Які сорти сиру жирні

Авторadmin

Які сорти сиру жирні

Правило 3. Адигейський сир — найменш жирний з усіх видів.

Одним з лідерів за корисними властивостями є пармезан. Це справжнє джерело кальцію і фосфору, в ньому багато білка і мало жиру, а поки сир витримується (24-36 місяців), в його складі сильно зменшується вміст лактози. Ще один корисний сир — моцарела.

Знежирений сир кисломолочний 0,5-1,7% Незважаючи на свою назву, продукт має незначний відсоток жирності в межах 0,5-1,7%, а його калорійність сягає приблизно 100 ккал на 100 грам.

Який кисломолочний сир взяти для запіканки Тому оберіть добре відтиснутий кисломолочний домашній сир, або придбайте у супермаркеті той, що має не менше 9 % жирності. Щоб досягти максимально оксамитової текстури запіканки, сир має бути м'яким середньої зернистості.

В основному, сир поділяють за його жирності на:

  1. Жирний сир — 18 % жирності
  2. Сир середньої жирності — 9 % жирності
  3. Нежирний (дієтичний) сир — 3 % жирності





Він виготовляється з коров’ячого скипілого молока. І він може бути більш-менш жирним в залежності від того, як він зроблений. Цей сир є доступним в кількох різних формах: вершковій, змішаній, без солі та без лактози. Сир має багато білків та інших поживних речовин. Наприклад, він містить …

Про автора

admin administrator