Як правильно розморозити мясо краба

Авторadmin

Як правильно розморозити мясо краба

Як правильно розморозити м’ясо: 3 помилки, які роблять всі господині

Багато господинь намагаються заздалегідь зробити запаси, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами. Однак не всі правильно роблять заморозку м’яса.

Крім того, на смак страви впливає і правильна розморожування продуктів.

Ці поради допоможуть значно полегшити вам розморожування продуктів, а смак буде чудовим.

Як правильно заморозити м’ясо

Щоб ваше м’ясне блюдо було соковитим, смачним та ніжним краще не заморожувати м’ясо мокрим. Перед його заморожуванням варто добре вимити, обсушити та покласти в сухий пакет для заморозки.

Фахівці кажуть, що в домашніх морозилках температурний режим не сильно підходить, а м’ясу потрібна суха заморозка. Інакше на шматку м’яса з’являються кристали, які потім впливають на якість та смак. Продукт втрачає частину соку та стає сухим при приготуванні.

Як правильно розморозити м’ясо

Діставши м’ясо з морозилки, не знімайте вакуумний пакет.

Розморожувати м’ясо потрібно в пластиковому посуді.

Не можна м’ясо розморожувати під гарячою водою, воно втрачаємо всі свої властивості.

Звичайний шматок м’яса (до 1 кг) варто розморожувати 5-7 годин. Спочатку його треба перекласти в холодильник на 2 години, і тільки потім діставати.

Під час розморожування, м’ясо потрібно перевертати для рівномірного охолодження.

Якщо немає часу на довге розморожування, м’ясо можна занурити в холодну проточну воду, потім поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування.

А ще можна розморозити м’ясо за допомогою солі. Дістати м’ясо з морозилки, дати йому постояти 30 хвилин, потім занурити в холодну воду та рясно посипати сіллю.

Розморожувати м’ясо можна тільки один раз, інакше ваші страви будуть мати сухий та неприємний смак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Як правильно розморозити м’ясо: 3 помилки, які роблять всі господині

Багато господинь намагаються заздалегідь зробити запаси, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами. Однак не всі правильно роблять заморозку м’яса.

Крім того, на смак страви впливає і правильна розморожування продуктів.

Ці поради допоможуть значно полегшити вам розморожування продуктів, а смак буде чудовим.

Як правильно заморозити м’ясо

Щоб ваше м’ясне блюдо було соковитим, смачним та ніжним краще не заморожувати м’ясо мокрим. Перед його заморожуванням варто добре вимити, обсушити та покласти в сухий пакет для заморозки.

Фахівці кажуть, що в домашніх морозилках температурний режим не сильно підходить, а м’ясу потрібна суха заморозка. Інакше на шматку м’яса з’являються кристали, які потім впливають на якість та смак. Продукт втрачає частину соку та стає сухим при приготуванні.

Як правильно розморозити м’ясо

Діставши м’ясо з морозилки, не знімайте вакуумний пакет.

Розморожувати м’ясо потрібно в пластиковому посуді.

Не можна м’ясо розморожувати під гарячою водою, воно втрачаємо всі свої властивості.

Звичайний шматок м’яса (до 1 кг) варто розморожувати 5-7 годин. Спочатку його треба перекласти в холодильник на 2 години, і тільки потім діставати.

Під час розморожування, м’ясо потрібно перевертати для рівномірного охолодження.

Якщо немає часу на довге розморожування, м’ясо можна занурити в холодну проточну воду, потім поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування.

А ще можна розморозити м’ясо за допомогою солі. Дістати м’ясо з морозилки, дати йому постояти 30 хвилин, потім занурити в холодну воду та рясно посипати сіллю.

Розморожувати м’ясо можна тільки один раз, інакше ваші страви будуть мати сухий та неприємний смак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Як розморожувати і зберігати крабове м’ясо.

Краби – безумовне джерело кулінарного натхнення. З додаванням його фаланг виходять ніжні фетучіні, різотто і вишукані котлети, а з м’яса клешні – чудова прикраса для брускетти або овочевого крем-супу. Крабове м’ясо має витончений солодкуватий присмак і безумовно воно є чудовим, як самостійна страва.

Корисні властивості крабового м’яса.

Краби – це загадкові істоти, які привносять неоцінену користь людству, як продукт харчування. Крабове м’ясо містить в собі неймовірне джерело безцінних мікроелементів і вітамінів. Вітамін С і цинк складають міцний союз у боротьбі з вірусами і зміцненні імунітету. Наявність йоду допомагає нормально функціонувати щитоподібній залозі та компенсує свій недолік в усьму організмі. Кальцій, калій, фосфор, магній, залізо, сірка, мідь, вітаміни групи В1, В2, В12, Е, РР, а також незамінний таурин, який відповідає за еластичність м’язів, і селен – відомий афродизіак. У м’ясі краба приховані безмежні переваги для організму людини, такі як профілактика онкологічних захворювань і уповільнення процесу старіння організму.

Як зберігати замороженого краба.

Купуючи заморожене м’ясо краба, ми отримуємо прекрасну можливість приготувати його за своїм смаком, почастувати домашніх і здивувати гостей. У інтернет-магазині Рибка завжди є в наявності цей войовничий морський житель. Завдяки широкому асортименту (фаланга, “коліно”, клешня, троянда) вам легко буде вибрати з якої частини створювати свій наступний кулінарний шедевр. Придбання крабового делікатесу зобов’язує його правильно зберігати в домашніх умовах до того моменту доки ви не почнете готувати. Що ж треба для цього зробити? Ставши володарем чудового представника ракоподібних у замороженому виді, його варто негайно помістити в морозильну камеру, як і мусовий торт на замовлення, для того, щоб він не встиг відтанути завчасно. Звичайно, в ідеалі температура в морозилці повинна складати біля -18°, у такому вигляді він може зберігатися до 1-1,5 років. На жаль, розморожені частини краба для повторного заморожування не придатні, оскільки м’ясо втрачає свої корисні і смакові властивості.

Як правильно розморозити краба.

Настав момент “Х” і ви готові поласувати ніжним крабовим м’ясом, тоді його правильно розморозити. Пропонуємо вам зробити це у декілька етапів:

  1. Крабове м’ясо – це теж морепродукт, тому варто діяти за чітко відомою інструкцією: перемістити замороженого краба в середнє відділення холодильника на верхню полицю і почекати 7-8 годин.
  2. Потім можна ще на декілька годин спустити м’ясо краба на нижню поличку.
  3. Після витриманого часу, ваше терпіння окупиться із залишком, оскільки краб збереже потрібний аромат, смак і звичайно ж свої цінні харчові якості.

Інтернет-магазин Рибка піклується про вас і настійно не рекомендує методи швидкого розморожування такі, як гаряча вода, кімнатна температура або мікрохвильова піч, від цього може постраждати не лише зовнішній вигляд і смак, але і, від теплового стресу, випаруються усі корисні мікроелементи.

Інтернет-магазин морепродуктів RIBKA.UA©

Про автора

admin administrator