Яка частина свинини найдієтичніша

Авторadmin

Яка частина свинини найдієтичніша

Вирізкою вважається найніжніша, але і найдорожча частина свинини. Вона знаходиться над серединою хребта під салом. Цей делікатес вважається дієтичним, у ньому багато вітамінів. Якщо стежите за здоров'ям, старайтеся вибирати саме цю частину тушки.

Яка частина свинини краща для тушкування Для тушкування краще брати корейку, вирізку й окіст, тобто свинину першого сорту.

Яка частина свинини краща для шашлику Найкраще для цього підходять лопатка та шия. Сміливо беріть їх – шашлик вийде соковитим.

Господині радять купувати м'ясо вагою не менше кілограма. Приміром, ціла свиняча шия може важити майже три кілограми. Якщо ж цього для вас забагато, просто купіть половину. Для запікання свинини підійдуть будь-які її шматки (найсмачнішими є шийка або корейка), а секрет смачного запеченого м'яса — у спеціях.

Свинина для шашлику повинна бути світло-рожева і з невеликим жирком. Підходить для шашлику «ошийок» – м'ясо, розташоване вздовж хребта на шиї. Підходить і смуга вздовж хребта на спині, вдало вийде також корейка. Яловиче м'ясо – сухувате і жорсткувате, тому для шашлику його вибирають рідше.





Ростбіф (roast beef) ідеальний для печені (цілим кавалком), смаження, про що натякає його назва, з ростбіфу готують так званий нью-йоркський і стріплоїн стейки. А якщо ростбіф розділити так, щоб він був із кісточкою і полядвицею — то ті-боун і портерхауз стейки. Смачне м’яско, як його …

Про автора

admin administrator