Як правильно вибрати заморожені кальмари

Авторadmin

Як правильно вибрати заморожені кальмари

Здебільшого у продаж надходять заморожені кальмари. Слід вибирати тушки, які ніколи не розморожувалися, інакше вони розповзуться, матимуть гіркуватий присмак і запах старої перемороженої риби. Якщо кальмар продається в брикетах, то правильно заморожена тушка легко відокремлюється від брикету.18 серп. 2018 р.

Викладіть розморожені і очищені кальмари в миску. Закип'ятіть в чайнику воду. Акуратно влийте окріп в миску і потримайте в ній м'ясо кальмарів 2 хвилини, потім воду злийте. При подальшому обсмажуванні кальмарів однієї обробки окропом буде достатньо.

Їсти кальмари найпростіше — у них немає панцира чи раковини, і вони зазвичай подаються нарізаними у вигляді кілець або смужок. Їдять кальмара ножем і виделкою.

Щоб зварити кальмара цим способом, треба закип'ятити воду і занурити у неї молюска. Зачекати, коли вода знову закипить, і варити кальмара під кришкою не довше ніж 1–2 хвилини!

Кальмари розморозьте, очистіть від нутрощів і хордів, обдайте окропом, а потім відразу перекладіть в крижану воду. Видаліть тонку шкірку. Розігрійте пательню гриль або звичайну сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії і четвертинками лимона. Обсмажте з кожного боку 4-5 хвилин до готовності.

Кільця кальмарів ТМ Flagman можна просто розморозити, обваляти в суміші борошна і солі і обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки 1-2 хвилини.





Інгредієнти: 500 г картоплі 250 г заморожених кальмарів 1 ріпчаста цибулина 1 морква 1 корінь петрушки 2 столові ложки рослинної олії Сіль, спеції і зелень за смаком. Розморозьте, очистіть і промийте кальмари. Киньте їх в підсолений окріп і варіть не більше ніж 3-5 хвилин. …

Про автора

admin administrator