Як зберегти вичавлений яблучний сік

Авторadmin

Як зберегти вичавлений яблучний сік

натерти яблука на тертці з найменшими отворами; глибоку тарілку накрити марлею і викласти на неї густу яблучну масу; скласти марлю у формі мішечка і віджати сік в іншу ємність; макуху викинути, а сік перелити в стакан.

Зберігання: заморожений сік треба зберігати в морозильнику при температурі -18°C або нижче. Консервований сік можна зберігати в темному, прохолодному і сухому місці, такому як підвал або шафа-гардероб, при температурі від 10°C до 20°C.

Користь натурального яблучного соку

ВидСік яблучний натуральний прямого віджиму
Харчова цінність на 100 г продуктуБілки – 0,5 г, жири – 0,1 г, вуглеводи – 10,1 г
ПоходженняУкраїна
Склад100% натуральний яблучний сік
Термін зберігання9 місяців. Після відкриття і початку використання – 1 місяць

Спосіб 5: за допомогою кухонної техніки

  1. З вимитих фруктів зняти шкірку.
  2. Серцевину розділити на кілька часточок.
  3. Все закинути в чашу блендера та перебити в однорідну масу.
  4. Процідити через сито. Щоб одержати більше соку, замість сита беруть марлю. Її можна віджати руками.

У другому свіжовичавлений яблучний сік проціджують, доводять до кипіння і, розливши по банках, стерилізують 10-15 хвилин і закочують. Натуральний сік із яблук містять вітаміни А, В, і C, які підвищують імунні сили організму.





Зберігати яблучний сік найкраще в скляних банках об’ємом від 1 до 3 літрів. Ємності повинні бути цілими, без тріщин, сколів або щербинок на шийці. Попередньо їх промивають гарячою водою з використанням соди, а безпосередньо перед заливкою напою стерилізують. Як …

Про автора

admin administrator