Яка користь від кольрабі

Авторadmin

Яка користь від кольрабі

Він виводить токсини, захищає клітини від пошкоджень, зміцнює імунітет і допомагає боротися зі старішанням. Кольрабі містить каротиноїди — лютеїн і зеаксантин, які дослідження пов'язують зі зменшенням ризику розвитку вікових порушень зору, таких як катаракта і дегенерація жовтої плями.30 січ. 2022 р.

Кольрабі можна просто очистити, нарізати невеликими шматочками, додати солі й чорного перцю на смак та запашної оливкової олії – це вже буде дуже смачно. А ще з нею є багато смачних та простих рецептів салатів. Буде справжня вітамінна бомба.

Оптимальні умови для зберігання: температура 0.. +1,5°С, вологість 90-95%, вентиляція приміщення. Не рекомендується зберігати капусту в одному приміщенні з яблуками чи грушами. Ці фрукти активно виділяють етилен, який знижує лежкість капусти.

Покласти капусту у сковорідку де пасерувались овочі, влити бульйон, додати сіль, перець, мускат й тушкувати на малому вогні під кришкою 20-25 хв. Під час тушкування овочі не варто часто мішати, щоб не поламати шматки кольрабі, бажано помішати на початку, а потім лише струсити кілька разів сковорідкою.

Що готують із кольрабі Вона використовується в салатах і супах, її можна смажити та тушкувати окремо та у складі інших страв, готувати з неї оладки та крем-супи, запікати та фарширувати, обсмажувати у фритюрі.

Скільки варити броколі

  1. Закип'ятіть 1,5 л води, додавши 1 ст. л. солі.
  2. Помістіть суцвіття в окріп.
  3. Варити треба не більше 12 хвилин.
  4. Готову капусту діставайте з води шумівкою.





Інгредієнти: 1. 6 маленьких кольрабі, нарізаних шматочками; 2. 2 столові ложки оливкової олії; 3. ¾ столової ложки солі. Як приготувати. 1. Розігрійте духовку до 220 градусів. 2. Змастіть олією деко або застеліть фольгою чи пергаментом для випічки. 3. Шматочки кольрабі …

Про автора

admin administrator