У якому році з’явився майонез у Радянському Союзі

Авторadmin

У якому році з’явився майонез у Радянському Союзі

Майонез

ТипСоус
ПоходженняФранція
Час появи1758
Необхідні компонентиОлія рослинна, яєчний жовток, оцет, цукор, сіль
Зазвичай використовувані компонентиЛимонний сік, гірчиця

"Майонез калорійний – це правда. В середньому 680 ккал на 100 грамів продукту. Однак в оливковій олії 884 ккал, а в вершковому маслі 717 ккал.

Перше, що повинен знати кожен: в майонезі два головних інгредієнта – рослинне масло і яєчний жовток або цільні яйця. Якщо серед інгредієнтів вибраного вами продукту немає яєчного жовтка, яєць або яєчного порошку, то перед вами не майонез, а майонезний соус.

МАЙОНЕЗ, у, ч. Соус, виготовлений з яєць, олії, оцту та інших приправ.

В середньому 680 ккал на 100 грамів продукту.





У Радянському Союзі популярністю користувався майонез «Провансаль», що вироблявся на багатьох жироолійних комбінатах. Рецепт і склад майонезу суворо регламентувався державним стандартом. Майонез вироблявся з традиційних продуктів: соняшникової олії, води, яєчного …

Про автора

admin administrator