Склад:вершки тваринні 33%, цукор, масло вершкове концентроване 99,8%, сіль. Умови зберігання: Зберігати при температурі від -5°С до +25°С і відносній вологості повітря не більше 75%. Паста не повинна зазнавати впливу прямих сонячних променів. Строк придатності складає 180 діб.
Скільки часу зберігається карамель?
- При кімнатній температурі: день-два
- В холодильнику: до двох тижнів
- В морозильній камері: до 3 місяців
Умови зберігання: зберігати за температури (18±3)°С і відносної вологості повітря не більше 75%.
Завдяки солі, карамель має приємний смак, саме вона перебиває солодку нудотність. Солона карамель підійде для безлічі страв: тортів, пирогів, тістечок, печива, цукерок. Карамеллю можна поливати сир, фрукти, млинці, морозиво, мазати на булочки і на хліб і навіть готувати з нею каву.
Головне бережіть руки, адже температура плавлення цукру 160-190℃, тож опіки можуть бути серйозні. Ще гарячим виливаємо карамель в банку ( вийде близько 200мл карамелі), даємо вистигнути і ставимо в холодильник, де вона може спокійно зберігатись кілька тижнів.
Таку солону карамель в домашніх умовах приготувати дуже легко. Її можна намазувати на булочки, печиво і навіть на хліб. Найчастіше застосовують продукт як прошарок для тортів. Вам знадобляться: 1. цукровий пісок – 300 г; 2. жирні вершки – 150 мл; 3. вода – 50 мл; 4. масло вершкове – …
Про автора