Як правильно зберігати готову пахлаву

Авторadmin

Як правильно зберігати готову пахлаву

Пахлава може зберігатися до тижня, якщо зберігати її в прохолодному та сухому місці. При подачі пахлава повинна бути кімнатної температури, вона чудово смакуватиме з кавою по-турецьки.

Рекомендований термін придатності: до 14 днів при кімнатній температурі. Не тримати в холодильнику.

У холодильнику Найкраще місце для зберігання кисломолочних продуктів – холодильник. Температура для зберігання повинна бути не вище +6°C, а у крайньому випадку і дуже нетривалий час +8°C. Дуже важливо знайти місце для кисломолочки не на дверцятах, а саме на полиці холодильника.

У домашніх умовах пшеничне або житнє борошно зазвичай зберігають в паперових пакетах або в мішечках з тканини. Якщо пакет з борошном вже розкритий, то краще за все буде пересипати його вміст в скляну банку або металеву коробку або полотняний мішок.

Якщо говорити про лляне чи кукурудзяне борошно, то це не більше 3-6 місяців. А ось житнє можна без проблем зберігати пів року, а інколи й понад цього терміну. Рисове та пшеничне борошно зберігаються до 9 місяців. Але якщо зберігати пшеничне борошно за низьких температур, то термін зберігання можна збільшити до 2 років.





Знамените східне ласощі з тіста, меду і горіхів, має чимало рецептів приготування. Один з найвідоміших — рецепт бакинської пахлави (або азербайджанської пахлави) з дріжджового тіста з начинкою з горіхів і олійно-медової просоченням. Інгредієнти 1. упаковка сухих дріжджів. …

Про автора

admin administrator