Які солодкі напої

Авторadmin

Які солодкі напої

Ортофосфорна кислота Проблема використання ортофосфорної кислоти в тому, що через неї є ризик захворювання остеопорозом – зниження міцності та щільності кісток, а також порушення їх будови. Також ортофосфорна кислота шкідлива для зубів та негативно впливає на здатність організму засвоювати залізо та цинк.

Вплив на здоров'я: газовані напої містять велику кількість цукру, штучні солодкі речовини, фосфати та кислоти. Регулярне споживання таких напоїв пов'язане з ризиком розвитку ожиріння, цукрового діабету типу 2, серцево-судинних захворювань та інших проблем зі здоров'ям.

"Газована солодка вода містить надмірну кількість цукру, що може призвести до високого рівня тригліцеридів, звичайного жиру в крові. Банка газованої води об'ємом 0,5 літра може містити 10 чайних ложок цукру, ба навіть більше", – пояснила дієтологиня.

Для приготування содової потрібно використовувати одну чайну ложку соди та лимонної кислоти (можна замінити соком 1 лимона), 6 столових ложок цукру та 1 літр чистої холодної води. Суміш потрібно перемішати та залити водою.

«Трускавецька» — гідрокарбонатна столова мінеральна вода. Рейтинг найкорисніших вод не може обійтися без неї. У рідини невисока природна мінералізація — до 0,9 г на літр, тому вживання не потрібно обмежувати. Попри складну катіонну формулу, у води м'який присмак.





Солодкі газовані напої випускають в пластикових або скляних пляшках із закрутками або бляшаними кришками. Обсяг одного «посуду»від 0.33 до 2 л. …

Про автора

admin administrator