Як зробити так щоб макарони не були сухими

Авторadmin

Як зробити так щоб макарони не були сухими

Спецію потрібно додати в момент, коли вода активно кипить. Тоді макарони вийдуть смачні і не розваряться. Не потрібно зливати воду після варіння макаронів у раковину. Ця вода може знадобитися, щоб додати її в макарони – так вони не будуть занадто сухими.22 бер. 2023 р.

Коли треба солити макарони? Сіль можна додавати у воду, коли вона закипить.

Серед макаронних виробів є ті, які можна промивати. Вони призначені для приготування салатів. Тоді такі макарони стають еластичними та не злипаються.

Макарони мають нейтральний смак і саме від соусу буде залежати кінцевий результат. Можна приготувати песто, гуакамоле, зробити сальсу, ткемалі, домашній кетчуп та просто потушкувати томати пелаті з часником. Ще варіант – запекти баклажан, солодкий перець та кілька зубчиків часнику.

Як приготувати макаронні вироби не зливним способом ? У киплячу підсолену воду ( на 1 кг – 2.200 – 3.00 л води ), засипають макаронні вироби і варять до загусання, поміщуючи. Наприкінці варіння додають жир, закривають кришкою, доварюють на слабкому вогні. Приварок становить 200-300%.

Солити воду треба до того, як ви покладете макарони у воду. В ідеалі, вона має бути підсоленою тоді, коли почне кипіти. Також варто запам'ятати про те, скільки приправи треба додавати, щоб макарони вийшли смачними. На кожен літр води – не більше 10 г солі.





Дуже зручно готувати макарони в мікрохвильовці – вам знадобиться мінімум посуду і зусиль. Техніка все зробить за вас. Для приготування в мультиварці води повинно бути у два рази більше, ніж макаронів. 1. Макарони покладіть в ємність для мікрохвильової печі, злегка посоліть. 2. Залийте …

Про автора

admin administrator