Як приготувати заморожену лазанью

Авторadmin

Як приготувати заморожену лазанью

СамУдома Лазанья "Болоньєзе" (З м`ясом та томатами) Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв. В результаті сир зверху буде рум'яний і розплавиться. Час і сир – головні індикатори готовності лазаньї!

Строк придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18 С. У літній період рекомендовано переносити в термопакетах. Спосіб приготування: не розморожуючи, випікати в духовці за температури 180 градусів протягом 50-60 хв. Після приготування дати постояти при кімнатній температурі 15 хв.

Верхні листи змащуємо соусом бешамель і посипаємо дрібно натертим пармезаном. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо страву 30‒40 хвилин. Готову лазанью виймаємо з духової шафи та залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин.

Запікати при температурі 180°С протягом 40-45 хвилин. Готову лазанью вийняти, посипати пармезаном (можна трохи пармезану відкласти, щоб посипати ним готову лазанью).

Як ви вже здогадалися, лазаньї буде дуже багато, і вона буде божественно смачною. ІНГРЕДІЄНТИ для приготування Лазаньї: • 800-900 г Фарш (теляччий або асорті) • 1 стакан Томатний сік (або томатний за смаком) • 3 ст. л. Оливкова олія • 1 шт.

Розігрій духовку до 200 градусів і випікай у ній лазанью приблизно 40 хвилин. Коли зверху з'явиться рум'янець — страва готова.





Чтобы иметь под рукой готовое блюдо, можно заморозить домашнюю лазанью. Когда вы проголодаетесь, достаточно будет разогреть ее в духовке. …

Про автора

admin administrator