Як правильно їсти манго

Авторadmin

Як правильно їсти манго

Перед вживанням манго очищають від шкірки та видаляють кісточку. З м'якушем манго готують соки, смузі, ласі, молочні коктейлі, морозиво, солодкі десерти. У цій статті ми розповімо, як приготувати куряче м'ясо з манго, смачний пиріг, морозиво з манго і, звичайно ж, смузі з манго!

Визначити стиглість фрукту можна за двома критеріями: на дотик – шкірка має трохи продавлюватися, а аромат має бути солодкуватим. Але навіть якщо ваше бразильське манго не має належної зрілості, засмучуватися не варто.

Чи можна їсти шкірку манго В цілому, манго їдять з шкіркою або без – незалежно від обраного способу, цей тропічний фрукт дуже корисний.

У чому користь манго Плід манго містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни А і В, велику кількість бета-каротина, органічні кислоти, калій, кальцій, магній, цинк. Його корисно вживати для профілактики захворювань очей, при дефіциті вітаміну С, для запобігання передчасному старінню тощо.

Їх рекомендують людям з анорексією та анемією, а також людям, які мають проблеми з зором. Фрукт містить лютеїн і зеаксантин. Обидві речовини є пігментами сітківки ока, також манго знижує ризик катаракти. вчені виявили протизапальні властивості фрукту, він знижує рівень холестерину.





Манго потрібно чистити простим кухонним гострим ножем або універсальним ножем, який ви використовуєте для чищення інших фруктів. Чи можна їсти кісточку манго? Звичайно ж, ні. Вона вкрай тверда і не перетравлюється організмом. Якщо ви з’їсте кісточку манго, …

Про автора

admin administrator