Які страви можна зробити з грибів

Авторadmin

Які страви можна зробити з грибів

20 смачних страв із грибів, які урізноманітнять твоє меню

Гриби ніколи не псують страв: від смаженої картоплі до запеченого м’яса або овочевого рагу. Але їх можна зробити справжньою зіркою застілля, тому ми зібрали найкращі рецепти страв із грибів на будь-який смак!

1. Гриби фаршировані сиром

Рекомендуємо взяти сирний сир і більше зелені.

Тобі знадобиться: 8 великих печериць, 2 зубчики часнику, 300 г сирного сиру, 120 г вершкового масла, 1 жовток, 70 г панірувальних сухарів, чебрець, петрушка, кінза, спеції.

Приготування: Половину вершкового масла розтопи, змішай з половиною подрібненого часнику, помаж очищені грибні капелюшки і виклади їх у форму. Змішай сир, залишки часнику та зелень зі спеціями, розклади по капелюшках та присип сухарями. Зверху залий збитим жовтком із залишками олії та запікай 15 хвилин при 180 градусах.

Дивіться також: Мясо в горщиках з картоплею – 15 найсмачніших рецептів (покроково)

2. Гриби з овочами

Ідеальний додаток до локшини в азійському стилі!

Тобі знадобиться: 500 г грибів, 2 моркви, 1 качан броколі, 2 см кореня імбиру, 1 пучок зеленої цибулі, 4 ст.л. устричного соусу, олія, кунжут.

Приготування: Наріж моркву брусочками, крупно подрібни гриби, а броколі розбери на суцвіття та проварю у киплячій воді 3 хвилини. Дрібно наріж імбир та зелену цибулю, і обсмаж їх з грибами на сильному вогні. Додай брокколі з морквою, устричний соус, 2 ст. води, і продовжуй готувати 2 хвилини. В кінці додай зелену цибулю, добре перемішай, зніми сковороду з вогню і посип кунжутом.

Рецепти страв з грибів

Гриби — вдячний інгредієнт безлічі салатів – як з майонезом, так і з більш дієтичними заправками (рослинною олієюі т.д.).

Що приготувати з грибами

З грибами можна випікати смачні пироги, які не соромно подати гостям.

Можна приготувати безліч смачних закусок. А ще — плов з грибами, фаршировані гриби, млинці з грибною начинкою і багато іншого.

Зручно, що грибами можна запастися на зиму, замаринувавши. У будь-який холодний день ви відкриєте баночку грибів з дивовижним смаком, заправите їх олією або сметаною, додасте цибульку, і відразу відчуєте незабутній смак літа.

Чи не хочете маринадів – можна зберегти гриби, так би мовити, в первозданному вигляді. Для цього можна зробити грибні «напівфабрикати». Гриби миють, чистять, ріжуть і відварюють до напівготовності, потім розкладають по порційних пакетиках і заморожують. Взимку з таких заготовок можна буде приготувати той же діапазон страв, що і влітку. А головне — смак грибів буде натуральним.

Печінковий торт на кефірі чудова закуска для урочистого столу. Страва виглядає апетитно та святково. Готується просто та швидко. Закусочний торт виходить м’

Надзвичайно красивою та неймовірно смачною святковою стравою є торт печінковий з грибами та сиром. Готується ця насолода дуже просто, а гриби сюди підходять будь-які, але найпростіше

Представляємо вашій увазі незвичайне блюдо – печінковий торт рецепт з молоком – однією з переваг якого є те, що його можна подавати як обідній салат, так і як.

Дієтична їжа теж може бути різноманітною та смачною. Наприклад, тому ви легко зможете приготувати дієтичний печінковий торт. Майонез, який використовується у класичному рецепті

До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.

Різотто (італ. risotto, означає «маленький рис») – страва італійської кухні з рису, з м’яким, вершковим смаком. Перша письмова згадка про нього зустрічається лише у XIX столітті.

Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.

Невелика кількість інгредієнтів створює таку закінчену та досконалу страву: гриби, печінка та свіжий помідор, присипані сиром, відмінно поєднуються між собою. Насичений смак салату

Салат з печінкою та квасолею можна подавати за сімейний стіл або під час званої вечері. Ситна закуска припаде до вподоби гостям. Квасоля вдало доповнює блюдо і робить його ще більш.

Повний сніданок або повний англійський сніданок (Full breakfast) – традиційний англійський сніданок, який зазвичай складається з бекону, сосисок або ковбасок (bangers), яєць, квасолі

Класичні рецепти салатів передаються з покоління до покоління. Вони мають свої тонкощі та секрети смаку. У цьому рецепті ми докладно розповімо, як приготувати класичний «Соняшник» з грибами та.

Дивовижний вважається делікатесом. Найчастіше у приготуванні страв використовують яловичий або телячий язик. Язик – низькокалорійний поживний продукт, ніжний за структурою та дуже смачний.

Салат «Соняшник» – це страва не тільки смачна, а й гарна. За класичним рецептом він готується з м’ясом курки, кукурудзою та чіпсами. Салат викладається шарами, що промазуються майонезом.

Це шалено апетитний листковий салат. Хоча його приготування – це справа смаку. Багато хто воліє просто перемішати всі інгредієнти. Але листковим він виглядає набагато красивіше.

Салат з яловичим язиком та смаженими грибами – смачна, але довга у приготуванні страва. Якщо ви захочете приготувати цей салат, то рекомендую завчасно відварити яловичий язик.

Хочу поділитися з вами рецептом ароматних маринованих опеньків із часником. Зимова закуска серед знайомих та родичів розходиться «на ура». Мариновані опеньки виходять апетитними та

У цьому рецепті вам пропонується приготувати унікальну заготівлю – замаринувати опеньки з цибулею. Такі гриби будуть делікатесом для будь-якого столу. Для цієї заготівлі оберіть невеликі грибочки.

Салат з яловичим язиком задовольнить найвибагливіших гурманів і подарує справжню насолоду, адже він подається з оригінальним полуничним соусом. У салат входить яловичий язик, гриби

Салат з язиком та печерицями – ще один варіант страви на святковий стіл. Відмінне поєднання відвареного язика з обсмаженими грибами, свіжою руколою та помідорами чері. Ми трохи урізноманітнили.

Язик – дієтичний делікатес, з якого готують різні цікаві та незвичайні закуски. Рекомендую приготувати салат з язиком, грибами та болгарським перцем. Процес приготування язика є досить тривалим, тому.

Про автора

admin administrator