Засолити огірки швидко малосольні хрусткі

Авторadmin

Засолити огірки швидко малосольні хрусткі

Хрумкі малосольні огірки за 1 годину: бабусин рецепт

Малосольні огірки в пакеті швидко готуються, хрумтять як свіжі, а виходять смачніші.

Огірки малосольні прекрасні тим, що готуються досить швидко. Їх можна засолити з вечора, а на ранок вже хрустіти. Або навіть спробувати в той же день – буквально через годину після засолювання. Розповідаємо, як зробити малосольні огірки в пакеті.

Малосольні огірки – бабусин рецепт без розсолу

Такі малосольні огірки соляться у власному соку, тому виходять дуже хрусткі.

  • огірки – 1 кг;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • цукор – 1 ч. л.:
  • часник – 3-4 зубчики;
  • кріп – пучок.

Викладіть на дно пакета подрібнений кріп, цукор, сіль і роздавлений часник – можна взяти звичайний поліетиленовий або зіп-пакет. Огірки помийте, зріжте “попки”, покладіть овочі в пакет, щільно закрийте його і потрясіть. Покладіть в холодильник на ніч.

Малосольні огірки швидко – за 1 годину

Ці малосольні огірки готуються швидко завдяки розсолу і соляться шматочками.

  • огірки – 5 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • духмяний перець горошком – 5 шт.;
  • оцет (9%) – 1 ч. л.;
  • соняшникова олія – 1,5 ст. л.
  • часник – 3 зубчики;
  • кріп – кілька гілочок.

Обріжте “попки” у огірків, наріжте овочі великими шматками. Покладіть в пакет, додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець, оцет і олію. Дрібно наріжте часник і кріп, додайте в пакет, випустіть повітря і щільно зав’яжіть. Потрясіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Покладіть у ще один пакет – з нього також випустіть повітря. Залиште огірки солитися при кімнатній температурі на 1 годину.

Вас також можуть зацікавити новини:

Найпростіший рецепт. Хрусткі малосольні огірки за 5 хвилин

Малосольні огірки — це традиційна методика засолювання огірків, яка використовує меншу кількість солі порівняно з традиційними солоно-маринованими огірками. Вони мають більш природний смак і хрусткість.

У цьому рецепті покажемо, як швидко приготувати смачні малосольні огірки. Вам знадобляться свіжі огірки, трохи часнику, ароматний кріп і кілька хвилин вашого часу. Цей швидкий рецепт малосольних огірків буде настільки смачним, що всі навколо будуть просити його у вас.

Малосольні огірки — швидкий рецепт

Інгредієнти:

  • Огірки середнього розміру — 8 штук
  • Часник — за смаком
  • Сіль
  • Кріп

Спосіб приготування:

  1. Огірки добре миємо, відрізаємо верхівки та розрізаємо навпіл.
  2. Перекладіть огірки в каструлю, посоліть та добре перемішайте.
  3. Як тільки утворюється сік, злийте його та додайте два зубчики часнику, дрібно нарізаних.
  4. Подрібніть зелень, додайте в каструлю до малосольних огірків та знову перемішайте.
  5. За бажанням заправте швидкі малосольні огірки домашньою олією.
  6. Добре перемішайте та подавайте до столу.

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Малосольні огірки сухого засолювання: можна їсти вже через 3 години

Хрусткі малосольні огірки можна їсти вже через 3 години. Для цього приготуйте їх методом сухого засолювання. Знадобиться всього 5 простих компонентів. Жодних маринадів робити не доведеться.

Ідея приготування хрустких огірків сухого засолення опублікована на сторінці фудблогерки Дарини з ніком recepti_dariko в Instagram. Овочі виходять дуже соковитими. Підходять замість салатів.

Інгредієнти:

  • кріп – 1 пучок
  • петрушка – 1 пучок
  • часник – 1 голівка

Спосіб приготування:

1. Огірки вимити.

2. Відрізати кінчики.

3. Розрізати навпіл.

4. Часник почистити, порізати не дуже дрібно.

5. Подрібнити зелень.

6. Змішати всі інгредієнти із сіллю в пакеті.

7. Зав’язати його і добре струсити кілька разів.

8. Поставити у холодильник.

9. Через 3 години (або наступного дня) можна їсти.

Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:

Про автора

admin administrator