Як називається Ослиний сир

Авторadmin

Як називається Ослиний сир

Зміст:

Овочевий вершковий сир домашній (веганський, ТЕНЕ)

Я довгий час катався навколо того, чому я просто зберігаю вдома культуру вершкового сиру, щоб готувати сметану, і якщо ти все одно завжди вдома, як добре було б взяти справді вершковий, дозрілий веганський крем сир разом з ним. Звичайно, як тільки я врізаю, це лише без додавання олії, в ім’я повноцінного рослинного раціону. Ретроспективно рішення знову було настільки простим, що я не розумію, чому це мені не спало на думку раніше . Зрештою, божественний рослинний вершковий сир був виготовлений лише з двох інгредієнтів, двох повноцінних інгредієнтів, які завжди затримуються моя палата (і шанси у вас теж).). Я навіть міг би сказати, що це надихнуло на карантин, але річ у тому, що я склав цей рецепт “раніше”, він вже кілька тижнів знаходиться в черзі для публікації в блозі, тож у нас було досить часу для тестування, nyammm!

Овочевий вершковий сир – простий і чудовий

Мені дуже подобається цей вершковий сир воно виготовляється з двох простих корисних інгредієнтів – з квасолі та кеш’ю, ні краплі доданого масла в ньому, але його текстура така ж кремова, як я пам’ятаю. У своєму карантинному кухонному дописі я писав, що маю робити нову мазь майже щодня. Ну, цей вершковий сир витягує вас із крихти на кілька днів, бо як тільки це буде зроблено, його можна ароматизувати кількома способами: Я можу змішати весняну цибулю та зелені спеції (як на фото) – з моїм маленьким хлопчиком це наш улюблений, йому це подобається навіть більше, ніж хумус, що є великим словом! Небесно додані свіжі зародки і, звичайно, мій цільнозерновий хліб із закваски без глютену! 🙂 Це можна зробити з крихітною цибулею, перцем, насінням кмину, меленим або меленим перцем, «кружляти», але я можу залишити його також як натуральний вершковий сир, або ж перетерти трохи перцю зверху, а решту…

Що б ви хотіли присмачити? Напишіть у дописі, мені цікаво!

І мій новий улюблений: млинці з вершковим сиром та варенням. Невимовно. Одного вечора я спекла подвійну порцію млинців для безпеки, щоб переконатись, що мене вистачить і з’їла стільки, що я думала, що попсу. 😀

Це рецепт АБСОЛЮТНО (повноцінна рослинна дієта) сумісні. Якщо 150 г кеш’ю, що входить до складу, здається багато, заспокойтесь: з’їжте всю порцію чотири рази на вечерю, чотири. Таким чином, у дозі на душу населення приблизно Він містить 10 г горіхів кеш’ю, він підходить навіть для дієти з найменшим вмістом жиру.

З електричним чайником або без нього

Я знаю, ще один рецепт глечика – вибачте! З одного боку, це був аспект, до якого слід бути готовим, тому що таким чином моє життя дуже просте, з іншого боку, я знав, що таким чином воно буде дійсно кремовим, адже цей пристрій також готує смузі під час приготування їжі. Але якщо у вас немає глечика та ферментера, не падайте духом, але робіть це так: замочіть і квасолю, і кешью на ніч (в окремій мисці). Варіть квасолю до м’якості наступного дня (близько години), процідіть. Помістіть кеш’ю та приготовлену квасолю у високоефективний блендер і плавно змішайте зі скільки завгодно гарячої води. Інокулюйте цю масу культурою (на жаль, ви не можете плавати над здобуттям культури) і залиште її в теплому місці на 8-12 годин. Я пропоную вам скуштувати його через 8-10 годин, щоб побачити, чи сподобався вам, і знати, що чим довше він дозріє, тим кислотнішим він буде. Якщо ви там забудете, приблизно. Смак буде на смак через 16-20 годин. 🙂

Попередження для власників глеків!

Цей матеріал настільки щільний, що опіки в машині для молока щоразу. Іноді лише трохи, іноді столова ложка плями. Я знаю, що в такому випадку багато людей приходять до серця, тому я говорю заздалегідь! Мене це зовсім не збуджує. З одного боку, оскільки те, що застрягло, не стікає в посудину для бродіння (якщо ти не тикаєш, значить, не тикай!), Тож готовий вершковий сир взагалі не матиме смаку пригорілого, є в ньому немає підозрілих темних плям. З іншого боку, якщо застрягла пляма виходить нелегко, я всмоктую її на ніч невеликою кількістю порошку для раковини (миюча сода також хороша), або не вмочую, просто кип’ятя (я починаю програма приготування з приблизно склянкою води). Потім пляма можна стирати одним рухом. Тож просто заспокойся!

