Покрокова інструкція
- Закип'ятіть свіжу воду. …
- Попередньо потрібно розігріти чайник і чашки.
- Закип'ятіть воду до 100. …
- Залийте чайні листочки кип'яченою водою оптимальної температури. …
- Почекайте поки чай настоїться.
- Налийте напій в чашку, використовуючи при цьому ситечко і подавайте на стіл.
Спосіб приготування: Промити чай окропом, залити гарячою водою. Настоювати 30 хв. Можна заварювати 2-3 рази. Чай є всіма улюбленим напоєм, його аромат надихає, бадьорить і дарує прекрасний настрій.
Карпатський чай Вишня слід правильно заварювати, щоб досягти насиченості, цілющого ефекту та запашного букету. Пакетик заливають пом'якшеною водою температури 85-95°С. Настоюють 5-7 хв. П'ють із додаванням меду.
Як правильно заварювати чай в пакетиках У випадку з пакетованим чаєм все простіше, ніж з листовим, адже виробник вже порахував, скільки потрібно на одну порцію, та й мучитися з тим, щоб позбутися від чаїнок, не доведеться. Для заварювання такого напою зазвичай потрібно 3-5 хвилин, після чого пакетик слід вийняти.
Міцний чай має високий вміст кофеїну і теїну і може стати причиною головного болю і безсоння. Міцний чай негативно впливає на роботу серця, стимулює надмірне виділення шлункового соку. Зелений чай може бути шкідливий людям, що страждають закрепами, оскільки має закріпляючу дію.
Якщо у вас немає традиційного посуду, заваріть мате в звичайному чайнику: 1. Засипте у заварник чай, приблизно 2.5 столові ложки на 500 мл. 2. Залийте водою. 3. Дайте настоятися 4-5 хвилин. 4. Розлийте по чашках через ситечко, щоб відфільтрувати гущу. Тепер ви знаєте, як …
Про автора