Який вид тунця у консервах

Авторadmin

Який вид тунця у консервах

Види тунця На полицях магазинів є два види консервованого тунця: в олії(зазвичай подрібнений) та у власному соку. Надавайте перевагу тунцю у власному соку, він корисніший, містить меншу кількість олії та краще виглядатиме у стравах.

Шкода тунця У м'ясі тунця може накопичуватися ртуть, яка смертельно небезпечна для організму. Зі звичайної порції риби отримати отруєння ртуттю навряд можливо, але їсти її кілограмами не варто. Також тунець не можна дуже часто їсти вагітним, оскільки ртуть може негативно вплинути на здоров'я майбутнього малюка.

У, будь-який, час можна купити тунця в консервованому вигляді. Найкращими вважаються консерви з альбакора і смугастого тунця.

Скільки можна їсти консервованого тунця на тиждень Згідно з рекомендаціями Управління з санітарного нагляду за якістю продуктів в США, тунець можна їсти 2-3 рази на тиждень (білий тунець — не частіше 1 раза на тиждень). А сама порція повинна становити не більше 100-120 г.

Тунець – популярна на сучасному ринку риба, яка має не лише солодкий смак, але й є рекордсменом серед своїх родичів за вмістом корисних жирних кислот.

Поради з вибору консервованого тунця:

  1. За словами експертів, на упаковці завжди повинен бути вказаний вид. …
  2. Консерву потрібно обирати з мінімальним вмістом солі. …
  3. Консервований тунець слід обирати шматочками, а не у цілому вигляді.
  4. Надавайте перевагу продукту у власному соці.
  5. Звертайте увагу на зону вилову риби.





Попри величезну користь, існують і певні побоювання та обмеження, пов’язанні з вмістом ртуті та великою кількістю натрію у консервованому тунці. Так, наприклад, Управління з продовольства і медикаментів США публікуєнаступні рекомендації стосовно вживання тунця: 1. Діти до 6 років: до …

Про автора

admin administrator