Кавомолки бувають двох типів: електричні та ручні. Ручні моделі працюють тихо, освоїти їх просто, а доглядати легко. Такі кавомолки дбайливо і рівномірно перемелюють зерна, а гурмани запевняють, що після помелу вручну кава набуває особливого та неповторного смаку.
Жорна з кераміки мають деякі переваги, але ми рекомендуємо вибирати сталеві жорна, бо різниця в смаку – істотна. Від діаметра жорен залежить швидкість, рівномірність і температура помелу. Якщо жорна перегріваються, частинки кави запікається в кавомолці, що призводить до жжёному присмаку в чашці.
Кавомолка ротаційна має невеликі габарити, може подрібнювати як кавові зерна, а й крупи, спеції. Рівень потужності. Для швидкого та якісного помелу оптимально вибирати параметри від 180 Вт для ротаційного апарату та від 100 Вт – для жорнового.
Кавомолка – універсальний апарат, що дозволяє молоти не лише зерна кави, але й інші сипкі, тверді та вологі інгредієнти, такі як: Сухарі Крупи Горіхи
Кавомолки Топ-5 моделей – рейтинг 2024 року від Фокстрот
Товар | Ціна |
---|---|
Кавомолка ROTEX RCG06 White | 649 грн |
Кавомолка Russell Hobbs Classic Coffee Grinder (23120-56) | 1699 грн |
Кавомолка SENCOR SCG3050SS | 569 грн |
Кавомолка SENCOR SCG1050WH | 569 грн |
Перуанська кава визнана найкращою у світі на 22-у ярмарку Американської асоціації спешіеліті кава (Speciality Coffee Association of America), що відбувся в місті Анахейм (США).
Буває кавомолка ручна або електрична, жорнова або роторна. Ручні моделі – найпростіший варіант, але не завжди найдешевший. Такий …
Про автора