовин. Залізо та цинк, які важливі для здорової імунної системи, в темному м’ясі присутні набагато більше, ніж у білому.
Яка найдорожча нарізка курки?
Враховуючи його бажане біле м’ясо та користь для здоров’я, м’ясо курячої грудки без кісток і шкіри є найдорожчим відрізом курки в порівнянні з курячими стегенцями, крильцями та гомілками, і його можна готувати на грилі, запікати, смажити, смажити, готувати на барбекю та варити незліченними способами.
Редактори. 11 – Останнє оновлення. 49 день тому – Користувачі. 7
Про автора