Як замовити з Amazon 2022

Авторadmin

Як замовити з Amazon 2022

Амазон має локальні сайти у кількох країнах: Німеччина, Великобританія, Японія, Італія, Туреччина, Іспанія, Португалія та в деяких інших. На жаль, Амазон безпосередньо не працює з клієнтами з України , але це не заважає їм робити покупки, використовуючи поштову адресу в США, яку надає компанія Dnipro LLC.

На американському сайті «Амазон» ви можете вигідно купити товари, ціни на які в Україні значно зросли здебільшого через високий попит. До них належать, наприклад, павербанки та акумулятори, техніка, спальні мішки, товари для спорту та туризму, якісний брендовий одяг, взуття та аксесуари.

Amazon.com (укр. Амазо́н) — один із перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту, найбільша у світі за обігом компанія, що продає товари та послуги через Інтернет.

Оплата замовлень на Амазон Сайт лояльно ставиться до іноземних карток. Оплатити можна картами Visa, Mastercard, American Express. Також для оплати можна використовувати Gift card. Пейпал сайт не приймає.

Для початку потрібно перейти на головну сторінку сайту. На головній сторінці справа вгорі виберіть «Your Account» і в меню, там де «New customer?» Тисніть «Start Here». Password again – пароль знову. Після цього – натиснути на кнопку Create your Amazon account – створити Ваш аккаунт на Амазон.





Основний нюанс замовлення на Amazon — знайти форварда. Це логістичний оператор, що приймає на свою адресу в США чи Європі посилку на ім’я покупця, а потім надсилає в Україну. На скрині видно червоний напис про те, що цей товар Amazon не відправляють в Україну. Сервіс …

Про автора

admin administrator