Як яйця розбиті

Авторadmin

Як яйця розбиті

Цільтесь в бічну частину яйця, посередині між загостреним і круглим кінцями. Злегка постукайте по ньому, докладаючи стільки сили, щоб розбити шкаралупу, але не порвати внутрішню мембрану. Потім, тримаючи яйце над мискою чи сковородою, розсуньте тріщину великими пальцями, випускаючи сире яйце в ємність.28 квіт. 2023 р.

Якщо ж яйця розбиті не повністю, а лише мають тріщини, то варити їх потрібно в такий спосіб: акуратно помістити яйця в каструлю з холодною водою і всипати 1 ст. л. кухонної солі. Після закипання варити 8 хв.

Розбили яйце: повір'я Коли розбивається одночасно два яйця — добрий знак. Це означає, що в особистому житті намічаються щасливі зміни. Одиноким людям це обіцяє зустріч з кандидатом в чоловіки або дівчиною мрії. Якщо, купивши лоток яєць, людина не змогла донести його додому цілим — це до чвар з другою половинкою.

Пам'ятайте, що не треба бити так, щоб відразу розбити яйце. Як тільки шкаралупа досить трісне, відкладіть ніж в сторону, візьміться руками за половинки яйця і злегка розсуньте їх. В такому разі вміст буде неквапливо стікати в посуд. Якщо ви розділите половинки трохи сильніше, білок з жовтком просочаться швидше.

Як правильно розбити яйце однією рукою Для цього потрібно затиснути три пальці, а вказівний і великий – злегка зігнути. Ще один важливий момент – положення яйця в руці. Його потрібно тримати так, щоб тупий край яйця виявився затиснутий середнім пальцем, а вказівний і великий пальці знаходилися поруч з гострим кінцем.

Вінчиком або великою ложкою зробіть в каструлі невелику воронку. Акуратно розбийте яйце в мисочку або чашку, щоб не пошкодити жовток, і вилийте його в центр воронки. Продовжуйте помішувати воду ложкою, щоб яйце не прилипло до дна каструлі. Варіть яйце протягом 2 хвилин.





Напевно кожен хоча б раз у житті пробував розбивати яйця однією рукою. Для того, щоб це зробити, потрібно виконати низку простих кроків. По-перше, необхідно правильно тримати саме яйце. Для цього потрібно затиснути три пальці, а вказівний і великий – злегка зігнути. Ще один …

Про автора

admin administrator