Скільки варити сік із гарбуза

Авторadmin

 Скільки варити сік із гарбуза

Рецепт приготування: Гарбуз очистити від шкірки та насіння і нарізати на шматочки. Апельсин ретельно помити і теж розрізати на дрібні шматочки. З'єднати гарбуз із апельсином, додати трохи води, щоб вона покрила гарбуз, і варити на повільному вогні приблизно 30 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким.1 жовт. 2020 р.

Незмінний він при нирковій недостатності, хронічних запорах, геморої, нервових розладах адже багатий вітамінами В1, В2, С, РР, Е, а також кремнієм, цинком, калієм, магнієм,залізом, фтором. Допомагає вживання соку гарбуза справитися з таким неприємним явищем, як безсоння.

Гарбуз застосовують при вагініті, ерозії шийки матки, інших жіночих запаленнях. Він сприятливо впливає на лікування безпліддя. Вагітним радять вживати гарбуз для поповнення вітамінів і мікроелементів, як профілактику анемії.

Вживання 0,5-1 склянки гарбузового соку на день може допомогти полегшити проблеми із травленням. Здоров'я нирок та печінки: вважається, що гарбузовий сік корисний для нирок та печінки. Регулярне вживання близько 0,5-1 склянки на день може підтримати здоров'я цих життєво важливих органів.

У розігрітій до 200°C духовці готується гарбуз близько 25-35 хвилин (залежно від розміру скибочок та роботи духовки). Перевірити готовність страви вилкою, проткнувши шматочок.

Гарбузовий сік не можна пити при гастриті зі зниженою кислотністю, виразці шлунка. Гарбуз зберігається дуже довго, тому його можна споживати тривалий час. Ті, хто не виростив цей овоч сам, може придбати його на базарі чи у магазині, ціни на нього «не кусаються». І приготувати з нього різні смакоти.





Але якщо у вас є соковижималка, то можна приготувати сік на багато простіше, без попереднього відварювання. Подивимося на прикладі морквяно–гарбузового соку. Інгредієнт: 1. М’якоть гарбуза — 7,5 кг 2. Морква — 2,5 кг 3. Цукор — 100 г Приготування: 1. Наявність соковижималки значно спрощує і …

Про автора

admin administrator