Скільки варити вермішель після кипіння

Авторadmin

 Скільки варити вермішель після кипіння

Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.22 жовт. 2021 р.

Як варити макарони, щоб вони не злипалися – прості поради Спочатку потрібно поставити воду на вогонь, додати сіль і почекати, поки вона закипить. Тільки після цього поміщати у воду макарони, зменшити вогонь до помірного і періодично помішувати, щоб вони не злипалися.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ БАГАТО ВОДИ Для того щоб спагеті рівномірно зварилися і не злиплися, використовуйте достатню кількість води. Я пропоную скористатися наступною пропорцією: на 100 г спагеті використовувати 1 літр води і 10 г солі. Цей спосіб вже неодноразово перевірений і довів свою ефективність.

Коли треба солити макарони? Сіль можна додавати у воду, коли вона закипить.

Просто понюхайте готові макарони, якщо вони мають дивний запах, який відштовхує, краще продукт викинути. На те, що спагеті зіпсувалися, також вказує темний колір та той факт, що вони стали липкими на дотик. Читайте також: Хочете приготувати смачні спагеті — не ламайте їх перед варінням

Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.





знадобляться — вермішель, вода, сіль, масло за смаком 1. Закип’ятити воду і простежити щоб води було багато — на 50 грам вермішелі півлітра рідини мінімум. 2. промити вермішель перед варінням в холодній воді. 3. при варінні додати трохи олії, а після варіння — промити під водою і …

Про автора

admin administrator