Як зберігати печену паску

Авторadmin

Як зберігати печену паску

Після випікання свіжу паску слід загорнути в чисту серветку або білий папір, так вона довше пробуде свіжою. Існує ще одна, найпоширеніша, порада, яка допомагає зберегти свіжість не тільки паски, а й хліба. Хлібобулочні вироби повинні бути запакованими в целофановий пакет.26 квіт. 2016 р.

Готову паску можна зберігати в холодильнику чи морозильній камері. Але вона має бути герметично запакована. І ще один спосіб зберегти великодній хліб м'яким та свіжим — покласти в місткість, де він зберігається, скибочку яблука, невеликий шматочок почищеної сирої картоплі або кам'яної солі.

Прибирати в тепле місце, щоб піднялося. Як тісто добре підніметься, ставити паски в розігріту духовку. На дно невелике деко з водою, щоб паски не пригоріли знизу. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин, за цей час паски встигнуть зарум'янитися зверху.

На думку лікаря, найкраще паску загорнути в паперовий пакет і зберігати її в холодильнику. При таких умовах – здобу можна зберігати до 7 днів. Найкраще, перед вживанням, паску розігріти на водяній бані, тоді вона стане м'якою та ще більш ароматною.

Якщо ж паска підсохла, її можна освіжити. Для цього варто злегка змочити паску водою, загорнути у вологу чисту серветку. Помістити загорнути паску у якусь місткість, наприклад, каструлю і поставити в розігріту духовку на 10 хвилин.

Щоб зберегти паску м'якою на кілька днів, найкраще загорнути кожну у харчову плівку після того, як вони остигнуть і винести у прохолодне місце. Це може бути балкон або комора, а також можна зберігати паски, щоб вони не черствіли, в холодильнику.





Якщо ви вирішили спекти паски самі, то будете дуже зацікавлені в тому, щоб зберегти їх свіжими надовго. Запам’ятайте правила, як цього домогтися: 1. використовуйте не сухі, а свіжі пресовані дріжджі; 2. випікайте в декоративних паперових формочках; 3. додавайте сир – …

Про автора

admin administrator