Зараз я урочисто даю присягу розвіднику, що, поділившись з вами цим ласощами, я наступного разу прийду з дуже простою, повноцінною основною стравою, для якої є велика ймовірність, що зараз все все ще вдома.

Про культури сирних вершків

Що стосується посівів, то вершковий сир завжди вдома. Довгий час я також використовував замішуючи сир, змішаний з ним, для приготування сметани, але деякий час мене спокушала культура фета. Різниці не так багато: зі сметаною, сметаною і цим вершковим сиром смак стане трохи м’якшим, вершковим, менш сирним. Тож якщо у вас вдома є замішана культура сиру, сміливо використовуйте її, але якщо ви збираєтеся замовляти зараз, я рекомендую культуру фета. Якщо ні, можна використовувати самостійно культуру вершкового сиру.

Який американський сир є справжнім?

Американський сир навіть не вважається справжнім сиром. Він називається «пастеризований сирний продукт». » Хоча спочатку це була суміш різних сирів, таких як Колбі та чеддер, тепер американський сир, який ми бачимо в таких, як Kraft Singles, не складається принаймні з 51 відсотка справжнього сиру.

У зв’язку з цим, який сир номер 1? Грюєр зі Швейцарії виграє титул. Найкращим сиром у світі визнано сир Грюйер з Берна, Швейцарія.

Чи справжній сир «Кабаняча голова»? Кремовий, ніжний і трохи гострий, це сир, який плавиться! Американський сир «Кабаняча голова» виготовляється зі справжнього сиру, тому його легко та смачно доповнити майже будь-яким сендвічем.

Отже, чи є різниця між білим і жовтим американським сиром? Різний смак

Смак білого та жовтого американського сиру не так схожий. Знову ж таки, ця різниця створюється процесом виробництва. Білий сир зазвичай має м’який і солонуватий смак, що контрастує з сильним, гострим і гострим смаком жовтого сиру.

Тим часом, чи справжній американський сир «Кабаняча голова»?

Цей повністю американський сир, виготовлений із відібраної вручну суміші ситних пікантних чеддерів, має гладку кремову текстуру та приємний м’який смак. Американський сир «Кабаняча голова» — класичний класичний сир, що легко тане.

Який сир був найкращим у 2021 році?

Olavidia, м’який козячий сир від іспанського виробника Quesos y Besos (сири та поцілунки), отримав титул найкращого у світі сиру 2021 року, повідомляє CNN у четвер.

Який найкращий сир у світі 2021?

М’який іспанський козячий сир зробив достатньо, щоб спокусити цьогорічного журі на World Cheese Awards, коли Olavidia був визнаний найкращим сиром у світі та переміг понад 4000 заявок із понад 40 країн на п’яти континентах.

Який сир найсмачніший?

Моцарелла. Ви знаєте справу з моцарелою. Це найкращий друг піци, чемпіон зі сценарію витягування сиру. Моцарелла, свіжа чи з низьким вмістом вологи, надзвичайно приручна на смак, тому вона робить швидкий, чистий, кремовий хіт до всього, від фрикадельок до смажених овочів.

Чи можна купити справжній американський сир?

Я визнаю, що в багатьох випадках американський сир не може бути легально проданий як сир, навіть якщо він виготовлений швейцарським процесом змішування та плавлення «справжніх» сирів, таких як чеддер або колбі. Але це тільки тому, що в його складі є добавки, які можуть включати сироватку, молочний білок, емульгуючі солі.

Американський сир Land O’Lakes справжній сир?

Land O’Lakes є єдиним виробником сиру, який пропонує американський сир із вмістом 2% молока. Ця остання пропозиція є частиною зусиль компанії запровадити інновації та здоровий спосіб життя в категорії гастрономів.

Який американський сир не оброблений?

Мюнстер — м’який на смак сир із м’якою гладкою консистенцією та характерною помаранчевою скоринкою. Його смак, мабуть, найближче до американського сиру; однак його текстура нагадує натуральний чеддер, а не оброблений.

Монтерей Джек – це те саме, що білий американський сир?

