Який термін придатності фарша

Авторadmin

Який термін придатності фарша

Найкраще, звичайно, робити його самостійно, але якщо ви купили готовий фарш у магазині, у жодному разі не відкладайте приготування страв з нього в надовго. М'ясний фарш можна зберігати у холодильнику 12 годин за температури +4°C, а рибний – 6 годин.13 лист. 2021 р.

Свіжий сирий фарш з яловичини або свинини може протриматися в холодильнику при температурі до +6 градусів 12 годин, в морозилці при -18 градусах – 3 місяці. Яловичий та свинячий фарш можна тримати при плюсовій температурі не довше 1-2 годин.

М'ясо та птиця Подрібнене м'ясо і птиця, які були приготовлені при безпечній температурі, можуть зберігатися в холодильнику близько 1-2 днів, якщо температура не вище 5 градусів Цельсія. Інше м'ясо і птиця, такі як стейки, філе, відбивні зберігаються в холодильнику 3-4 дні.

Приготована ​​їжа повинна зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері максимум 4-5 днів. Залишати її при кімнатній температурі більш ніж на чотири години ризиковано. Готові салати з курячим м'ясом або тунцем в холодильнику можна зберігати не більше трьох днів.

За такої температури, як зазначає Центр, якщо не відчиняти дверцята, продукти у холодильнику можуть зберігатися до 4 годин. У закритій морозилці, якщо вона наполовину заповнена, продукти можуть зберігатися до доби, якщо вона повна — до двох діб.

Якщо з курки, то не більше, ніж 18 годин. Котлети з капусти або інших овочів рекомендується зберігати не більше одного дня. Котлети з риби зберігаються не довше 6 годин. Готові котлети можуть зберігатися в холодильнику не більше 36 годин.





Для того щоб вибрати свіжий продукт при покупці зверніть увагу на: 1. Колір. Він повинен бути світло-рожевим для свинини і темно-червоним для яловичини. При …

Про автора

admin administrator