Які спеції підходять для дикої качки

Авторadmin

Які спеції підходять для дикої качки

· Приправа для тушкованої качки – чорний перець горошком, лавровий лист, зерна гірчиці, коріандр, ялівець. · Приправа для качки з яблуками – кориця, гвоздика, меліса, кардамон. · Приправа для качки по-пекінські – кориця, часник, імбир, бадьян, китайська суміш «5 спецій».30 груд. 2020 р.

Качку слід маринувати кілька годин перед тим як запікати в духовці. Для цього змішати 2-3 ложки меду з сіллю, меленим перцем та подрібненим часником (трьох зубчиків вистачить). Тушку рівномірно натерти отриманою сумішшю та залишити в холодильнику на ніч.

Качку промити і обсушити, натерти спеціями всередині і зовні, попередньо зробивши кілька проколів. Покласти в пакет і залишити маринуватися на 4 години. Викласти качку в форму для запікання, додати апельсиновий сік і воду в пропорції 1:1. Накрити фольгою і запікати 40 хвилин при температурі 180°C.

В воді розчиняємо сіль (в мене 3 л води і 150 г солі), додаємо спеції. Кладемо качку в воду, накриваємо кришкою і залишаємо на 10-48 годин (можна довше) в холодному місці. Потім качку вийняти і гарно обсушити паперовими рушниками. Приготувати маринад: Цедру, сік, соєвий соус, часник, мед і чорний перець змішати.

Качку промий, обріж кінчики крил, хвіст, зайвий жир і зайву шкуру. У великій мисці змішай сік лимона, сік одного апельсина, сіль, перець, спеції та оливкову олію. Помісти качку в отриманий маринад і відправ маринуватися в холодильник на 1-6 годин (чим довше маринуватимеш, тим виразніший смак фруктів вийде).

Необхідно її правильно замаринувати та приправити спеціями. Качку, куплену у фермерів або магазині, достатньо протримати добу в міцному сольовому розчині. Під час вимочування сіль проникне в м'ясо, трохи розм'якшить, а при запіканні вийде золотиста і рум'яна скоринка.





Як приготувати дику качку в мультиварці? Звичайно, згасити. Зазвичай дичину виходить трохи сухуватою, але з …

Про автора

admin administrator