Сир Монтерей Джек чудово поєднується з мексиканськими стравами з солодким присмаком. Мабуть, найкраще підходить сир Monterey Jack Cheese. Цей сир м’який з таким же ніжним смаком, як білий американський сир. Щоб імітувати колір, пофарбуйте звичайний білий сир Монтерей Джек сиром Колбі.

Який сир використовує Макдональдс?

McDonald’s використовує власну суміш плавленого сиру чеддер. Їх суміш складається з 60% сиру чеддер і 40% інших інгредієнтів, які включають воду, сіль, сироватку, вершкове масло, молочні білки, емульгуючі солі, натуральний ароматизатор сиру та харчові барвники.

Чи білий американський сир Кабаняча голова плавлений?

Нарізаний білий американський сир Boar’s Head®. Брункхорста. Нарізаний 120 рахунків. Пастеризований американський сир.

Хто робить найкращий білий американський сир?

Кращі американські сири

  • Білий американський сир Clearfield 5 фунтів.
  • Легкий крафтовий сир, американський, 8 унцій.
  • АМЕРИКАНСЬКІ СКИБОЧКИ СИРУ BORDEN 12 УНЦІЙ УПАКОВКА ПО 3 ШТУКИ БЕЗ ЖИРУ.
  • СКИБКИ СИРУ БОРДЕН АМЕРИКАНСЬКІ СИНГЛИ СИР ГРИЛЬ ПЛАВЛЕНИЙ 12 УНЦІЙ УПАКОВКА ПО 3 ШТУКИ.
  • Американський сир Bongards Yellow Restricted Melt Processed Slice.

Чи є білий американський сир Land O’Lakes справжнім сиром?

Інгредієнти. Культивоване пастеризоване молоко та знежирене молоко, пахта, молочний жир, сіль, містить менше 2% фосфатів натрію та калію, трикальційфосфат, молочну кислоту, концентрат молочного білка, ферменти.

Яка компанія виробляє найкращий сир?

Найкращі сири чеддер купити

  1. Витриманий чеддер Kerrygold.
  2. Cabot Vermont Sharp Cheddar.
  3. Cabot Sharp Light Natural Vermont Cheddar, 50% зі зниженим вмістом жиру.
  4. 365 Органічний гострий чеддер щоденної цінності.
  5. Тілламук середній чеддер.
  6. Organic Valley Raw Sharp Cheddar.
  7. Середні шматочки чеддера Сардженто.
  8. Чудовий середній чеддер.

У якій країні найкращий сир?

Найкращий сир у світі названо, і він не з Італії чи Франції. Насправді його виготовляють у Корнуоллі, на південному заході Англії. Сир називається Cornish Kern — тепер офіційно відомий як Верховний чемпіон World Cheese Awards 2017 — і виробляється Lynher Dairies.

Який хороший сир їсти сам по собі?

1. Брі. Класичне поєднання сирних страв. Ідеальна текстура, з якої можна нарізати шматочок і покласти прямо на крекер, з досить сильним смаком, щоб стояти самостійно, і досить м’якою, щоб нікого не відволікати.

Хто робить найкращий сир у світі?

Сир-переможець під назвою Olavidia від ремісничого сировара під комерційною назвою Quesos y Besos (Сири та поцілунки) набрав 103 голоси, обійшовши друге місце, м’який сир від французької Fromagerie Berthaut, промитий спиртом Marc de Bourgogne, з 98 голосами, які були попереду до самого

Хто робить найкращий сир у світі?

МЕДИСОН: Грейєр зі Швейцарії був визнаний найкращим у світі сиром, обраним із рекордної кількості учасників з 26 країн світу на Чемпіонаті світу з сиру у Вісконсіні. Сир із швейцарського Берна став дворазовим переможцем свого виробника, Майкла Спайчера з Mountain Dairy Fritzenhaus.

Який сир найбільш смердючий?

Якщо ви читали що-небудь про смердючий сир, ви, можливо, знаєте, що особливий французький сир з Бургундії, Epoisse de Bourgogne, зазвичай отримує високі оцінки як найсмердючий сир у світі. Витриманий протягом шести тижнів у розсолі та бренді, він настільки гострий, що його заборонено у французькому громадському транспорті.

Чи справжній сир Kraft Singles?

98 відсотків крафт -синглів насправді – “справжній” сир, плюс такі речі, як концентрат сироваткового протеїну та цитрат натрію. Інші інгредієнти-це емульгатори та консерванти, які допомагають йому добре розплавитися і дають йому тривалий термін зберігання.

