Як правильно прожарити гречку в духовці

Авторadmin

Як правильно прожарити гречку в духовці

Прожарити крупу в духовці У деко необхідно рівним шаром висипати крупу і при температурі 120-150°C прожарити в духовій шафі, періодично помішуючи. Не варто за один раз прожарювати більше 1 кг, інакше процес не буде рівномірним, частина крупи залишиться необробленою.25 трав. 2022 р.

Смажити не треба на олії овочі, просто відправте у каструлю, додайте 1 склянку крупи та 2 склянки гарячої води. Коли закипить, то посоліть і на кінчику ножа додайте соди. Саме сода зробить гречку об'ємною, дасть червоний відтінок та прискорить процес варіння. Гречка з овочами і виглядає гарно, і смакує.

Щоб уникнути появи комах та молі, допоможе додаткове прожарювання в духовці. На деко потрібно висипати не більше 1 кг крупи, розрівняти. Духовку розігріти до 150°. Кожні 5-10 хвилин помішувати, прожарювати крупу протягом 30 хвилин.

Взимку ви можете просто винести крупи на балкон. Якщо у вас є мікрохвильова піч, то ви можете прожарити крупу протягом п'яти хвилин.

Найкраще зберігати крупи в скляній тарі зі щільно закритою кришкою. Керамічні чи металеві місткості також підходять для зберігання. Єдиний їхній недолік — це те, що вони непрозорі та не можна побачити, якщо всередині коїться щось не те.

Як варити зелену гречку Крупу потрібно промити під проточною водою, насипати в каструлю і залити водою на 2 см вище за рівень крупи. Відразу на плиту каструлю не ставлять. Попередньо гречка має відмокнути 10-15 хвилин. Після цього можна варити кашу на повільному вогні, не накриваючи кришкою.





У сковороду з м’ясом додайте обсмажені овочі та підготовлену для запікання гречку. Потім заправте інгредієнти спеціями, зазначеними в рецепті, влийте в сковороду потрібну кількість чистої дистильованої води, додайте за смаком сіль і перемішайте масу кухонних лопаткою. …

Про автора

admin administrator