Як швидко зварити курку в каструлі

Авторadmin

Як швидко зварити курку в каструлі

Для цього курку потрібно почистити від пір'я, помити, порізати на шматки та покласти до каструлі. М'ясо слід залити водою, щоб вона покривала його на 4-5 см. Потім каструлю закривають та ставлять на увімкнену плиту. Коли вода закипить, збирають піну та зменшують вогонь на плиті до мінімуму.28 січ. 2024 р.

Зауважте, що м'ясо буде набагато ніжнішим, якщо посолити курку на початку варіння. Щоб не переборщити із сіллю або навпаки не досолити курку, варто слідувати простому правилу – на 1 літр води потрібно додати 1 чайну ложку солі. Також не забудьте про спеції, які покращать смак м'яса та бульйону з нього.

Перелийте соус у каструлю до курки з овочами, посоліть і поперчіть до смаку. Тушкуйте все разом ще 1,5 години на середньому вогні.

Курку викласти в каструлю, залити водою водою і довести до кипіння. Щоб бульйон був прозорим, потрібно або злити перший бульйон і влити нову воду, або знімати піну з бульйону. Курку варити до готовності (40-60 хвилин).

Щоб варити гречку в каструлі, покладіть в каструлю крупу і залийте водою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин. Також можна покласти гречку в киплячу воду. Помішувати гречку під час варіння не треба.

Воду налийте в каструлю і підігрійте до 75 градусів. Покладіть в каструлю куряче філе. Як тільки вода закипить, посоліть, покладіть спеції, зробіть вогонь якомога менше, накрийте каструлю кришкою і варіть філе 20 хвилин. Вода при цьому кипіти не повинна.





продукти на 2 порції Курка — 2 стегенця, 600-700 грам Вода — 2 літри Картопля — 6-8 середніх бульб (близько 600 грам) Морква — 1 штука Лук — 1 штука Кріп, зелена цибуля — кілька гілочок Сіль і перець горошком — за смаком як приготувати курку з картоплею 1. Курку покласти в каструлю, …

Про автора

admin administrator