Чи зроблений американський сир із пластику?

Ні, пластику немає. Але є емульгатори, які міцно зв’язують компоненти сиру і не втрачають міцність при різкому підвищенні температури. Однак вони відпускаються при тривалому нагріванні при більш низькій температурі.

Чи справжній американський сир із гастроному?

Але ось що. Сказати «Американський сир — це не сир» — це все одно, що сказати «м’ясний рулет — це не м’ясо». » Подібно до того, як м’ясний рулет виготовляється шляхом змішування справжнього м’яса з інгредієнтами, що змінюють текстуру та смак, американський сир – це продукт, виготовлений шляхом змішування справжнього сиру з інгредієнтами, що змінюють текстуру та смак.

Сир з пліснявою назви видів і сортів, чим корисний, як правильно їсти

Чого тільки не вводять в раціон любителі незвичайних ласощів: в меню різних країн можна зустріти і жаб’ячі лапки, і блакитні пельмені. Не оминув стороною процес надання оригінальності і сир. Ще 7000 років тому цей продукт їли виключно “чистим” – при найменшому натяку на цвіль його тут же викидали. Зараз сир з цвіллю – частий гість на прилавках продуктових магазинах. Звідки прийшло це ласощі і в чому його особливість?

Сир з пліснявою: назви видів і сортів

За легендою, своєю освітою сир з цвіллю зобов’язаний нагоди. У містечку Рокфор, близько 2000 років тому французький пастух забув свій обід – хліб, сир і воду – в печері. Через місяць пропажа була знайдена і з якоїсь причини (можливо через відсутність іншої їжі і сильного голоду), чоловік з’їв лежані продукти. Покритий блакитним цвіллю сир мав солонуватий, пряний присмак і надзвичайно сподобався пастуху. Жителі його села гідно оцінили відкриття пастуха і спеціально стали складати приготовані сири в печери. Саме так і з’явився Рокфор – перший сир з цвіллю. У 15 столітті сировари цієї провінції отримали дозвіл від короля на виробництво цього оригінального сиру. На сьогоднішній день ароматний продукт з чудовим горіховим присмаком знаменитий у всьому світі.

Звичайно, за минулі століття технологія приготування сирів змінилася, як і географічна поширеність ласощі. Сьогодні сири з пліснявою виготовляються не тільки у Франції, але і в Італії, Великобританії.

Як називається сир з цвіллю і його численні різновиди?

“Імена” продукту багато в чому залежать від кольору застосовуваної в процесі виготовлення цвілі.

Сир з білою цвіллю

Цей продукт відмінно пізнаваний різноманітності численних “побратимів” на прилавках в магазинах. Поверх продукту помітна пухнаста біла цвіль. Сири пахнуть пожухлой травою, грибками і мохом – цей запах немов занурює споживача в оману осіннього лісу.

Сорти сиру з білою цвіллю представлені назвами Булет-давен, Брі, ньошатель і Камамбер.

  • Булет-давен. Своєю назвою продукт зобов’язаний французькому містечку Авен, в честь якого і названий сир. Виготовляється у вигляді оригінальних трикутників вагою близько 300 грамів, присмачених спеціями. Визріває сир 2-3 місяці.
  • Брі. Найбільш популярний сир з білою цвіллю. З давніх-давен вважався улюбленим десертом багатьох французьких королів. Молодий сир відрізняється м’яким і ніжним смаком, більш старші – пряним.
  • Ньошатель. Нормандський сир, покритий щільною скоринкою з добре помітною цвіллю на поверхні. Відрізняється яскравим грибним смаком.
  • Камамбер. Сорт жирного сиру, дозріває з вересня по травень (продукт не любить спеки). Виготовляється з коров’ячого молока. У ніжному вершковому смаку легко помітні грибні нотки.

З червоною пліснявою

Ще один цікавий підвид пікантного делікатесу – продукти з червоною, бордовою або помаранчевої цвіллю.

Незвичайний відтінок сир отримує в результаті технології обмивання в період визрівання:

  • камамбер занурюють в сидр. В результаті продукт покривається не білою, а червоною пліснявою і смак у сиру виходить набагато гострішим, ніж у класичного варіанту.
  • Німецький Лімбургскій. Витримує сир перев’язують очеретом, а потім зрошують водою, в яку доданий фарбник аннато.
  • Епуас. “Пригощають” бургундської горілкою, в основі якої лежить виноград червоних сортів.

