Як засолити дрібну рибку

Авторadmin

Як засолити дрібну рибку

Ідеальний час, коли потрібно солити рибу Такий спосіб вважається непоганим, і за такого підходу пересолити рибу вкрай складно. Він підходить для приготування риби цілком, при смаженні шматків риби сіль краще додавати в олію. Дрібну рибу солять у паніровці, додаючи сіль прямо в борошно.24 лип. 2022 р.

Скільки за часом потрібно солити рибу – способи засолу Кількість солі – 200 гр на 1 кг риби. Час засолу – 10-11 днів.

Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин.

Для засолювання риби можна і потрібно використовувати натуральну морську сіль. Вона виробляється природним шляхом випарювання морської води, і в її кристалах зберігаються всі властивості моря.

Рибу цілим шматком покладіть у миску шкірою донизу. Посипте сіллю. Накрийте кулінарною плівкою або кришкою. Поставте в холодильник на 24 години.

Усі відомі та досвідчені кулінари сходяться на думці: солити рибу потрібно безпосередньо перед викладанням на сковорідку.





для солкиберуть преімушественно воблу, тарань, ляща, судаків, короп, жереха, краснопірка, хамсу, кільку, сардини. Причому хамсу, кільку і сардини засолюють, що не потрошачи їх, а у ставриди виймають зябра і нутрощі, не розрізаючи черевця. Найпростіше солити рибу сухим способом, Тобто …

Про автора

admin administrator