Як приготувати морс з журавлини морозива

Авторadmin

Як приготувати морс з журавлини морозива

Рецепти морсу з журавлини

Морс журавлинний – легкий, приємний, добре охолоджуючий в літню спеку, а також вітамінізуючий і підтримуючий організм в холоди напій. Приготування морсу з журавлини може бути за допомогою різних прийомів.

Як приготувати морс з журавлини

Журавлину для морсу можна використовувати в будь-якому вигляді – свіжу, заморожену, у вигляді варення, у вигляді джему з неї.

Свіжу журавлину, для приготування морсу з неї, злегка товчуть з цукром, заливають водою кімнатної температури. Можна додавати за смаком до напою мед, цукрову патоку, інші види ягід, лимонний сік, цедру цитрусових фруктів, листочки м’яти. Далі напій, попередньо добре розмішавши його, проціджують. Морс охолоджують в холодильнику або погребі і подають до столу.

Інший варіант приготування морсу з журавлини, це попереднє відварювання ягоди у воді, з додаванням до неї цукру за смаком. При цьому не слід занадто довго варити ягоду. Досить довести воду з ягодою до кипіння і вимкнути вогонь. Дати настоятися напою, процідити його через марлю, охолодити і подавати з льодом.

Морс з журавлини роблять дуже простим способом з журавлинного варення. Досить у воді розбавити кілька ложок такого варення, потім процідити напій і подавати до столу з льодом.

Морс з журавлини може прикрасити собою будь-який стіл – обідній, святковий, дитячий. Це напій з красивим відтінком, приємним смаком з кислинкою, до того ж він дуже корисний і смачний.

Пропонуємо вам рецепт ще одного вітамінного напою з журавлини та вишні. Морс відрізняється незвичайним смаком та красивим насиченим кольором. Пити його можна як у гарячому, так і в.

Для приготування морсу краще використовувати яблука солодких сортів, щоб напій вийшов не дуже кислим. Замість яблук також можна використовувати яблучний сік, а замість цукру додати мед.

Чорна смородина та журавлина – поєднання ягід, які відомі своїми корисними властивостями у лікуванні простудних захворювань та підвищенні імунітету. Якщо заморозити достатню їх кількість

Журавлинний морс – ваш головний помічник у боротьбі з застудними захворюваннями та поганим настроєм. Пропонуємо приготувати цей чудовий напій за простим рецептом у мультиварці.

Обліпиха і журавлина відмінно поєднуються в морсі. Багатьма ця комбінація інгредієнтів визнана однією з найкращих за смаком та користю. Спробуйте приготувати напій і переконайтеся в цьому самі.

Журавлина і брусниця – джерело вітамінів. У них містяться вітаміни С та В, фітонциди та органічні кислоти. Напій з цих ягід чудово справляється з простудними захворюваннями, а в.

Журавлинний морс у поєднанні з медом і лимоном – Відмінний вітамінний напій. Якщо ви відчуваєте легке нездужання, кращого засобу для боротьби вашого імунітету із хворобою немає.

Журавлинний морс можна приготувати без варіння – так ви збережете масу необхідних організму речовин, які містяться в ягодах журавлини. Щоб напій вийшов ще більш корисним, замість цукру ми.

При розморожуванні журавлина втрачає менше корисних якостей, ніж інші ягоди, так як в її складі є бензойна кислота – природний консервант (перешкоджає розмноженню бактерій, тому продукт

Щоб журавлинний морс став ще корисніше, додайте в нього мед замість цукру. Для кращого розчинення покладіть інгредієнт не в гарячий, а теплий напій.

Ягідний морс – дуже корисний і смачний напій, який можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, як з свіжих, так і заморожених ягід (журавлини, брусниці, смородини, малини, обліпихи).

Морс із замороженої журавлини – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Морс із замороженої журавлини – це напій, який можна приготувати в будь-який час року і затребуваний не тільки для вгамування спраги, але і як ліки при застуді для дорослих і дітей. Морс готується не складно. Журавлина частково розморожується і піддається легкої термічній обробці. У готовому напої цукор замінюється медом і подається морс з кубиками льоду. Для ароматизації до морсу нерідко додаються цитрусові.

Як приготувати журавлинний морс із замороженої журавлини?

Журавлинний морс, як найкорисніший напій, особливо в сезон ГРВІ, можна готувати з замороженої журавлини в будь-який час року. Ягоду розморожують при звичайній домашньої температурі і готують морс з недовгою термічною обробкою, щоб зберегти всі її корисні властивості. Пропорцію ягід, води і цукру можна вибрати на свій розсуд.

Інгредієнти на
2 л.

  • Журавлина 250 гр.
  • Вода 2 л
  • Цукор-пісок за смаком

Процес приготування:

Про автора

admin administrator