Зміст:
Хрумкі малосольні огірки за 1 годину: бабусин рецепт
Малосольні огірки в пакеті швидко готуються, хрумтять як свіжі, а виходять смачніші.
Огірки малосольні прекрасні тим, що готуються досить швидко. Їх можна засолити з вечора, а на ранок вже хрустіти. Або навіть спробувати в той же день – буквально через годину після засолювання. Розповідаємо, як зробити малосольні огірки в пакеті.
Малосольні огірки – бабусин рецепт без розсолу
Такі малосольні огірки соляться у власному соку, тому виходять дуже хрусткі.
- огірки – 1 кг;
- сіль – 1 ст. л.;
- цукор – 1 ч. л.:
- часник – 3-4 зубчики;
- кріп – пучок.
Викладіть на дно пакета подрібнений кріп, цукор, сіль і роздавлений часник – можна взяти звичайний поліетиленовий або зіп-пакет. Огірки помийте, зріжте “попки”, покладіть овочі в пакет, щільно закрийте його і потрясіть. Покладіть в холодильник на ніч.
Малосольні огірки швидко – за 1 годину
Ці малосольні огірки готуються швидко завдяки розсолу і соляться шматочками.
- огірки – 5 шт.;
- сіль – 1 ч. л.;
- цукор – 1 ч. л.;
- лавровий лист – 2 шт.;
- духмяний перець горошком – 5 шт.;
- оцет (9%) – 1 ч. л.;
- соняшникова олія – 1,5 ст. л.
- часник – 3 зубчики;
- кріп – кілька гілочок.
Обріжте “попки” у огірків, наріжте овочі великими шматками. Покладіть в пакет, додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець, оцет і олію. Дрібно наріжте часник і кріп, додайте в пакет, випустіть повітря і щільно зав’яжіть. Потрясіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Покладіть у ще один пакет – з нього також випустіть повітря. Залиште огірки солитися при кімнатній температурі на 1 годину.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найпростіший рецепт. Хрусткі малосольні огірки за 5 хвилин
Малосольні огірки — це традиційна методика засолювання огірків, яка використовує меншу кількість солі порівняно з традиційними солоно-маринованими огірками. Вони мають більш природний смак і хрусткість.
У цьому рецепті покажемо, як швидко приготувати смачні малосольні огірки. Вам знадобляться свіжі огірки, трохи часнику, ароматний кріп і кілька хвилин вашого часу. Цей швидкий рецепт малосольних огірків буде настільки смачним, що всі навколо будуть просити його у вас.
Малосольні огірки — швидкий рецепт
Інгредієнти:
- Огірки середнього розміру — 8 штук
- Часник — за смаком
- Сіль
- Кріп
Спосіб приготування:
- Огірки добре миємо, відрізаємо верхівки та розрізаємо навпіл.
- Перекладіть огірки в каструлю, посоліть та добре перемішайте.
- Як тільки утворюється сік, злийте його та додайте два зубчики часнику, дрібно нарізаних.
- Подрібніть зелень, додайте в каструлю до малосольних огірків та знову перемішайте.
- За бажанням заправте швидкі малосольні огірки домашньою олією.
- Добре перемішайте та подавайте до столу.
Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Малосольні огірки сухого засолювання: можна їсти вже через 3 години
Хрусткі малосольні огірки можна їсти вже через 3 години. Для цього приготуйте їх методом сухого засолювання. Знадобиться всього 5 простих компонентів. Жодних маринадів робити не доведеться.
Ідея приготування хрустких огірків сухого засолення опублікована на сторінці фудблогерки Дарини з ніком recepti_dariko в Instagram. Овочі виходять дуже соковитими. Підходять замість салатів.
Інгредієнти:
- кріп – 1 пучок
- петрушка – 1 пучок
- часник – 1 голівка
Спосіб приготування:
1. Огірки вимити.
2. Відрізати кінчики.
3. Розрізати навпіл.
4. Часник почистити, порізати не дуже дрібно.
5. Подрібнити зелень.
6. Змішати всі інгредієнти із сіллю в пакеті.
7. Зав’язати його і добре струсити кілька разів.
8. Поставити у холодильник.
9. Через 3 години (або наступного дня) можна їсти.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
Про автора