Як придбати iCloud 2022

Авторadmin

Як придбати iCloud 2022

Якщо потрібно збільшити обсяг сховища Зареєструвавшись в iCloud, ви автоматично отримуєте 5 ГБ безкоштовного простору в сховищі. Якщо потрібно збільшити сховище iCloud, можна перейти на iCloud+. Для збільшення обсягу сховища на пристрої можна перемістити непотрібні фотографії та відео з iCloud на комп'ютер.

Купити місце в Айклауд На вибір представлено три тарифні плани: 50 Гб — 0,99 дол на місяць; 200 Гб — 2,99 дол на місяць; 2 Тб — 9,99 дол на місяць.

Протягом 30 днів у вас ще буде доступ до своїх даних (Apple передбачили час для відновлення оплати), якщо за цей час платежу не буде, ваше сховище буде зменшено до 5 Гб, а всі дані вище за цей тариф можуть бути видалені.

Перейдіть у меню Apple  >> «Системні параметри» та натисніть своє ім'я (Apple ID). Клацніть iCloud. Якщо буде запропоновано, увійдіть у систему за допомогою свого ідентифікатора Apple ID. У розділі «Програми, що використовують iCloud» натисніть iCloud Drive, а потім увімкніть функцію «Синхронізувати цей Mac».

Найпростіший спосіб збільшити пам'ять iPhone – скористатися послугами хмарного сервісу. При цьому безкоштовно можна отримати 5 ГБ сховища на iCloud та 15 ГБ – на Google Drive. 20 ГБ у сумі цілком непогано, але в наш час зовсім недостатньо. Тому за невелику абонентську плату можна значно збільшити обсяг у хмарі.





iCloud забезпечує надійне зберігання інформації, її автоматичне резервне копіювання та доступ до неї будь-де з 5 ГБ безкоштовного простору в сховищі. …

Про автора

admin administrator