Ягоди корисні при хворобах верхніх дихальних шляхів, кашлі і застуді. Алича чудово очищає організм від токсинів, шлаків та отрут. Особливо рекомендована вона людям, які мешкають на забруднених територіях. Алича є чудовим компонентом будь-яких дієт, тому що містить мало цукру.
Використовують аличу при хронічних захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів. Завдяки низькому вмісту цукрів, аличу застосовують при порушеннях обміну речовин: ожирінні, а також в харчуванні хворих на цукровий діабет.
"В аличі мало цукру, тому калорійність цих плодів – менш як 40 калорій на 100 грамів.
Алича – підщепа для персика, сливи, абрикоса. Підщепа сіянець та вегетативна для яблуні – YouTube.
Жінки потребують близько 1800—2200 ккал./день, діти 1500—2000 ккал./день, чоловіки 2200—2700 ккал./день.
Низькокалорійними називаються продукти, в яких даний показник не перевищує 100 ккал на 100 гр. їх ваги. Не більше 100 кал на 100 гр мають яловиче, свиняче серце, яловича печінка, яловичі, баранячі і свинячі нирки.
Прибирають будь-які осередки запалення. Всі вітаміни наявні в аличі зміцнюють імунну систему, а значить ваш організм краще чинитиме опір різним бактеріям і вірусам. 1. Лікує захворювання шлунка, 12-палої кишки та кишечника. Алич добре стимулює роботу шлунково …
Про автора