Як визначити чи хороші печериці

Авторadmin

Як визначити чи хороші печериці

Як правильно смажити печериці. Хитрість, про яку мало хто знає

Часто багато господинь викладають на сковороду нарізані печериці у сирому вигляді.

Вони починають виділяти воду, і процес перетворюється на варіння, а не на смаження, пише clutch.

Щоб цього не сталося, використовуйте просту хитрість – доведіть гриби до напівготовності, попередньо проваривши їх у воді 5 хв.

Попереднє варіння допоможе продукту заздалегідь виділити вологу, а також набути яскравого аромату.

Після цього відкиньте гриби на друшляк. Як тільки вода стіче – можна відправляти їх на сковороду. Це просте правило забезпечить золотистий ароматний колір та смак грибів.

Печериці – це популярні гриби, які додають смаку стравам.

З них також можна приготувати окрему страву чи швидку закуску. Однак, варто знати, чи треба чистити такі гриби перед готуванням.

Старі печериці, які потемніли, потрібно обов’язково почистити. Все тому, що на них зібралось багато бруду та пилу. Однак, якщо ви купили молоді гриби, шкірку з них знімати не потрібно.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A

Зараз ви читаєте новину «Як правильно смажити печериці. Хитрість, про яку мало хто знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант

Дизайн та програмування: YonaStudio

Всі права на матеріали, які містить цей сайт, охороняються у відповідності із законодавством України, в тому числі, про авторське право і суміжні права. Використання матерiалiв Gazeta.ua для друкованих видань дозволяється лише з письмової згоди редакції сайту. Для iнтернет-видань обов’язковим є гiперпосилання на Gazeta.ua, відкрите для пошукових систем. Посилання та гіперпосилання повинні міститися виключно в першому чи в другому абзаці тексту.

Передрук, копiювання або вiдтворення iнформацiї, що мiстить посилання на агентства “Iнтерфакс-Україна”, PHL та Reuters у будь-якiй формi суворо забороняється. Матеріали з позначкою Спецпроєкт, PROMO, Позиція, Подія, Партнерство друкуються на правах реклами. Редакція Gazeta.ua може не розділяти позицію авторів розділу “Погляди” та не несе відповідальність за матеріали авторів та читачів розділу “Блоги”.

Як смажити печериці

Печериці, є практично найпоширенішими грибочками, дуже ситними і смачними.

Їх невелика ціна, користь, якість і простота приготування, роблять ці грибочки затребуваними у всіх кухнях світу.

Печериці можуть виступати як в якості самостійної страви, так і у вигляді додавання до інших страв.

Печериці незрівнянні в гарячих стравах, а також у холодних закусочках і салатах. Печериці можна варити, маринувати, запікати, їсти в сирому вигляді і, звичайно ж, смажити.

Смаження печериць з використанням олії, є найпопулярнішим способом приготування цих грибочків. Для успішного їх приготування потрібно грунтуючись на рецептах, вміло застосовувати наявні знання, навички і фантазію.

Смачненьке

Дивіться також

Картопля з тушонкою, зеленим горошком і томатною пастою – внесе різноманітність в повсякденне меню. Фото-рецепт приготування незвичайної картоплі з тушонкою в томаті з зеленим горошком Курка в паніровці маринована в соєвому соусі – готувати 20 хвилин! Покроковий фото-рецепт панированного курячого філе зі східним ароматом Тушкована курка з грибами: ситно і ароматно! Покроковий авторський рецепт швидкого приготування курки з грибами в мультиварці
Шаурма з лаваша і курячого філе з грибами – домашній фастфуд. Покроковий авторський фото-рецепт смачної домашньої шаурми Пиріг заливний з грибами на кефірі – шикарна закусочна випічка за годину! Покроковий фото-рецепт ароматного заливного пирога з грибами Тушкована капуста з картоплею і фаршем — комбо для любителів смачно поїсти. Класичне овочеве рагу на швидку руку!
Курка з апельсинами – кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати курку з апельсинами Рецепт найсмачнішої картоплі по-селянськи за 25 хвилин Запечені картопляні спіралі – дивуйте гостей і близьких
Готуємо відмінні макарони по-флотськи з тушонкою за 25 хвилин Найпростіші хачапурі на кефірі з сиром на сковороді. Авторський фото-рецепт приготування хачапурі на сковороді з сирною начинкою Картопля в духовці по-селянськи c пікантними спеціями

Про автора

admin administrator