Яким буває кондитерський шоколад

Авторadmin

Яким буває кондитерський шоколад

Існує три основних типи шоколаду — білий шоколад, молочний шоколад і темний шоколад.19 січ. 2021 р.

Деякі кулінари-новачки ще не знайомі з цим продуктом. Це — кулінарний шоколад, і на відміну від магазинних шоколадних плиток він і смачний, і ідеально підходить для роботи кондитера. Він добре і рівномірно плавиться, має насичений смак і аромат, прекрасно підходить для покриття тортів, створення фігурок і прикрас.

Темний – за кольором і смаком нагадує чорний, але солодший. Темний шоколад містить менше какао і більше цукру. Білий – дуже солодкий і калорійний продукт. Складається з сухого молока, какао-масла і цукру, при цьому какао терте відсутнє.

Десертний шоколад відрізняється високими смаковими достоїнствами, при виробництві використовується високоякісна сировина. Він відрізняється високим вмістом какао – маси, ретельної і тривалої обробкою шоколадної маси.

Якісний справжній шоколад має глянсову поверхню і без будь-яких бульбашок. На місці зламу повинен бути матовий колір та хороший шоколад ламається з характерним дзвінким хрускотом. Це говорить про те, що в ньому міститься какао-масло і какао терте.

Шоколад — цукровий кондитерський виріб із шоколадної маси. Шоколадна маса — тонкоподрібнена кондитерська маса, отримана змішуванням какао тертого з какао олією, цукром та іншими компонентами, які використовуються для виробництва шоколадних виробів.





На сьогоднішній день багато людей мають потребу в продуктах, які не містять глютен або лактозу. Виробники глазурі, розуміючи зростаючий попит та його причини, намагаються відповідати запитам споживача. У рецептурі такого товару замість сухого коров’ячого є соєве молоко, зерна та …

Про автора

admin administrator