Сир з блакитною цвіллю

Блакитна цвіль була відкрита зовсім недавно. Вона дозволена до офіційного вживання в складі деяких найменувань продуктів, в тому числі і сиру.

Найбільш популярні види сирів з блакитною пліснявою:

  • Рокфор. Так-так, той самий, так довго томівшійся в печері. Його й донині відправляють визрівати в спеціальні печери з потрібним рівнем вологості і температури. У процесі освіти блакитний цвілі бере участь житній хліб, а щоб вона виявилася не тільки зовні, але і всередині сиру, його протикають голками.
  • Горгонзола. Створений на основі коров’ячого молока італійський сир. Технологія приготування нагадує Рокфор, але зріє Горгонзола довше – 4 місяці, а не 3, як її французький побратим. Смак сиру відрізняється пікантність і гостротою.
  • Дор Блю. Рецепт сиру створений на початку минулого століття в Німеччині (до речі, рецептуру тримають в секреті, і до цього дня). На відміну від попередніх варіантів, цей сир відрізняється більш м’яким смаком.
  • Стилтон. Англійська сир на основі коров’ячого молока. Для повної готовності витримується 9 тижнів. Вважається бюджетним еквівалентом дорблю.
  • Данаблу. Порівняно молодий з точки зору створення рецептури сир. Зріє він 3 місяці і існує як бюджетного замінника Рокфор. На відміну від останнього данаблю має більш солонуватий присмак.

Чим корисний і шкідливий продукт

Виявляється, сир з пеніциліном не тільки смачний, а й корисний і ось чому:

  • Відновлює кислотно-лужний баланс ротової порожнини. Тим самим усуваючи неприємні запахи з рота.
  • Сприяє виведенню токсинів з організму.
  • Захищає шкірні покриви від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Крім того, “пліснявий” сир є ефективною профілактикою зморшок.
  • Бореться з розладами шлунково-кишкового тракту.

Шкідливим сир з цвіллю вважається для:

  • вагітних жінок;
  • маленьких дітей;
  • хворим з діагнозом ентероколіт, виразка або панкреатит;
  • людям з патологіями ендокринної системи.

Як правильно їсти сир з цвіллю

Сир з пліснявою – делікатес, широко застосовуваний у багатьох кухнях світу. Продукт стане відмінним ласощами, як самостійне блюдо, так і в тандемі з іншими продуктами.

Найкраще сир поєднується:

  • з фруктами. До сиру подають інжир, грушу, яблука;
  • з горіхами. Сир відмінно “уживається” з волоськими горіхами або мигдалем;
  • з вином. Слід враховувати, що для кожного різновиду сиру підійде певний алкогольний напій. Так, для Рокфора слід вибирати солодкуваті вина типу портвейну або сотерну. Ці напої підкреслять різкуватий смак ласощі. М’які сири (Брі або Камамбер) добре поєднуються з ігристими винами.

Рецепти з сиром з цвіллю

Делікатес з цвіллю часто застосовується в приготуванні різних страв у багатьох країнах світу.Ласощі з нього можна приготувати і на власній кухні:

салат

Складові:

  • філе курки – 1 шт .;
  • авокадо – 1 шт .;
  • бекон – 150 г;
  • помідори черрі – 10 шт .;
  • рокфор – 150 г;
  • яйця (перепелині) – 4 шт .;
  • салат (листя) – 5 шт.

приготування:

  1. Бекон обсмажити, в цьому ж маслі пасерувати філе.
  2. Авокадо, яйця і помідори нарізати часточками.
  3. Викладати інгредієнти по колу: салат, яйця, сир, бекон і курку, авокадо і, нарешті, помідор.
  4. Залити салат оливковою олією.

соус

Складові:

  • рокфор – 100 г;
  • вершки – 200 мл;
  • чорний перець – за смаком.

приготування:

  1. Вершки варити на невеликому вогні до загусання.
  2. Додати нарізаний шматочками сир, варити до повного змішування з вершками.
  3. За смаком приправити соус перцем.

Сир з пліснявою – оригінальний продукт з яскравими смаковими якостями. Придуманий більше 2000 років тому, рецепт приготування не втрачає своєї популярності і понині. Сири з білою, червоною або блакитною пліснявою – улюблені ласощі гурманів в усьому світі.

Про автора

admin administrator