Як правильно приготувати лечо в домашніх умовах

Авторadmin

Як правильно приготувати лечо в домашніх умовах

Як приготувати лечо з яйцем по-угорськи: класичний рецепт

Угорське лечо – не тільки закрутка на зиму. Цю страву з перцю готують на сковороді разом з яйцями, помідорами і зеленню.

Дивіться відео, як приготувати найсмачніший омлет:

Деокупація півдня країни – як українські військові відвойовують території

Заборона на пересування країною для військовозобов’язаних – всі деталі

Ракетні удари по мирних українськиих містах – липень 2022

Ядерний тероризм Росії

Виходить смачне вегетаріанське рагу, яке можна подати на обід або вечерю. Воно чимось нагадує ізраїльську шакшуку.

Лечо з яйцем по-угорськи

  • 4 яйця
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 2 солодких червоних перчини
  • 2 перчини “Білозерка”
  • 3 помідори
  • Оливкова олія – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль за смаком
  1. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
  3. Після додаємо перець з помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
  4. Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.

Які бувають рецепти лечо

  • Як і будь-яку популярну страву, лечо всі готують по-різному. Обов’язковою є наявність трьох ключових інгредієнтів: солодкого перцю, помідорів і цибулі.
  • У східних районах Німеччини лечо подають як гарнір до смаженого на грилі м’яса, ковбасок або сосисок.
  • Іноді до складу лечо додаються різні м’ясні продукти: домашню копчену свинячу ковбасу або копчене м’ясо.
  • Класичне угорське лечо в кінці заливають розмішаними яйцями і їдять з великою кількістю білого хліба.
  • У країнах Південної Європи лечо часто заготовляють на зиму. Для цього нарізані овочі тушкують, потім заправляють спеціями і оцтом, а потім закривають у банки.

Класичний рецепт приготування домашнього лечо на зиму –

Домашнє лечо з болгарського перцю та помідорів чудово смакує з будь-якими стравами з м’яса, риби чи птиці.

Гайда робити заготовки на зиму разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

  • Болгарський перець 3 кг
  • Олія соняшникова 100 мл
  • Помідор 2 кг
  • Цукор 100 г
  • Сіль 2 ст. л.
  • Оцет 9% 2 ст. л.

Рецепт приготування

Ретельно миємо овочі. Болгарський перець чистимо від насіння, розрізаємо на шматочки.

Помідори нарізаємо невеликими шматочками та перебиваємо в блендері або перекручуємо через м’ясорубку.

Додаємо до каструлі з перебитими помідорами цукор, сіль, олію – перемішуємо.

Викладаємо в каструлю до помідорів шматочки болгарського перцю та ставимо на вогонь. Доведіть овочі до кипіння та варіть близько 30 хвилин на малому вогні.

Зніміть каструлю з вогню та додайте оцет – перемішайте.

Розлийте лечо в стерилізовані банки та закрийте кришками. Зберігайте лечо в прохолодному місці протягом року. Смачного!

Про автора

admin administrator