Як приготувати зайця в мультиварці

Авторadmin

Як приготувати зайця в мультиварці

Розберемося, скільки потрібно зайця готувати по часу. Тушкуйте все протягом 1,5 ч. За 20 хв. до закінчення приготування додайте сіль, перець, лавровий лист і кілька часточок лимона.

В мультиварці можна готувати все — м'ясо, картоплю, рибу, різноманітні супи, каші й навіть випічку. Різні мультиварки мають різну кількість програм, потужність і літраж каструлі.

2. Промити тушку, зрізати великі жили, стягнути плівку, при необхідності обробити на порційні шматки. 3. Викласти зайчатину в каструлю, залити свіжою водою, додати сіль і перець, 1 морква і цибулину, варити 1-1,5 години, якщо заєць великий — 2 години.

Після свіжування м'ясо потрібно вимочувати 1 добу в холодній воді, щоб прибрати зайву кров. Воду міняти 3-4 рази. Якщо тушка була заморожена, то після розморожування, так само можна вимочити її в холодній воді кілька годин. М'ясо потрібно промити і дати стекти зайвій воді, використовуючи друшляк.

Як тушкувати м'ясо Тушкування триває від 40 хвилин до 2-3 годин, залежно від виду м'яса та величини шматків.





Ну звичайно перш ніж приступати до конкретного рецепту виготовлення зайчика, потрібно виконати три важливих кроки: 1. тушку випатрати; 2. замочимо на …

Про автора

admin administrator