Як приготувати салат з пекінською капустою

Авторadmin

Як приготувати салат з пекінською капустою

Салат із пекінської капусти: заряд вітамінів!

Легкий у приготуванні та приємний на смак салат з пекінською капустою й кукурудзою виручить вас навіть тоді, коли немає сил готувати.

Інгредієнти для цього салату дуже доступні і їх легко знайти навіть у вашому магазині біля дому. Якщо ви готуєте вечерю, SHUBA рекомендує додати трохи білка — наприклад, часникові креветки, тунець або куряче філе чи індичку.

Інгредієнти 9

Основні

Моркву помийте, очистьте та натріть на великій тертці. Промийте та обсушіть зелену цибулю та кріп і дрібно наріжте їх. Жорсткі стебла кропу видаліть.

У миску складіть капусту і трохи потисніть її руками. Додайте зелень та кукурудзу.

Підготуйте заправку. Для цього подрібніть часник (пропустіть через прес, натріть на тертці або просто дрібно наріжте ножем), додайте трохи солі, цукор, сік лимона, олію і ретельно все перемішайте.

Цей салат заправленим не зберігають, оскільки він осяде. Тому заправляйте його перед подачею. Якщо треба приготувати салат заздалегідь, то просто складіть всі інгредієнти в миску, не перемішуючи, і поставте холодильник, накривши харчовою плівкою. Те ж саме зробіть і з заправкою.

Такий салат чудово смакуватиме з гречкою за особливим рецептом.

Салат, який ніколи не набридне: все, що потрібно – знайдете у холодильнику

Пекінська капуста здобуває серця людей. Ми вже готували з нею незвичайні голубці у фритюрі, тепер скуштуємо неймовірний салат.

Рецептом простої у приготуванні, але дуже ситної страви діляться “Ідеї для сніданку та вечері”. Пекінська капуста добре поєднується з шинкою, болгарським перцем та консервованою кукурудзою. Варто спробувати один раз – і ви пошкодуєте, що не готували так раніше.

Як приготувати салат із пекінської капусти

Інгредієнти:

  • пекінська капуста – 400 г;
  • шинка — 200 г:
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • консервована кукурудза – 100 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту миємо, ділимо на чотири поздовжні частини та дрібно нарізаємо.
  2. Шинку нарізаємо соломкою невеликої товщини.
  3. Ретельно миємо перець, видаляємо насіння та нарізаємо соломкою.
  4. Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
  5. У салатнику змішуємо підготовлену шинку, перець, пекінську капусту та кукурудзу. Солимо і додаємо чорний перець до смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Якщо вам подобається пекінська капуста, спробуйте приготувати з нею крабовий салат. Це відмінний варіант урізноманітнити ваше меню.

Про автора

admin administrator