Як приготувати свинину в домашніх умовах

Авторadmin

Як приготувати свинину в домашніх умовах

Що робити, щоб м'ясо було м'яким після тушкування Щоб будь-яка страва вийшла м'якою, варто додати кілька ложок вершків чи жирної сметани, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під закритою кришкою до готовності.

М'ясо добре промийте під проточною водою та обсушіть паперовими рушниками. Наріжте невеликими шматочками приблизно одного розміру. Викладіть на сковороду з розігрітою олією шматочки м'яса та обсмажте на сильному вогні. Потім трохи зменште вогонь та залиште м'ясо смажитися ще 10 хвилин.

Не варто нарізати м'ясо на дрібні шматочки. Щоб м'ясо було м'яким при варінні, варіть його великим шматком, опустивши відразу в окріп. Через кілька хвилин зменште вогонь до мінімуму і варіть м'ясо до готовності під закритою кришкою. Це зробить м'ясо більш соковитим, а додані до бульйону спеції нададуть м'ясу аромату.

Наріжте середніми шматками м'ясо свинини. Покладіть м'ясо у нагріту пательню, солимо м'ясо та смажимо без масла та олії 10/12хв без кришки, потім добавляємо соєвий соус, сік лимона, кунжут, та цибулю, посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою на 4/5хв, смажимо на середньому вогні помішуючи м'ясо.

Тушкування триває від 40 хвилин до 2-3 годин, залежно від виду м'яса та величини шматків.





Якщо минулого рецепту свинина виходить сухуватою, то тут м’ясо буде смачним, а смак виразним, а за рахунок зелені ще й виразним. Продукти: 1. 1? філейної частини свинини; Розсіл: 1. 5 склянок кип’яченої води; 2. 4 чайні ложки солі; 3. 3 листа лаврушки; 4. 6 горошин чорного перцю; 5. 2 …

Про автора

admin administrator