Як називається страва у горщику

Авторadmin

Як називається страва у горщику

Як називається страва у горщику

Розміщення і обговорення вдалих і найсмачніших домашніх рецептів. Ви знайдете кулінарні рецепти, святкові та повсякденні, з докладними інструкціями і покроковими фотографіями.

Cookery.com.ua – сайт кулінарних рецептів підкаже, що приготувати!

Існує безліч рецептів приготування страв у горщиках. Подаються такі страви або в горщику, або викладається на тарілку. Інгредієнти, які закладаються в горщики, бувають найрізноманітніші.

Інгредієнти з розрахунку на один невеликий порційний горщик:

Помідори – одна штука;
Картопля – половина середнього бульби;
Яловичина або баранина – чотири шматочки або 50 – 100 гр.;
Стручкова квасоля – двадцять грамів;
Цибуля ріпчаста – чверть голівки;
Сіль, перець, спеції;
Петрушка.

Процес приготування:

На дно горщика викладаємо спочатку чотири шматочки м’яса. Потім половину очищеної картоплі треба розрізати ще навпіл і викласти на м’ясо. Після цього покласти стручкову квасолю. Цибулю очистити і чвертку покласти в горщик, нарізати його не треба. Помідор розрізати на чотири частини і також закласти в горщик, туди ж покласти і петрушку. Зверху присолити і приправити приправами. Залити водою, щоб був майже повний горщик. Оскільки під час приготування википатиме вода. Закрити кришкою і поставити в духовку і готувати сорок п’ять хвилин. Потім горщик витягнути з духовки.

Приємного апетиту!

Страви в горщиках – 20 швидких та смачних рецептів

Блюда в горщиках з духовки завжди виходять дуже смачними та ароматними. Вони зовсім інші, не такі, як у фользі чи рукаві. Тож обов’язково спробуй ці 20 рецептів на всі випадки життя!

1. Картопля з куркою у горщиках

Вибирай частини курки залежно від розмірів горщиків. Підійде і філе, і стегенця.

Тобі знадобиться: 600 г курки, 1 цибулина, 2 моркви, 4 зубчики часнику, 100 г горошку, 6 картоплин, 2 ст.л. вершкового масла|мастила|, 300 мл бульйону, 200 г грибів, спеції.

Приготування: Наріж усі овочі та гриби дрібним кубиком і злегка обсмаж на вершковому маслі, буквально 3 хвилини. Курку довільно подрібни, обваляй у спеціях і теж злегка обсмаж. Склади все в горщики, доль бульйон і відправ у духову на 40-45 хвилин при 180 градусах.

Дивіться також: Оладки з кабачків – 20 рецептів, які можна готувати все літо

2. Свинина зі сметаною у горщиках

Можеш додати до страви трохи томатної пасти та будь-які овочі до смаку.

Тобі знадобиться: 400 г свинини, 1 цибулина, 1 морква, 3 ст.л. сметани, вода, 1 пучок зелені, спеції, 50 г плавленого сиру.

Приготування: Наріж цибулю з морквою середнім кубиком і виклади нижнім шаром у горщик. Промаж сметаною, залий водою і виклади зверху шматочки свинини. Додай ще сметану, спеції, рубану зелень, тертий сир та трохи води. Запікайте годину при 200 градусах.

Про автора

admin administrator